Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 10
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Liliac ce faceti?ce mai papa Radu?Cum mai este?Ce lucruri noi mai face? Dar Andra?E de baza, nu?Te mai ajuta de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
Scumpo, noi suntem mici. Iedul cel mic al grupului. Deci de papa...cu eforturi...cateva lingurite de mar (golden) restul papa ma-sa, apoi la pranz ii fac crema de legume (morcov, pastarnac, patrunjel, dovlecel, cartof) si iese bun-bun. Papa 4-5 lingurite...restul papa ma-sa Seara ii dau cereale cu banane papa tot vreo 4-5 lingurite...restul se arunca...nu-i place lu' ma-sa
Andra il zgandara. Prefera sa ia o pedeapsa decat sa stea cu frate-su. Poate cand o mai creste Radu si-o sa comunice mai usor se va stabili o punte de legatura. Deocamdata...fiecare in universul lui. Ii mai iau eu pe amandoi sa le citesc povesti.
Lucruri noi??? Pai suntem coada. Ne intoarcem pe burta...si dam de inapoi. Atat. Si balesteeeeeeee de trebuie sa-l schimb de 5-6 ori pe zi.
Papusica ta este bine?? Ma, mie-mi vine peste mana sa-i spun "Luta" asa ca sper sa nu te superi daca ii spun "papusica". Mai ales ca are ochisorii aia mari albastri si frumosi ca ai papusilor rusesti din vremea copilariei mele.
A recuperat la capitolul greutate?? Ca stiu ca era "restanta". Acum incercam si noi sa recuperam.
Pupici!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
anamaria1979 spune:
Noi am stat mai mult pe afara cat am fost plecati. M-am intalnit si cu mama Iulia de Raducu cel gingas si frumusel. Cum descarc pozele va arat doi flacai dragalasi. Asta micu al meu cred ca s-a cam intarcat singur adica numai sta la san se arcuieste si urla asa ca bagam biberon cu lapte praf milumil. A acceptat fara probleme si cred ca numai aveam lapte destul pentru necesitatile lui. Bunica care a murit in joia mare a fost inmormantata sambata repejor, pomana la local eu nu am mers ca nu aveam cu cine lasa copilul (vechea poveste). A fost un paste cam ciudat dumnezeu sa o ierte ca era o batranica foarte blanda si duioasa. M-a miscat ca am inteles ca toata saptamana a intrebat de mine si fimiu cand venim. Asta este viata. E de admirat ca a avut un copil (soacra mea) pe care l-a facut la 42 ani cu tratament.
carinablanca spune:
Fragutza, vezi ca este si ionatan dulce (e ceva conmbinatie si se numeste parca ionagold). E rosu la coaja. Eu pe ala i l-am dat la inceput cand nu i-a placut nici ionatan dar nici golden (ala parce nu iese asa fin razuit). Si apoi a acceptgat si ionatan normal.
Danuka, sper ca Iza e mai bine pe azi.
Andra, imi pare tare rau ca aveti si voi probleme cu DA.
Liliac, Raduca sa ii treaca buba.
Hepi, multumim de info.
Si sava zic despre noi. Mandra mea a papat azi la amiza 250 g de pireu. Am gasit si eu in sfarsit brocoli si i-am facut o supica de brocoli si conopida cu carnita de vitel pe care a haplit-o in viteza mare (15 min) fara chinuiala. SUnt asa de bucuroasa. Succes total brocoli asta.
Va urez o noapte buna!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
madalina84 spune:
Buna seara si de la noi,am culcat baiatu si acum am recuperat si eu
MIMIKA si eu te-am observat mami dar cum am mintea ingusta am uitat sa scriu,ma bucur ca va place la tara si v-ati bronzat,copii tai sunt niste frumosi si seamana bine
LILIAC multa sanatate la toti ca inteleg ca toti ati fost raciti,ai fost tare cu cerealele..nu-i plac lu ma-sa
ANAMARIA condoleante pentru bunica ,acum am aflat
Vad ca majoritatea aveti probleme cu bebici care refuza papa,al meu mananca destul de bine,iar daca nu vrea astept masa urmatoare sa vad cat papa
IULIAPAPUSA cum mai e Luta?sper ca sunteti bine si nu mai sunt probleme
LUTO ai o minune de baietel,are niste ochi mortali si m-a dat gata salopeta lui,am vazut ca sta si in picioare si ca se da la Sonia care si ea era o domnisorica frumos aranjata ca doar mergea la intalnire cu un barbatel adevarat.Sunt sigura ca ati avut un paste frumos si ma bucur ca te-am vazut si pe tine chiar imi era dor sa te vad
IOANNA cu ocazia asta mi-am adus aminte ca si pe voi v-am vazut la cascada aia si sunteti niste frumosi
ANDRA m-ai omorat cu zambetul tau,in toate pozele esti zambareata si Shopie e atat de frumos imbracata,bluzita cu trandafirasi e mortala nu vreau sa ma gandesc cate sute de mii a costat,oricum sunteti o familie tare frumoasa
CARINA acum am vazut-o si eu pe Maria cum se ridica in picioare,e bestiala,e deja fetita mare
Atat am reusit sa vad din poze,ma bag si eu la somnic ca maine am program te curatenie
Ellenuta spune:
buna fetele
noi am iesit pana la urma la restaurant cu prietenii nostri si m-am distrat de numa .. pitica a fost cumintica, a papat lapte praf, s-a jucat ..
