Strumfi de iulie-august 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 19
nikole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fianna Matei s-a trezit azi la 5 si eu sunt moarta de oboseala! L-am dus o ora la piscina si acum doarme dus in pielea goala pe covor! Se uita la Tom si Jerry cand a adormit! Sa-l duc in pat sau sa nu-l mai deranjez cand doarme asa frumos? Plus ca mie mi-e iar rau si am greata, ufff, nu mai trece odata! fianna cu printisorul Matei 14+ |
O draga de tine...pe mine m-au terminat greturile la sarcina cu Luana, nici sa vorbesc nu puteam,insa nu am varsat niciodata...nici nu stiu cum e mai bine,sa stai cu un rau de ala de te lasa fara vlaga ptr ore intregi, sau sa versi cateva secunde, si apoi esti fresh
Din pacate numai cu cola ma mai lasau, drept urmare am cam baut cola in primul trimestru

Unde ai poze cu Matei, vreau si eu sa-l vaaaadddd

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
CarlaV spune:
Cygni, scuze pentru viteza si obisnuinta, am modificat.
Vivela, te pricepi si la marci? Asta tot asa, ca sa nu-ti iesi din mana
.
Nikole, secretia aceea este posibil sa mai dureze pana cand implineste Luana o luna, ideea este sa o speli/cureti cat mai bland cu putinta, daca nu se ia tot odata, sa incerci data viitoare.
Chiar voiam sa te intreb de mult timp: cum e nasterea in Brazilia? Ai scris povestea undeva? Am vazut o poza cu un furtunas la mana, ti-au pus perfuzii?
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
Carla, am inregistrat acum vreo 3 ani la OSIM o marca, nu e chiar asa complicat, legislatia nu s-a schimbat de atunci. sunt insa cateva formalitati, trebuie sa incadrezi corect marca in niste clase, sa depui marca sub forma grafica in mai multe exemplare...oricum, tipele de la osim sunt cele mai amabile functionare din cate am avut eu ocazia sa cunosc.
Nikole,
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Kariris spune:
Nikole in nici un caz sa nu te apuci sa o speli "riguros" intre labii. La baita zilnica data cu sapun cu blandete si clatita bine apoi data cu crema si atat. Nu pui crema o tona sau pudra ci doar pe exterior si bine intinsa ca sa nu se irite de la scutec. Speli intotdeauna dinspre pasa spre fundulet niciodata invers. Lasa secretiile alea in pace deocamdata. Eu daca vedeam ceva ciudat dupa baie sau dupa igiena locala "revizuiam" cu un servetel umed, dar foarte delicat, si intotdeauna de sus in jos nu invers pt a evita infectii urinare.
Hai ca o sa te obisnuiesti si cu pasa.![]()

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
mychydutza spune:
nikole, as vrea sa te ajut cu un sfat dar cucu nu'i ca pasa.....he.nu's experta in pasarici doar cu cuculetzii ma descurc. Nici nu'mi vine sa cred ca ai nascut.......sunt sigura k te descurci tu
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
nikole spune:
Mychy, esti de coma...da , la cuc nu-i bai, ma pricep eu
...
da' cu pasarica e greu, serios...de asta mi-e ra mie teama de fete, printre altele
Carla, secretia aia asemanatoare cu albusul de ou, stiu ca e normala, si intr-adevar, poate sa dureze pana la varsta de o luna, insa ea are intre labii , o secretuie pastoasa, ca si cum nu ar fi spalata
, intelegeti voi...si aia nu se duce cu usurinta
aseara , in toiul noptii de fapt, m-am apucat, si am curatat-o intre,s-a dus putin, dar nu pot intra f adanc, ca mi-e ca o ranesc, si eu ca-s ditamai omu, daca ma spal mai cu sarg ma ...jeneaza
, daramite un copil..
cu servetelele umede cred ca ar fi mai usor, da alea-s pline de parabeni si chimicale, chiar nu le folosesc decat ptr exetrior, fundulet, si asa cat sa iau grosul cand face cacuta, apoi o bag in apa si o spal cu un sapun neutru cu glicerina, si ala cu nebunii in el, dar muuult mai putine.
Pana in prezent nu s-a iritat, si deci nu am folosit crema si nici pudra...o spal si o las cu pasa un pic la aer, cu un prosopel sub ea.
Eu zic ca-i greu cu fete...Kevin e flacau mare, el se spala singurel, si se spala ff bine, delatoarea medicului e minciuna, ce-si face el la cuc
revin...
Allan Kardec
Luna1 spune:
Nikole ce mi-au zis mie aici de curatat: intial nu se curata in interior mai ales secretia respectiva, e normala, nu afecteaza asa ca nu trebuie curatata. Insa daca cureti in interior fara sapun, doar cu un tampon de vata si apa calduta. Eu n-am putut sa nu o curat in interior caci mereu gaseam caca
asa ca o splam dupa fiecare caca intre labii. Si nu uita, de sus in jos, adica dinspre vagin spre anus.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Inca ceva: datorita eczemei de pe picoare Lis este f sensibila, nu o pot spala cu sapun, sau chestii pline de chimicale si parfumuri. Asa ca si acum la pasa o spal cu o crema baza cumparata din farmacie. Nici eu nu stiam de metoda asta, mi-a zis dr, practic este o crema inodora, pui pe mana, bagi sub apa si reactioneaza asemanator sapunului, curata f bine. E mult mai sanatos decat cosmeticele.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
nikole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Inca ceva: datorita eczemei de pe picoare Lis este f sensibila, nu o pot spala cu sapun, sau chestii pline de chimicale si parfumuri. Asa ca si acum la pasa o spal cu o crema baza cumparata din farmacie. Nici eu nu stiam de metoda asta, mi-a zis dr, practic este o crema inodora, pui pe mana, bagi sub apa si reactioneaza asemanator sapunului, curata f bine. E mult mai sanatos decat cosmeticele. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Lunito, si cum se numeste, sau ai idee ce contine??
o cumperi gata facuta, sau o prepari dupa reteta, ca nu am inteles...
eu ptr kevin foloseam castile soap, aici nu mai gasesc,astept sa vina soacra-mea sa-mi aduca ea din State.
Allan Kardec
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Va deau o
mare ca mandra mea m-a trezit de vreo 3-4 ori azi noapte ca o papa paianjanul
Vad ca vorbiti de produse pt bebei aici majoritatea produselor de copii nu au parfum, coloranti, parabeni sau alte substante daunatoare. Au o emblema a institutului de alergii si astm. Asa stii ca au fost verificate si testate.
Detergentii la fel. Inca ii mai spal hainele catarinei cu detergent fara parfum sau conservanti si am si balsam de rufe de la aceeasi firma.
Unele produse foarte apreciate in Romania aici nu le cumpara nimeni. Se cumpara ceea ce e testat si autorizat de institutul de alergii si astm.
Nikole aici in loc de servetele umede (eu folosesc de la Huggis) avem niste servetele din burete. Le imoi in apa calduta si cu ele se curata bebe, sunt moi si fara sapun. Mie mi s-a recomandat sa nu folosesc sapun, sampon in primele luni. Baita numai cu apa calda si atat.Putin ulei de bebe in apa daca mi se parea ca e pielea uscata si cam atat.
Cygni imi pare rau ca sotul a dat peste un asemenea angajator. Multa bafta si sa isi gaseasca de munca cat mai repede
Micky eu una te tin minte cand o sa am intrebari de cuc ca eu sunt experta in pasa![]()
O zi buna fetele
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
25+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

cu
14+