Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Dana, ce frumoasa descriere...
Si noi plecam dupa ce servim pranzul, sa cautam si sa fotografiem maci rosii...pe campurile patriei...
O duminica excelenta la toate gagixurile...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
o de amiaz merge?!
Noi suntem in parametrii da' e loc si de mai bine ...
Aveti ceva idei cum sa il invat pe Patrocle sa se ceara afara pentru pisu si kk, ce am incercat eu pana acu e sa-l scot cat mai des afara si dupa fiecare victorie sa-i dau cate un treat in speranta ca o sa se ceara singur. si o saptamana minunata
danitin spune:
Silva, daca descoperi metoda, dau un bol de capsuni, o sticla de vin vechi si o placinta cu visine, numai sa mi-o vinzi si mie
silvana75 spune:
Dani, greseala mea e ca l-am invatat la paturica in baie, trebuia sa-l invat direct afara. Stai pe aproape ca vin cu descoperirea, el e incapatant da' nu ca mine
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 La multi ani, Marius! Sanatate, fericire si multe impliniri! Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
silvana75 spune:
Gata, am dat cu clasa a III-a de pamant si de azi suntem in vacanta, din august ne luam la tranta cu a IV-a ... in rest binisor ...
Ana68 spune:
Silvana draga , vacanta la superlativ , sa profitati de ea din plin si sa va simtiti bine....cat despre scoala...las-o s-o mance cainii...e vacanta!
silvana75 spune:
Multam frumos Ana, va dorim voua si tuturor copilasilor o vacanta frumoasa. Acu o sa-l las putin sa respire da' trebe sa repetam ca e grele intr-a IV-a si la cat ii sta gandu la scoala uita tot.
Mariaa spune:
Silvana, felicitari si odihna dixtractiva in vacanta!
Am avut si noi miercuri reuniunea de sfarsit de grupa mare - i-am filmat pe pureci cum dansau dansul pinguinului, mortali de tot :D
Altfel culegem ciresele si le punem compot cred ca maine, incercam sa razbim din iarba 'cat china' de mare dupa atatea ploi, ne gandim cu drag si dor la Maya care ne-a adus atata bucurie timp de 2 ani si creionam vise pe coli de hartie A4.
Ieri s-au facut 9 luni de cand Ale a intrat in viata noastra si tot ieri m-am lamurit inca odata ca nimica nu-i intamplator pe lumea asta - toate se leaga, toate-s cu un rost si la locul lor.
Va pupam si noi din zbor, va dorim un week-end cu soare bland si mangaietor mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”