Presedintele Poloniei a murit

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Nu ca as fi adepta teoriei conspiratiei..dar sa nu uitam ca polonezilor le-a trebuit scut anti-racheta..ca si noua de altfel. Nu cred ca rusilor le-a convenit foarte tare...Este o tragedie, dar nu trebuie sa omitem in totalitate implicatiile geopolitice. Eu una nu prea cred in coincidente.

asteptam cu nerabdare un bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

accident ..asta e culmea coincidentei pe bune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Doamne ce nenorocire. Am vazut la stiri dar n uam dat importanta. De fapt nu am inteles prea bine ce se intampla. Azi am citit in presa si am facut coneziunea cu Tv-ul.
Condoleante familiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Stie cineva ,ca n-am timp sa caut,au mai existat cazuri in care presedintzi de tzari au murit in accidente aviatice?(cu avionul prezidentzial)

Condoleantze!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luciana84 spune:

Aici ceva nu miroase bine...E prea stupid accidentul asta...Cine stie ce manarie politica a fost si asta...La fel cum cred si despre cutremurul din Haiti si despre liderul terorist cecen care a declarat ca el a ordonat explozia femeilor de la metrou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luciana84

Aici ceva nu miroase bine...E prea stupid accidentul asta...Cine stie ce manarie politica a fost si asta...La fel cum cred si despre cutremurul din Haiti si despre liderul terorist cecen care a declarat ca el a ordonat explozia femeilor de la metrou...

Luciana, mama de Erika (15.04.2008) si de Emma (27.03.2010)

Iarta-ma dar deja mi se pare ca se depaseste orice limita a scenaritei cronice... OK, in opinia ta cineva l-a omorat pe presedintele polonez iar in cazul atentatului de la Moscova s-a intamplat altceva decat ce se zice... Da' cutremurul cine l-a provocat, in opinia ta? Explica-ne si noua, te rugam...

Pana una-alta, Dumnbezeu sa-i odihneasca pe oamenii care au murit in accidentul de avion...
Ancheta este in desfasurare, cutiile negre au fost gasite si sunt analizate... Ele sunt cele mai puternice dovezi... restul este pura aberatie gratuita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_ellia25

accident ..asta e culmea coincidentei pe bune..

De ce? Nu ai mai auzit de avioane care cad si de piloti care gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Am si eu o teorie parere. Pilotii si delegatia poloneza au considerat ca inacceptabila solicitarea turnului de control de a ateriza altundeva decat langa Katyn. Chiar daca in prima faza puteau sa interpreteza asta ca un alt incident diplomatic minor dintr'o nesfarsita serie ruso-polona faptul ca au incercat de 4 (patru) ori sa aterizeze este de neinteles si incalca (zic cei cu mai mult stiinta in domeniu) cam toate regulamentele aeriene in uz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie una mi se par aberatii teoriile asta, dar fiecare cu ale lui. Tinind cont ca avionul a incercat de 4 ori sa aterizeze si turnul de control a atentionat pilotul si acesta i-a dat ignore si cum presedintele avea antecedente de ordonat pilotului unde vroia sa aterizeze-
http://engforum.pravda.ru/showthread.php?282717-Kaczynski-fired-a-pilot-in-2008-after-he-refused-to-land-the-plane-atGeorgian-airpor&s=7de8f0300e87ee6f6f538b3d5c86ac3b&p=3104676#post3104676
oare nu e mai logica teoria unei erori umane? Faptul ca presedintele si-a concediat pilotul cind a refuzat sa aterizeze unde vroia el (lucru comentat in presa poloneza la vremea aceea, stiu de la un amic polonez) nu va spune nimic, sau e mai palpitant sa spunem ca l-au aruncat rusii in aer nu se stie de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Si eu cred ca si xenocid: polonezii poate au luat-o drept sicana indemnurile rusilor de a ateriza in alta parte.

Cel mai probabil, s-au facut presiuni pe capitan sa forteze aterizarea, iar acesta, in loc sa zica NU, a mers pe mana presedintelui sau a cui o fi fost :-(((

Mergi la inceput