maine mergem la chirug sa stabilim totul ptr operatie .. mi-e teama insa nu cred ca e ok sa mai aman .. am observat ca de la hemangionul de pe spate a facut ca o vanataie pana catre san ..
mimika mimikosii sunt de mare senzatie! bronzonei si frumosi foc! seamana cu mami a lor!
lumi ce figura e pitica ta .. mi-o si inchipui mancand de pe degetul tau ..
andra ma topesc dupa bulinuta ta .. e o frumoasa si o vorbareata! ai scos garderoba de vara .. da? super hainutele! iar poza asta este .. mortala .. iar tu mami .. esti tare tare frumoasa si sexy!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
diana_n spune:
Buna fetelor,
Nu pot intra decat rar pe forum, sper ca sunteti bine. Am citit foarte putine pagini si am vazut ca pe multe din voi va afecteaza DA. Nicholas iar are obrajii rupti, mai are alergie la ceva si nu stiu ce. Maine fac saptamana de nu cand mananc oua, lapte, soia, apoi incep saptamana fara gluten, oua, lapte. Dureaza cam 1 saptamana sa raspunda la o dieta si ori visez, ori in seara asta a aratat foarte bine, maine dimineata voi sti sigur.
DA e un domino, tot timpul cu crema pe obraji, normal ca se duce pe hainele lui, ale mele, pe lenjeria de pat imi ia mai mult timp sa scot petele, fur din timpul lui Peter sau timpul de facut mancare, Peter e in perioada cu 1000 intrebari/zi, de oboseala raspund doar la 750 si se supara. Iar se trezeste Nicholas din ora in ora de scarpinat, acum 3 zile s-a enervat ca ma spalam pe dinti si nu l-am luat in brate in secunda aceea, de nervi si-a facut o rana mare pe obraz. Azi am fost in vizita si cand am ajuns la prietenii nostri dormea si l-am pus intr-o camera sa doarma in scaunul de masina, cu monitorul langa mine. S-a trezit, n-a recunoscut camera, in secundele cat mi-a luat sa ma opresc din mancat sa ma duc sa-l iau si-a rupt din nou coaja la zgarietura.
Asta e partea care ma supara pe mine si de curand am realizat ca il afecteaza si pe el ca in loc sa ma uit in ochii lui ma uit la obrajii lui si-l intorc pe toate partile, devenise foarte serios pentru varsta lui. M-am hotarat sa nu-i mai arat supararea mea si de 3 zile vorbeste, dar ce le mai vorbeste...
Azi din nou eram la baie ma machiam si in loc sa planga tare ca de obicei m-a facut in toate felurile da-da-ma-dlea-dlea-bla-bla-iiii, tare si cu suflet, fara sa se rupa pe obraz. Daca asa se racoreste si nu se mai enerveaza sa-l apuce scarpinatul... sunt de acord sa-mi zica ce vrea
Eu am un target fixat, dupa ce am citit prin carti ca la unii copii alergiile si DA se amelioreaza foarte mult in jurul varstei la 5 ani. Dupa aceea mai vad.
As vrea sa nu supar pe nimeni, am remarcat intr-o poza un tricou si la semnatura unei mamici cuvantul "mummy". "Mummy" inseamna mumie, "mommy" inseamna mamica. Se pronunta la fel si e foarte folosit cu sens hilar, si Peter are un tricou orange de Halloween pe care scrie "I love my mummy" si are desenata o mumie. Doar vroiam sa va spun cum sa-l folositi in cunostinta de cauza.
vias spune:
buna dimineata fetelor
a venit mama, mi-a venit ajutorul si ma bucur tare mult, e asa bine sa ma simt mai libera...asa ca azi..la plimbare cu mine...
