nu mai stiu ce sa aleg
Raspunsuri - Pagina 2
adelyna spune:
Ca bine a punctat Kariguld aici .
Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani
Bee spune:
Maria, cu nostalgie m-am intors in trecut la cei 23 de ani ai mei. Zbuciumati de altfel. SI la o dilema cu un fost- o maaare iubire care pana la urma a durat cu totul 7 ani ( am revenit la el, am suferit, m-am zbatut ca pestele pe uscat inca vreo 2 ani)- si un (atunci) actual. SI un prieten, finul meu de acum, zicea "al treilea, sa vezi" (adica nici unul din dilema mea). Eu radeam si nu credeam.
Si ce sa vezi inca 2-3 ani de chin si tortura sentimentala, pana a aparut EL. Gata si dubiile si asteptarea si nelamuririle. Vazut, placut, maritat, copii (bine, stiu ca toate astea nu ma scutesc de dezamagiri viitoare).
Una peste alta, cand apare cine trebuie, nu mai gandesti in termeni: cand ma voi marita (in viitor). Stiu ca pare greu de crezut, dar e ca si cum totul s-ar simplifica si clarifica brusc.Stii, ca el e alesul.
SI in plus, din ce spui tu, mai bine nu cu fosta ta mare iubire, care acum te vrea neaparat (pt ca nu te poate avea?). Ti-a dat deja viata peste cap (desi nu e neaparat de blamat la varsta respectiva- probabil ca are varsta ta?) si e posibil sa o mai faca.
Bafta.
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
SabrinaLia spune:
Prietenul tau din Roamania daca ar mai fi avut o relatie cu fosta ,ti-ar mai fi spus ca de fapt te iubeste pe tine?Ar fi lasat-o pe fosta pentru tine?
Barbatul are nevoi .Ce bine ca te-a gasit pe tine doritoare sa revi la sentimente.
dulcetica spune:
Nu cumva inclini balanta pt ca vrei sa te intorci in ro si e si el in sfirsit disponibil?Asta ti-a frint inima si-ai ramas cu un gol.Iti place putin latura asta sado-masochista?Suferinta din dragoste e o senzatie mult mai tare decit bietul prieten care nu mai e ceva nou sub soare?Poti experimenta cit vrei,ca e viata ta si faci ce vrei cu ea ,insa trebuie sa cintaresti bine ce oportunitati ai ,pentru ca uneori nu mai e cale de intoarcere.Autohtonul s-ar putea sa mai alterneze vreo vreo cinci prietene si daca esti in preajma, nu se stie daca nu veti relua legatura?!
Totdeauna gindind ipotetic la ce ar fi fost relatia cu x sau y ,exista tendinta de a idealiza potentialul lui fat frumos ,ca el nu-si lasa pantofii in mijlocul holului,ziarele pe jos prin baie,cani pe noptiera,chiuveta nespalata,ciorapii pe covor ,nu se scoala cu fundu-n sus,etc.
Un om cu ambitii nu e un potential sot de ratat!Uneori n-are importanta unde esti efectiv ,pentru ca in casnicie viata se imparte foarte mult intre servici si familie.Banui ca-ti doresti apropierea de parinti ,rude....poti vorbi la telefon zilnic ,asa cum o facem toti ceilalti,chiar daca locuim la 2 km.
buli spune:
eu nu m-as intoarce la nr 1 niciodata.
oamenii nu se schimba, probabil ca acum e si orgoliu pt el sa te recucereasca. odata ce nu a avut incredere in tine, atitudinea asta va reveni. stai deoparte.
daca nr 2 iti place cu adevarat lasa lucrurile sa curga de la sine si veti vedea voi. chiar daca nu va avea ca finalitate o casatorie, vei avea o relatie frumoasa in spate, una care sa iti dea incredre in tine si sa te faca sa tii standardele sus.
la 23 de ani mai ai timp si de alte numere dupa 1 si 2
stai calma si traieste clipa
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_Ana_B Va multumesc pentru raspunsuri. Fostul meu prieten, mi-a mai zis si cand ne-am mai vazut si era impreuna cu cealalta ca i-e dor de mine si se gandeste la mine, si il cred. Acum poate e mai greu de crezut ca si-a schimbat atitudinea atat de mult de atunci... ca ma va sustine si daca un timp voi mai fii departe- poate asta zice acum. El imi motiveaza ca s-a maturizat de atunci, ca acum se pune altfel problema, si ca fata cu care e impreuna trebuie sa fie in final aleasa lui. E o atitudine pe care am asteptat-o foarte mult de cand am plecat. Mereu mi-am dorit sa imi zica lucrurile astea, iar el s-a trezit acum, tarziu, cand eu deja sunt impreuna, fericita, cu altcineva. Si ma face sa ma gandesc: daca acum spun nu, oare nu o sa ma gandesc la el toata viata? Nu as vrea sa ajung la 30 de ani si sa ma tot gandesc la prima iubire. |
Si cind ti-a spus ca "se gindeste la tine" a fost o propunere ferma,acum,hai sa trecem la fapte,ca si eu ma gindesc la 2 sandale din mall si nu ma pot decide.
lara_c spune:
citat din mesajul lui makydenis Nu as vrea sa ajung la 30 de ani si sa ma tot gandesc la prima iubire. Eu cred ca sa ajungi si la 60 de ani sau mai mult tot te vei gandi la prima iubire, indiferent daca acea prima iubire va fi cu tine sau nu! Unele lucruri nu le poti schimba, oricat te-ai stradui! Infinitului de viata i-am zis MAMA |
Hai ca asta n-am mai auzit-o.
