nu mai stiu ce sa aleg

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_Ana_B spune:

Imi place ca imi scrieti si lucruri pe care nu doresc sa le aud sau la care refuz sa ma gandesc. Si aveti dreptate cu majoritatea! Cel mai probabil s-a trezit acum pentru ca e sigur si eu sunt un fel de ‘fruct oprit’. Eu, ca proasta, l-am luat in serios.
Maeanu_alina, e adevarat ca m-a facut sa ma simt bine spunandu-mi niste lucruri pe care vroiam sa le aud mai demult ( ca eu sunt iubirea vietii lui, ca vrea sa ma sustina in proiectele mele profesionale etc.).Eu vroiam enorm sa aud ce mi-a spus el acum, dar era perfect daca era acum cativa ani.Acum , meditand foarte mult, imi dau seama ca la mine sunt probabil doar niste nostalgii si putin orgoliu. Si dorinta de a indrepta ceva din despartirea aia extre, de dureroasapentru mine. Insa problema e ca am si simtit cand am fost in Romania, fata de el, ceva foarte puternic.
Ce ma impiedica insa sa iau o decizie grabita, e faptul ca cu prietenul meu actual in general imi merge foarte bine. E mai mult decat am sperat sa gasesc la cineva, m-a spiriit mereu si este extrem de intelegator. Chiar credeam ca il iubesc, insa intalnirea cu fostul si gandurile mele de acum ma fac sa am dubii in legatura cu relatia mea actuala. Cum zicea cineva aici, nu e totul perfect acum in relatia mea daca eu ma gandesc la niste vorbe ( ca de fapt astea sunt) cuiva pe care am iubit, dar m-a facut sa sufar enorm. Ma simt atat de vinovata de gandurile astea, ca m-am gandit sa ii spun actualului prieten.

Cu maritatul cam aveti dreptate, insa parintii mei mereu ma intreaba ce am de gand. Daca am dus actualul meu prieten la noi acasa, pentru cateva zile, parca deja ar trebui sa fiu sigura ca cu el ma voi marita. E o presiune de care incerc sa scap, insa sunt constienta ca decizia ‘ cu cine sunt impreuna acum’ e foarte posibil sa influenteze cu cine voi ajunge sa fiu impreuna mult timp de acum incolo.

Aveti dreptate si cand ziceti ca daca era intr-o relatie cu fosta, atunci nu imi facea declaratiile astea. Continua si acum sa imi trimita mesaje ( eu fiind plecata din tara) in care imi spune ca e convins ca eu sunt cea mai mare iubire a sa. Intr-un fel e trist, dar imi dau seama ca sunt de fapt vorbe...
Eu m-am gandit la el si cumva strategic: e in Romania, acum promite sa fie asa cum ar fi trebuit sa se comporte de la inceput. Si eu planuiesc sa ma intorc acasa...insa cel putin deocamdata, di respect pentru actualul meu prieten, nu o sa fac nimic si o sa incerc sa imi clarific sentimentele cu relatia actuala.L-am si sfatuit pe fostul prieten sa se impace cu fata cu care era inainte, ca poate mai simte ceva fata de ea si exagereaza sentimentele fata de mine numai pentry ca s-au despartit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Si eu zic sa sezi blind deocamdata,sa fii convinsa ca sa nu se repeta istoria, ca va cunoaste pe alta si iar ciao amore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mai fetitzo revino-ti...ala de te-a lasat nu se va lecui in veci si pururi....Daca tu crezi ca e mai bine sa dai vrabia din mana pe cioara din par..cred ca nu stii ce vrei de la viata.Noi ne dam aici de ceasul mortii sa te sfatuim cand totul e foarte clar....si tu ai procedat la fel ca el...ai gasit pe altcineva..cand v-ati reintalnit valeu doamne vezi dragoste acolo...hai sa fim serisi..esti prea tanara si se vede ca nu stii ce vrei de la viata...involuntar poate,tu faci celui care te iubeste cum ti-a facut cel din tara tie.Vezi ca dumnezeu nu bate cu ciomagul..da-l in ma-sa pe ala care te intoarce ca pe o clatita in tigaie ca e degeaba,zau...naravul din fire,nu are lecuire.....cand cedezi parca te vad iar pe forum cu vreo intrebare..."ce sa fac iar imi face probleme??"Sunt dura dar e exact dusul rece pe care-l meriti.de ce te-ai cuplat daca stiai ca nu ti-a trecut?

pace si liniste la toata lumea.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Draga mea eu zic sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard... Pana acum fostului nu i-a fost dor de tine? De ce asa dintr-o data l-a reapucat marea iubire?? Daca te-ar fi iubit nu ar fi renuntat la tine asa usor ca nu ati fost primul cuplu care aveati o relatie la distanta. Asta ar trebui sa iti de-a de gandit. Si din moment ce tu esti mutumita de actualul prieten de ce sa strici tot ce ati construit? Poate peste un timp el va veni langa tine. Cel mai bine ar fi sa iti vezi de viata ta frumoasa de acum si sa lasi trecutul in spate pt. c nu aduce nimic bun. Te si sper ca ai taria sa iei cea mai buna decizie pt. viitorul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_Ana_B spune:

Aveti toate dreptate. Nu renunt la relatia cu prietenul meu. Ceea ce m-a facut sa am indoieli sunt doar nostagiile. In plus, mereu mi-am dorit ca relatia cu fostul sa nu se fi terminat atat de urat... acum imi face declaratii la momentul nepotrivit. Si ma face sa ma intreb:' ce ar fi fost daca..'Cumva imi pare rau ca asa si-a ales momentul,afectiune clar mai am pentru el, altfel nici nu mai stateam la discutii.

Insa... prietenul meu actual e perfect, sau asa mi se pare. deci, raman cu el si inchid cu trecutul.daca aveam o relatie cu certuri, ar fi fost mai usor sa renunt Asa nu pot, moral, dar si pt ca tin f mult la el. va multumesc mult de sfaturi!

Mergi la inceput