I-am cumparat covor lui Flavius, sper sa se adapteze usor si sa se joace acum pe covor..e foarte frumos pt copilasi.
De ieri papa lp Topfer, am crezut ca va fi un chin...nu zic ca este la fel de usor ca la san, dar bebe l-a luat, ii era foame..sunt multumita..
Eu nu m-am mult de aproape 24 de ore..si inca nu m-am mus..nu am nevoie..va dati seama cam cat lapte am ..iar azi-noapte piticul a avut doar 2 treziri fata de ultimele nopti cu treziri aproape din ora in ora...
Elle iti tin pumnii pentru operatie, o sa mearga totul perfect!
Voiam sa va intreb cum faceti voi cartofii dulci, ca i-am cumparat lui Flavius si as vrea sa-i fac. Multumesc mult!
O saptamana minunata va doresc, cu toti dovleceii sanatosi!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
monica_dicut spune:
Neatza si de la noi. VA poftesc la muuulta . D'aia buna ca am luat reteta de la Alex
diana, imi pare tare rau ca va chinuiti asa de rau in continuare cu DA. O spun cu toata sinceritatea pt ca stiu cat te doare sufletul sa-l vezi cum se chinuie, cum il mananca. Nu stiu la noi ce a fost pana la urma dar ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a trecut. SPer sa treaca la toata lumea
Flori de liliac(in curand vine vremea ta ) imi pare rau de nasul dlui Radulesco dar tare sa treaca.
camy, eu cartoful dulce il pun la fiert/steamer alaturi de celelalte legume. Asa 2-3 rondele, e f bun ca indulceste mult piureul. Ideea e ca se fierbe la fel ca orice alta leguma, nu stiu daca simplu nu cumva e innecacios. SI vezi ca se fierbe extrem de repede si se farama repede. Dar e yammy rau de tot. Ma bucur ca Flavius a luat bibele si ca a venit mami tau sa te ajute. Sper sa iti revii si tu macar putin din oboseala
Eu ieri i-am dat spanac cu ficatel si cu un morcov fiert, cu putin unt. NU va spun in ce hal a putut sa haleasca. Era o chestie oribila si fara niciun gust. DAr daca lui i-a placut... Oricum, i-am pus scaunelul cu noi la masa si am papat impreuna, cred ca si asta l-a incantat foarte tare, el si-ar fi bagat mainile in farfuriile noastre, dar si noi papam tot spanac
Elle, tinem pumnii strans strans Ma bucur mult ca ai iesit si ca te-ai simtit bine. SI ma bucur ca Anna a papat bibe cumintica.
Evident ca ma mai bucur din suflet si ca Ana Banana este mai bine si papa. Doamne ajuta ca de acum sa fie totul ok
Anamaria, uelcom bec . Imi pare rau pentru bunicuta. Si imi pare bine ca Alexutul a vrut bibe dar imi pare rau pt lapticul tau.
EU cred ca am facut o prostie. I-am tot dat de vre-o saptamana asa cativa pufuleti sa pape. Evident ca al meu e haplea si ca i-au placut in disperare si intindea mana sa-i mai dau. SI mi-a tot vomitat, bine, nu in jet sau ceva ci asa cam cat poti scoate la o ragaiala. Initial nu mi-am dat seama de la ce, dar apoi am facut legatura cu pufuletii. Asa-i ca-s o mama denaturata? Of, cand am putea sa le dam pufuleti ca e lesinat dupa ei....
In rest... tot nu busilim, ridicam in sus si ne taram ca o omiduta, energie ca un iepuras duracell dar manutele alea nu ne ajuta deloc. In schimb pus in fundulet inpatut la el, s-a apucat de marginea patului si si-a ridicat fundul sa se ridice in picioare. Daca l-as tine numai in picioare ar fi cel mai fericit. Urlam cand ne asezam. Cred ca Zgatixul nu o sa-mi dezminta feelingul ca el o sa o ia direct in picioare si nu o sa mearga de-a bsilea. Nici eu si nici injineru n-am mers de-a busilea si amandoi ne-am ridicat si am mers la 9 luni... desi puturosul meu ma indoiesc sa o faca asa repede... ca e taaare puturos.
