Strumfi de iulie-august 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Timi multumesc

Vivela asa e, imposibil sa-l dea afara in afara unor motive inventate dar atunci trebuie sa actionezi in justitie. Alti bani, alta distractie. Oricum, el demisia nu si-o da si asteapta sa vada ce se intampla.
Evident, corect ar fi fost sa i se spuna situatia, daca intr-adevar e lipsa banilor dar ei nu trateaza oamenii cu respect oricum, vai de capul acelor muncitori care au niste salarii absolut jenante si se duc si sambata la lucru.
Atunci cand cererea e mai mare decat oferta iti permiti mai multe se pare.

Luna deocamdata nu s-a intamplat nimic decat ce-am spus, daca va fi sa avem probleme, ne-om descurca cumva, cand ma gandesc cu ce salarii se descurca unii oameni, nu-mi dau seama cum reusesc. Te restrangi cat te tine plapuma si speri sa nu ramai descoperit de tot. Asteptam sa ne spui cu Adelise.

Mergi la inceput

Luna, acum am vazut ca ai scris, bine ca au descoperit ce e... dar ce doctori sunt aia care la asa temperatura nu dau nimic la copil nu pricep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cygni da, adevarul ca nu stiu de ce nu i-au dat, ori s-a luat cu vb si nu i-a mai dat, ori a considerat ca daca intra al meu in farmacie (sa ia reteta imediat langa dr) o sa ii dea acolo, ideea e ca eu pe al meu m-am infuriat. El e un tata minunat si grijuliu si tot insa n-are idee daca e febra mare sau mica.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, normal ca's dupe alta planeta! abia acu ti-ai dat seama? sper sa fie ok cu Lis! sa ne mai dai vesti!
cygni, imi pare rau. din pacate astea-s vremurile in care traim. totul e sa n-aveti rate si alte datorii....sper sa se rez totul cu bine

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, sanatate Adelisei, asa sunt barbatii...
Cygni, am ramas fara cuvinte citind de sotul tau, dar din pacate asta este practica. Am o prietena care lucra intr-o multinationala de unde s-au desfiintat posturile platite cu mai mult de 1000E, si acum e in somaj.

Am venit cu fata de la doctor, e ok la ochisor, consultatia a durat maxim 2 minute, cica i-a vazut fundul de ochi si toate cele. Doctorul pare bun, are nume si accent strain, dar clinica e sub orice critica. Este vorba de clinica Nova, este undeva la subsol, in spate la cinema Gloria, am vazut acolo un gandac cat o pruna.
Faza cu plata a fost urmatoarea: la receptie ni s-a spus ca trebuie achitata o taxa de 15 lei, am intrebat ce inseamna asta si a zis ca nu mai sunt fonduri de la casmb. Ieri la telefon mi s-a spus ca este coplata, se pare ca s-au interesat si ei intre timp. Bonul fiscal l-am primit dupa vreo 5 minute si scrie "investigatie" pe el. Nu stiu cum naiba pot face operatii estetice sau de cataracta in mizeria aia de clinica.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Este vorba de clinica Nova, este undeva la subsol, in spate la cinema Gloria, am vazut acolo un gandac cat o pruna.
Faza cu plata a fost urmatoarea: la receptie ni s-a spus ca trebuie achitata o taxa de 15 lei, am intrebat ce inseamna asta si a zis ca nu mai sunt fonduri de la casmb. Ieri la telefon mi s-a spus ca este coplata, se pare ca s-au interesat si ei intre timp. Bonul fiscal l-am primit dupa vreo 5 minute si scrie "investigatie" pe el. Nu stiu cum naiba pot face operatii estetice sau de cataracta in mizeria aia de clinica.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

e, ce te intrebi? pai daca ai pb cu ochii, ei se bazeaza ca nu vezi mizeria inainte sa dai banii. si dupa ce te-ai operat si se presupune ca vezi bine, deja ai dat banii...

si ma bucur ca Larisa e ok . (ma uitam zilele trecute pe pozele mandrului meu si mi-am amintit ca pana pe la 6 luni, poate mai mult, nu mai stiu, se uita cam crucis, ma si speriam de el uneori. vad ca acum pare ok).

cred ca-s mama denaturata, nici la oftalmolog n-am fost pana acum, nici la dentist, nici la ortoped, nicaieri, nici medicul lui de familie nu l-a mai vazut de vreun an jumate...am lasat copilu' ca o buruiana...mai face cineva ca mine?

Cygni, n-ar trebui sa iti fie frica de o actiune in instanta. nu se plateste taxa de timbru si nici macar nu cred ca ai nevoie de avocat. adica doar asa, sa te ghideze la inceput, nici macar nu-i musai sa te prezinti. si marele avantaj e ca in dreptul muncii, sarcina probei o are angajatorul, deci tu scrii acolo ce te nemultumeste, iar angajatorul trebuie SA DOVEDEASCA ca a respectat dispozitiile legale cand a emis decizia.
deci toata "distractia" ta se rezuma la a face o cerere, pe care - daca ai vreo retinere de a o depune personal la tribunal - o poti trimite prin posta si gata. angajatorul o sa turbeze, normal , ca el nu poate sta in pasivitate, decat pe banii lui.
hai ca daca o fi si-o fi, te ajut, cumva trebuie sa-mi tin antrenati creierii, iar pt situatii de genul asta, am si satisfactii personale .

karli, glumeam mai, cu sunculitele...la cat dormeam eu dupa ce l-am nascut pe david, cred ca ar fi trebuit sa ma sui de doua ori pe cantar ca sa se miste acul cantarului. dar nu s-a intamplat, cred ca si din cauza asta am slabit atunci f greu, eu stiu ca si somnul prost poate duce la suprapragreutate.

Luna, dar e sigur sotul tau ca nu i-au dat nimic pentru febra??? poate n-a fost el pe faza, ma indoiesc ca il lasau sa plece din spital cu fata cu asa temperatura mare. uf, imi pare rau ca faceti cunostinta cu antibioticele , nu-i chiar un capat de tara, dar iti inteleg nemultumirea .

cu serviciul, sa inteleg ca pana acum ati taiat frunza la caini, iar acum taiati iarba la propriu .

georgi, ma faci curioasa cu lamaia aia...eu constat ca si statul mult in fata calculatorului dauneaza la ten, cand am zile full - de 8-10 ore cu ochii in ecran, seara am o fatza de imi vine s-o schimb .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

cred ca-s mama denaturata, nici la oftalmolog n-am fost pana acum, nici la dentist, nici la ortoped, nicaieri, nici medicul lui de familie nu l-a mai vazut de vreun an jumate...am lasat copilu' ca o buruiana...mai face cineva ca mine?

da. eu. mai pui ca nici ROR n-am facut!.....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vivela,nici eu nu am mers cu fii-miu decat la pediatru..aaa si la oftamolog cand avea conjunctivita..cu lamaia se intampla ca tenul meu gras in zona t devine mat,apoi se curata si se lumineaza..asa mi s-a parut..

Mergi la inceput

Vivela multumesc de info, sunt foarte folositoare, eu tot sper ca nu il concediaza chiar maine-poimaine, eu lui i-am spus sa stranga probe, adica email-uri, cand el a vazut nereguli si le-a semnalat si nu i-a pasat nimanui, cand i-au cazut pe cap sarcinile altora fara sa fie anuntat s.a.m.d.
Din pacate firma nu e la prima "abatere" de acest gen.
Unui alt angajat admin firmei i-a facut referat cum ca trebuie sa fie verificat de medic, ca ar avea probleme neuro-psihice .

Copilul eu tot asa l-am lasat .

Carla pls lasa doar initiala numelui, ca vorba karligutzei, dau si eu in paranoia ca nu stiu cine citeste si cu intentii.
Bravo tie ca ai dus fetele la control la toate cele, eu sunt delasatoare rau si fug de dr mai ceva ca fiica-mea. Trebuie sa ma mobilizez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ziua buna fetelor

Mai, eu am o mare dilema-problema, nu stiu cum sa fac, am cautat info pe net, se cam bat cap in cap, nu stiu cum sa procedez.

Va rog, mamici de fetite, spuneti-mi cum e corect...la fetite se spala zona dintre labii???
eu o spal la baita cu o bucata de vata imbibata cu sapun, si normal ca-i spal cum pot si pasarica dar nu intru inauntru cu sapunul, ma gandesc ca o irit, sao ii provoc vreo jena/durere...e posibil, sau e mit??

Dupa fiecare scaun, o spal la chiuveta de la jumate in jos, sa o curat bine, dar ieri dupa baita, am observat ca s-au adunat ceva secretii pe acolo, si am incercat cu o bucata de bumbac sa o curat...
mi s-a ridicat tot parul pe mine, nu pot si pace, e atat de delicata zona, m-au trecut apele.

Cum se procedeaza?
Pana ajung eu la controlul de o luna sa intreb medicul...e cam mult sa o las asa.

Acum merg la citit din urma

Edit:Lunitoooo, sanatate multa fetei, offff...i-a scazut febra, cum e acum??
Pana la urma ce are?ori ai scris si am citit eu pe diagonala...

si eu am facut noapate alba, am adormit spre dimineata, drept urmare, am dormit toti tun pana la 11, nici alarma nu am auzit-o.
Kevin e racit, are febra...l-am pazit toata noaptea, nu i-am dat nimic, ca avea doar 38 febra, am zis ca daca se indreapta spre 39 ii dau tylenol, daca nu, il las sa "lupte" , e o simpla raceala...deh, cine sta cu fundul pe gresie dupa baie...si fara papucei de casa/sosete...

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput