cum sa fac sa comunice cu mine
Raspunsuri - Pagina 2
Maeanu_alina spune:
va multumesc din suflet...aseara am avut din nou o discutie,inceputa,continuata si incheiata ca de-obicei cu mine..i-am explicat ca avem nevoie de el,ca imi doresc o comunicare mai buna,ca intr-o relatie sunt 2..si ca un asemenea comportament(ca cel al lui,urmat de al meu,cu reprosuri..) poate duce la o raceala inevitabila..si ca trebuie sa ne comportam cu maturitate...ca pot intelege ce este cu el doar daca imi si spune,inca nu sunt ghicitoare...ma rog...mi-a dat dreptate...
Copilul il vrea si el,poate m-am facut inteleasa gresit...cand se mai imbata,atunci 'scuipa" tot,si imi spune ca e un prost ca nu stie sa ne arate ca ne iubeste,iar eu nu i-am impus sarcina..i-am spus punctul meu de vedere...cu care a fost de-acord(ca de-obicei)..daca chiar nu il voia..trebuia sa spuna tare si raspicat..ca sa stiu..nu sa aprobe,ca apoi sa ajugem aici.
Natasa..ai spus la un moment dat ca am facut cununia in graba...da,pt ca el mi-a spus ca vrea asta,ca asa e cel mai bine,mie nici nu mi-a trecut prin cap..dar noi aveam de gand sa facem si cununia si nunta anul viitor.Atunci eram in 2009,deci noi voiam sa incepem pregatirile in toamna 2010 pt 2011..deci nu era un subiect "tabu" in relatia noastra..iar la cununie a fost foarte fericit...
uneori tind sa cred ca si faptul ca ma vede in fiecare zi acasa(de cand sunt in prenatal) are o oarecare importanta...mai ales ca eu nu prea am iesit din casa cat a fost frig(luna martie...)...oof..cine stie ce o fi in capul lui...crap de ciuda ca nu comunica....nu imi spune ce e in capul lui....(doar cand e beat....repet,atunci aflu tot....:)) atat vreau..sa stiu ce crede....cum sa il fac sa vorbeasca mai deschis...eu as exploda daca nu m-as exprima in cuvinte sau gesturi ce simt...
moonchild spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maeanu_alina moonchild...iti sustin ideea chiar mai mult decat crezi.Tocmai de asta nu tac si suport....incerc sa fac ceva..pana simt ca le-am facut pe toate.sunt genu de om care nu mi-as ierta niciodata daca as simti ca mai puteam face ceva si nu am facut.. Poate pare stupid ca tot insist...dar daca ar incerca sa nu fie atat de rasfatat,ar fi altceva,ca in rest e un barbat de nota 10...Daca obosesc,si nu pot schimba acest defect,cu siguranta voi aborda altfel problema in viitor.Doar ca simt ca merita..inca simt ca merita,si incerc sa gasesc cea mai buna cale,ca sa ne fie bine,si noua...si lui bebe.Te puup...merci |
Te inteleg forte bine si sunt sigura ca o sa fie totul bine pana la urma!
Nu uita sa ai grija de tine in primul rand ca sa fii bine si psihic si fizic si sa poti avea grija de bebe. Restul se descurca si singuri ca-s oameni mari :)