In plus aseara mi-a adormit la 8 si 10 si s-a trezit azi dimi la 7 . Era nemancat de aseara de la ora 6 ca a ratat laptele de seara... dar nu s=a plans..
Hai ca am cra cra destul pe aici...
Sa aveti o saptamana faina. SA-mi fie cu iertare ca n-am scris cate ceva pt fiecare.
Edit: ralukule, ce faci mami? Sunteti bine??
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mamideandrei spune:
buna diminiteata fetele! aburinda pentru toata lumea!!!
Ellenuta, bafta multa la dr sa va ajute Dumnezeu sa treceti si peste aceasta incercare!
Camy, eu ii fac cartoful dulce la steamer cu un morcovel mai mic si piept de pui fiert separat. iese super bun si papa tot castronelul (bine, el de obicei papa tot castronelul, indiferent de ce este acolo)
Andra, ai o fetita ca o raza de soare, pur si simplu superba, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii
acum si despre noi. aseara a cazut Andrei din pat
ne pregateam de baita, ta-su era in dormitorul lui umbla la patut sa-i puna aparatorile, pe care le spalasem in weekend, si ma cheama sa ma intrebe cum le prinde, Andrei era in mijlocul patului, si pana sa ajung eu la ta-su, (nu mai mult de 3m) aduc o bubuitura si apoi urlete . mi-a stat inima cand l-am vazut intins pe spate... nu stiu cum a cazut, n-am vazut ..., l-am impacat repede, cu jucarii, cu cantecele, s-a linistit, a inceput sa rada, i-am facut baita, a papat biberonul, fara sa verse (multumim lui Dumnezeu)dar l-am mai tinut cred ca o jum de ora sub observatie (era deja 22:30). daca am vazut ca nu are simptome l-am culcat. a dormit ok toata noaptea, dar inca nu s-a trezit, niciodata nu a dormit mai mult de ora 8. oare sa se manifeste starea de somnolenta tocmai acum sau o fi pura coincidenta ca doarme mai mult...hai ca s-a trezit ....sper sa fie k...
POZE
iuliapapusa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Scumpo, noi suntem mici. Iedul cel mic al grupului. Deci de papa...cu eforturi...cateva lingurite de mar (golden) restul papa ma-sa, apoi la pranz ii fac crema de legume (morcov, pastarnac, patrunjel, dovlecel, cartof) si iese bun-bun. Papa 4-5 lingurite...restul papa ma-sa Seara ii dau cereale cu banane papa tot vreo 4-5 lingurite...restul se arunca...nu-i place lu' ma-sa Andra il zgandara. Prefera sa ia o pedeapsa decat sa stea cu frate-su. Poate cand o mai creste Radu si-o sa comunice mai usor se va stabili o punte de legatura. Deocamdata...fiecare in universul lui. Ii mai iau eu pe amandoi sa le citesc povesti. Lucruri noi??? Pai suntem coada. Ne intoarcem pe burta...si dam de inapoi. Atat. Si balesteeeeeeee de trebuie sa-l schimb de 5-6 ori pe zi. Papusica ta este bine?? Ma, mie-mi vine peste mana sa-i spun "Luta" asa ca sper sa nu te superi daca ii spun "papusica". Mai ales ca are ochisorii aia mari albastri si frumosi ca ai papusilor rusesti din vremea copilariei mele. A recuperat la capitolul greutate?? Ca stiu ca era "restanta". Acum incercam si noi sa recuperam. Pupici! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Mici mici dar aveti trei mese de diresificare pe zi.Noi una sau doua ca sti doar ca detesta legumele.Eu ieri i-am dat pilaf de-al nostru, o fi bine?Tare i-a placut.Si noi facem fifti fifti portiile uneori.Dar banana nu mai ramane niciodata asa ca ling si eu castronul apoi.Credeam ca Andra e de ajutor, oare de ce retinusem asta?.Neuronul bata-l vina nu eu..Si cum sa ma supar ca-i spui papusica?Ba deloc.Si mie imi plac ochii ei maaari cat china si aslbastri.Vor ramane oare asa?.Cat despre greutate a recuperat foarte bine ce-i drept papa si 250 acum.Sti cum am facut-o sa pape?La indemnu doctorei i--am dat lapte cu faina de orez sau cu biscuiti pebtru copii.Limge si ultima picatura.O fi bine ca-i dau asa?Nu a avut reactii alergice.Azi ii bag ou si eu.Sper sa fie bine si sa vrea.Il dau cu branza.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta