Timisoara, Impreuna!(169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

pentru ca am dormit cu fica-mea pana la 10...se simte ca-i vacantaaaaa....

Felicitari, Silva, pentru Paul, ai baiat mare...
Mult succes bobocicei Luanutza...dar pana atunci o vacanta la maxim!
La multi ani, lui Musiu Marius, cu intarziere, dar din suflet!

Dupa o saptamana super aglomerata, de concursuri, serbare, carnaval, premiere, am dat si noi cu clasa 1 de pamant...

Si nu oricum, ci cu FB pe linie, cu rezultat de EXCELENT la Cangurasul de matematica, cu EXCELENT la Cangurasul in lumea povestilor, cu un Loc 2 la Faza Judeteana a Concursului de interpretare: Micul scolar, artistul de maine, sectiunea recitari, cu locul 1 la pictura pe sticla(religie), si multe alte diplome la diverse concursuri in scoala.

Fara lauda, sunt cu adevarat mandra, recunosc ca mi-a fost putin teama de clasa 1, dar avem deja obiceiuri bune, scriem deosebit de frumos, ne-am cam facut o ordine intr-ale scolii, ceea ce ne va ajuta pe viitor.
Peda e o scoala grea, stiam si mi s-a confirmat...enorm de multe teme, enorm de multe culegeri, chiar si pe vacanta avem de lucru mult...un ex. lista de lecturi pentru vacanta...30 de carti.

Ne bucuram de vacanta, deocamdata calare pe bicicleta noua, pe alei prin parcuri, sa termine si Radu cu licenta si apoi plecam sa ne bucuram de vara...

Va dorim tuturor o vacanta minunata, plina de farmec si trairi de copil, un concediu binemeritat, mult soare peste voi si sufletele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare!

Zic si eu, cu intarziere, La multi ani, domnu' Marius, sanatate, fericire si dorinte imlinite cat cuprinde.

Silva, astept solutia, si Sasha s-a obisnuit pe scutecel, dar daca il iau, face direct pe gresie, oriunde, numai afara nu!

Dorisake, felicitari pentru scolaritza premiata !

Maria, compot de cirese , buna idee. Imi pare rau de necazuri, ma bucur de partile frumoase, astept sa ne scrii mai des .

Vad ca multa lume nu mai da pe aici, si dintre veterani, si din gasca next generation.

Hai sa va dau si eu noutati, cu bune si rele.

Lori a terminat grupa mare, la serbare a fost Ileana Cosanzeana, a luat premiul I la gardi, premiul I la concursul istetila si premiul I la concursul de pictura Flori din orasul meu - chestia asta ultima nici macar nu stiu cand si cum s-a intamplat, mama denaturata ce sunt eu . Duminica, in 20, de la ora 10 are spectacolul de sfarsit de an de balet: Printesa lebada si abia astept sa o vad pe scena Operei .

Sunt matusa! Cumnata mea (sotia fratelui lui Calin) a nascut o fetitza, Iulia Maria, de 3,100 kg, sanatoasa si mancacioasa!

In sfarsit ma simt bine cu problemele de sanatate, sper sa tina perioada asta, cu regimul de rigoare si ingrijiri ...

Ma bucur de vara, de fructe, de soare, de weekendurile de la casutza, unde e dezmat de visine, cirese, capsuni iar zmeura vine tare din urma. Am mereu trandafiri in vazele de prin casa, am pus castravetzi sa se mureze la soare, vreau sa savurez fiecare moment din timpul care trece.

Acu' la cel rele ... job-ul nu merge deloc bine, sunt zvonuri din ce in ce mai insistente ca se vor face cel putin reduceri de personal, daca nu chiar sa se inchida ... salariile vin cu intarziere, e cam timpul sa-mi caut altceva, evident imi pare rau ca am refuzat oferta de acum o luna, dar loc de intoarcere nu mai e. Nasol cu criza!

Va astept, iin continuare, cu povesti de vara si de suflet si va doresc zile senine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Danitin, cred ca m-ai inteles gresit. Maya a murit in 30 mai. N-are sens sa pun iconuri si sa fac pe aici jale, caci ar fi absolut aiurea pentru mine. stiu insa cat de mult ne lipseste tuturor.
Din categoria povesti de vara adaug dulceata de trandafiri si de nuci verzi Felicitari matusico, sa vas traiasca nepotica sanatoasa si norocoasa!!

Doris, felicitari lui Ines. Stiu un baietel in clasa alaturata voua. Mie mi se pare un ritm nebunesc ce le impune astora mici. Da' pana la urma asta-i viata acuma, cu ritmul ei nebunesc...

Silvana, la cum se scurg saptamanile astea, mai e atat de putin pana la anul cand veniti acasa!!

Andanii, tu ce mai faci? Mai existi?
Mihilica&Co?

mamica de Fluturas
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Maria, am inteles eu bine, de asta spuneam ca imi pare rau de necazurile tale, tocmai pentru ca banuiam ca nu vrei sa-ti impartasesti jalea nu am intrat in detalii. Stii ca inteleg, stii ca imi pare imens de rau .... Si nu ma mai inebuni cu delicatesurile alea, ca vin peste voi ... e deja timpul de dulceatza de nuci verzi? Da' si eu, am facut trandafirata

weekend frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Vacanta placuta si de la mine...am lipsit o bucata buna...motivat binenteles...botez...boala...inclusiv noi adultii...dentist...serbari...etc...

felicitari tuturor scolerilor si soimilor patriei...si noi am terminat cu bine scoala...la anu o sa mai avem un scoler...gradinar inca nu ca nu mi-l iau ca nu are 3 ani...iar bubulina...a mancat-scuipat prima supica...

mariuka...imi pare rau pt maya...a murit chiar de ziua mamei mele...

dani...ma bucur ca esti mai bine...imparateasa mama de ilena cosanzeana...

ana...sa-ti traiasca mustaciosul!...si voi pe langa el...unde purcedeti in vara asta?

dorisake felicitari pt Ines....si noi tot asa gataram clasa a 2-a...numa incerc sa fiu modesta ...

Silva...pup spidermanul si pe mama lui

Getutza...restul?...pe la umbra?...

va pupaesc pe toate

mihi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihi

iar bubulina...a mancat-scuipat prima supica...

mihi

sa-ti traiasca mamuka!

Maya a avut o treaba bine conturata de facut aici cu noi, asa, cu sufletelul ei de animal zurliu - a facut-o si s-a dus. si o iubim tare mult pentru asta. s-a dus repede, ca n-am avut vreme nici sa ne dezmeticim. nu stiu, mi-e aiurea sa vorbesc despre ea ca s-a dus, stiind ca-s griji si mai mari pe lumea asta. cine are animalute de suflet, intelege ce zic. sau cine nu le mai are, intelege si mai bine. multumesc de vorba buna

Mihilikaa, felicitari pentru supica are fata mare mama acuma
La gradi unde e Ale primesc si mai jos de 3 ani, si cu pampers din ce am vazut. Asta ca idee, daca ii musai de gasit ceva.

Chiar, Getaa, mai stii sa faci o cafa din aia buna buna de-a ta?!
Dana, sa aduci poze de pe scena!! Si sa te tina starea de bine cat mai mult!
Ma bate un gand s-o dau din toamna pe Ale la teatru - adica mai mult joaca de-a rolurile, asta mai ales in urma evaluarii de la sfarsit de an. ca deh, trecem si noi la grupa mare, ne-am facut mari daca mancam tot

ma duc la apa, apa, apaaaaa (baiee)
noapte buna sa aveti!

mamica de Fluturas
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Felicitari Mihi pentru prima supica! Americanu deja merge la gradi???!!! cum a zburat timpu??

Mamici de premianti va pregatiti de o batacanda, da?

va pup si un weekend bestial va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

Mamici de premianti va pregatiti de o batacanda, da?

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

Io sigur, ma pregatesc, Silva draghe, ca doar am promis, daca terminam la mate cu FB...

Mihilica, ce bubulina mare ai deja...
Hai, lasa modestia, ca nu-i loc...ai copii destepti si frumosi...
Felicitari pentru clasa a 2-a...si mult succes la gradi pt americanu...

Dana, sa faci poze, sa vedem balerina, s-au intalnit fetele noastre prin centru, Lori era cu Buni.

Maria, imi pare rau de Maya, draga de ea...sper ca nu s-a chinuit...
Si Kitylica mea e batranica, i-au cazut dintii, deja tare greu cu mancarea...of...dar deocamdata e sanatoasa.

Celelalte, pe unde v-ati ascuns? de canicula, nuu???
Aveti grija de voi, ca azi va fi foarte cald...

Mergi la inceput

Nu Doris, n-a suferit, cel putin nu vizibil, pana cu o seara inainte s-a jucat cu Oscar. Avea 2 ani, foarte tanara deci. A facut stop cardio-respirator.
Tu cum mai esti?!
Noi peste vreo 2 saptamani luam o vacanta de-o saptamana si plecam din oras.

Auziti, da' de-o inghetata in Unirii nu vi-i dor cumva?! Intr-o zi cu soare, intr-o zi...cu mic cu mare?!

mamica de Fluturas
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Prezent la inghetata

Mergi la inceput