Pt un Cismigiu mai curat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

De ce nu faceti o adresa la Administratia Lacurilor si Parcurilor din Bucuresti din cadrul P.M.B. Sunt persoane dragute acolo si cu siguranta vor auzi plangerea vostra. In paralel poate fi trimisa si domnului Oprescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula2003

De ce nu faceti o adresa la Administratia Lacurilor si Parcurilor din Bucuresti din cadrul P.M.B. Sunt persoane dragute acolo si cu siguranta vor auzi plangerea vostra. In paralel poate fi trimisa si domnului Oprescu.

La primaria generala am trimis plangerea anul trecut. Mi-au raspuns ca au in vedere modernizarea parcurilor din Bucuresti, dar in Cismigiu nu au ajuns nici pana acum.

Va rog, semnati petitia; Cismigiul va fi mult mai curat fara nisipul de la terenurile de joaca.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Semnati petitia, va rog. Nu costa nimic, decat putin timp.
Multumesc in numele copiiilor care vor beneficia de aerul curat la terenurile de joaca.

allinta

Mergi la inceput

Chiar nu mai intereseaza pe nimeni ca sanatatea noastra si a copiiilor nostri este afectata de praful infernal din acest parc ?!

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am semnat din solidaritate pentru forumiste,insa sunt extrem de sceptica.Sa-mi fie iertata ignoranta,vin dintr-un oras mic,insa parca fiecare parculet bucurestean are "locatarii"in persoana oamenilor fara casa(sambata m-am plimbat nitel prin centru si m-au lovit efectiv,si la parculetul de la Ateneu,si la Sala Palatului,peste tot).Daca nu reusesc autoritatile macar sa-i adune ,vor schimba oare nisipul?

Mergi la inceput

Multumesc, ni-na.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Allinta, dupa cum stii eu am semnat, dar daca chiar vrei sa faci ceva iti faci timp, eventual mai aduni citeva mame si ceri audienta la primarie. Fa poze, cheama garda de mediu sa faca un raport, incearca sa scrii la ziare... Petitiile astea online, oricit de indreptatite si logice ar fi (pentru ca uneori sint aberante), nu sint bagate in seama de nimeni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Allinta, dupa cum stii eu am semnat, dar daca chiar vrei sa faci ceva iti faci timp, eventual mai aduni citeva mame si ceri audienta la primarie. Fa poze, cheama garda de mediu sa faca un raport, incearca sa scrii la ziare... Petitiile astea online, oricit de indreptatite si logice ar fi (pentru ca uneori sint aberante), nu sint bagate in seama de nimeni.

Natasa, multumesc pt informatii. Deja am trimis o sesizare la Garda de Mediu. Sper sa fie mai eficienti decat primaria.

allinta

Mergi la inceput