Poate te referi ca si la 60 de ani o sa iti aduci aminte cine a fost primul dar sa te tot gandesti cu regrete si nostalgie doar fiindca a fost prima iubire...( caci asta a spus autoarea subiectului ca ar vrea sa evite)....
Sigur, exista cazuri si e trist.Ideal e sa fi fericita cu partenerul actual nu sa tot regreti trecutul .
Dar nu pot sa cred ca toti oamenenii suspina toata viata si se gandesc non stop la prima iubire.Si regreta pana la 60 de ani...Nu am mai auzit pe nimeni s aspuna asta ( chair daca asa cum am spus mai sus sunt sigura si cazuri din astea)
Eu nu am nici 30 de ani , dar daca nu era intrebarea asta nu stiu daca ma mai gandeam la prima iubire pana la 40 sau in fine , cand ar fi venit vorba de asa ceva...Si urma sa ne casat, am fost 3 ani impreuna etc, deci nu ceva pasager.
Am sot , copii ,cum naiba sa regret prima iubire si sa ma tot chinuie nostalgiile.
Acum la subiect, Maria, pe fostul uita-l , nu ti-a fost aproape intr-un moment important al vietii tale, te-a inlocuit imediat si acum ca e liber esti buna si tu...
Din pacate si cu actualul ai o problema...cat ar fi el de minunat tu nu te simti acasa in tara respectiva.Asta reiese clar cand ai spus 'vreau sa ma intorc acasa'. Deci pt tine tot Ro e acasa.
Pe el nu il poti obliga sa vina cu tine si daca nu isi poate desfasura cariera aici il condamni la nefericire si posibil la un nivel de trai f f scazut fata de cum a fost obisnuit( daca vei munci numai tu, chiar de vei avea salariu mare sa intretii un alt adult si 1-2-3 copii nu va fi floare la ureche).
Tu vei avea si tu resentimentele tale daca nu consideri ca acolo e casa ta.Deci nici varianta asta nu e prea roza..
Eu am fost intr-o situatie asemanatoare. Nu cu fostul prieten ci cu stabilitul in alta tara.
Aveam serviciu bun, sotul meu ( pe atunci prieten) era coleg cu mine insa numai temporar. Dupa 2 ani a trebuit sa plece. Alegere grea, mi-a luat 9 luni ( timp in care din tari diferite ne-am vazut si de 2 ori pe sapt) ca sa ma decid. Imi pierdeam serviciul si oportunitatea mea de cariera, imi lasam parintii nu f tineri nici sanatosi in Ro si viata mea avea sa insemne alta tara la fiecare 3 ani.
Am hotarat sa plec pt ca NIMIC nu era si nu este mai important decat el si in timp s-a dovedit ca nu am gresit. Nu am ramas fara cariera, din contra am avansat, lucram tot impreuna, asteptam al doilea copil...Si ma simt acasa oriunde am alaturi familia mea.
Dar din ce spui tu nu pare ca simti asta si atunci nu ramane undeva unde te simti straina si stinghera.
In locul tau, m-as intoarce in Ro si as lasa timpul sa hotarasca.
Ti-am zis eu si sotul meu am stat in tari diferite 9 luni , nu am putut sa ma arunc cu capul inainte. Plus ca e cam proba de foc , pe care primul tau prieten a ratat-o imediat.
Bafta!!
Lara w18+ Jamie and Errie 18mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
lara_c spune:
citat din mesajul lui dulcetica Si cind ti-a spus ca "se gindeste la tine" a fost o propunere ferma,acum,hai sa trecem la fapte,ca si eu ma gindesc la 2 sandale din mall si nu ma pot decide. dulcetica |
Pai Dulcetica ...tu nu tb sa alegi ca ai nevoie de amandoua...sandalele ma refer
Dar tare imi e teama ca si fostul prieten al Mariei cam tot de amandoua are nevoie sau in fine, le vrea ( si pe Maria si pe cea mai recenta prietena).
Nu te intoarce la el, nu avea cum sa se schimbe in 2 ani. Si dovada e ca numai cand a terminat-o cu prietena te-a regretat.Pana atunci ai spus ca desi v-ati mai vazut nu a mentionat nimic...
Plus ce a facut cand ai plecat din tara ...chestie de neiertat mai ales ca tie nu ti-a fost indiferent. Ti-a luat un an sa iti revii.Nu vrei s afi in aceeasi situatie cu copii cu el...
Lara w18+ Jamie and Errie 18mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
gabriela42 spune:
a te intoarce la prima relatie cred ca ar fi o mare gresala,esti fff tinara si pasul pe care l-ai primit cindva nu-l vei uita ca asa suntem noi femeile,cred ca putin omul este cam bandit.acum nici cu actualul nu esti chiar roz daca ti-a trecut prin cap o revenire la primul.din respect fata de tine trebuie sa te gindesti tu singurica ce vrei si ce poti face pentru fericirea ta.nu te grabi,traieste-ti viata,ia temerea cu 60 ani cu gindul la...o vei avea daca nu-ti gindesti bine prioritatile.acum esti la sc,invata si cind il vei intilni pe adevaratul vei simti...si vei sti ce ai de facut
dulcetica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lara_c
Pai Dulcetica ...tu nu tb sa alegi ca ai nevoie de amandoua...sandalele ma refer Lara w18+ Jamie and Errie 18mths |
Doar 2 perechi ,ca vara-i mare?Banui ca si el gindeste la fel.
Of topic:am dat cautare sa vad unde stai si am avut surpriza sa constat ca e atfel decit ma asteptam;spectaculos de diferit.Ce inseamna ideile preconcepute!