Fulgusori Nov-Dec2009(58)
Raspunsuri - Pagina 14
grigore_tina spune:
am si eu o intrebare:ce ulei folosim cand gatim pentru bebe?floarea soarelui,porumb,palmier sau masline?
e mai sigur untul?
Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
dragonitza spune:
dymomo ma bucur ca ai revenit cu clarificari asupra mesajului tau. Initial acel "insira despre kilograme" mi s-a parut cam peiorativ, dar m-am straduit sa nu il iau in seama ca sa nu inflamez discutia aici. Se pare ca bine am facut, ca probabil, asa cum se intampla adesea, e greu sa gasim cuvintele potrivite. Eram chiar hotarata sa nu mai scriu nici un mesaj aici si sa inchid definitiv pagina cu acest forum. Imi parea rau insa pentru ca am investit o gramada de timp sa va citesc si m-am legat intr-un fel de voi; mi se parea greu sa intru la dovlecei unde chiar nu cunosc pe nimeni.In concluzie .
Dragi mamici, eu chiar nu am acuzat pe nimeni ca nu ar fi raspuns mesajului meu, ca doar ar fi absurd sa ma astept sa posteze fiecare o replica. Am considerat necesar sa ii justific lui dymomo faptul ca scriu atat de rar, si sa spun cumva ca fiecare contributie, oricat de mica, poate fi importanta pentru cineva. Dupa cum se vede si tina se confrunta acum cu aceeasi problema pe care am avut-o eu, deci sfaturile pe care le-am primit eu ii sunt bune si ei. pentru lili, Laura(deci nu sunt singura care inca da gres la capitolul organizarea timpului).
tina la 3 luni fetita mea se trezea sa manance o data pe noapte, dupa care a inceput sa se foiasca din 2 in 2 ore. Si eu am crezut ca e un puseu de crestere care va trece intr-o saptamana, dar nu a trecut. Din pacate dupa o saptamana a inceput sa planga seara pana vomita. Mi-a luat vreo 2 saptamani pana sa ma prind ca e din cauza ca nu ii ajunge lapticul. Am incercat diverse feluri de lapte praf si nu i-a placut nici unul; cereale cu mar si morcov - nu i-au placut. O sa le incerc si eu pe cele cu orez de care spuneti, poate vor fi mai pe gustul ei. Oricum peste o saptamana incepem diversificarea. Sper in cazul tau sa fie doar un puseu de crestere si sa o poti rezolva cu cereale.
Ramonika si mie imi era greu sa montez centura peste scoica, mereu ma uitam pe schema aia si cand ajungeam la masina uitam iar care parte a centurii in ce fel se pune. In realitate e foarte simplu: centura prinde scoica exact cum ar prinde o persoana. Daca pui scaunul cu spatele la directia de mers partea de sus a centurii vine prin spatele scaunului, iar partea de jos vine peste picioarele copilului. Trebuie intai sa dai centura peste scaun si apoi sa bagi partea aia metalica in lacas, ca altfel asa e, cam tragi de centura si pare scurta. Uite aici un filmulet (sa dai pe la minutul 5) cum trebuie sa procedezi, doar ca daca faci operatiile in ordinea prezentata de ei atunci trebuie sa inclini un pic scaunul in fata sa poti trece centura prin spatele lui. http://www.youtube.com/user/Kiddicare#p/search/15/k6pMqhUB3k0
Sper sa se inteleaga ceva din explicatia mea.
Nu mai retin cine spunea ca si-ar dori un babycook dar ca e prea scump. Stiu ca ma repet, dar poate de data asta va vedea ca exista alternativa Petit Terraillon All in one. Nu l-am testat, dar pare ok.
Mda, vedeti si voi la ce ore reusesc eu sa scriu.
roxyaly spune:
Ariadna sunt superbi bebeii.ce mari au crescut si ce serios e Emi in poze dragul de el.Dragos e cel ranjit sau gresesc?te pupam
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
ariadna33 spune:
merci Floricik, si papusica ta e superba iar rosul o prinde tare bine la tenul ei rozaliu!
Roxyali, nu gresesti deloc! Emi e seriosul, are o voce un pic guturala (are alura de barbatel) cand "vorbeste" cu magarusul lui de pe patut (fereasca sfantul sa-i schimb tabieturile!)... iar Dragos e cel care se lipeste de toata lumea, zambeste de dimineata pana seara... si are o voce de desene animate, de fetita, chiar si in albastru cand il imbrac zice lumea ca-i fetita
Ti-am admirat si eu brunetelul in poze, are o privire tare sagalnica! Cred ca o sa franga cateva inimi cand va fi suficient de mare
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
Roxy, am uitat sa te intreb, cum te-ai refacut dupa operatie? A inceput sa-si faca de cap si la mine colecistul si nu am ajuns inca la doctor sa fac o eco, dar cred ca cedez nervos si il scot, ca mi-a facut viata amara!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
roxyaly spune:
Ariadna esti cu adevarat o mamica implinita.e foarte frumos cum zici ca dragostea nu se imparte la 2 ci se multiplica.
Va pupam.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
roxyaly spune:
Ariadna sunt foarte bine acum.Operatia e ok , e laparoscopica, am avut eu ghinion sa plece o pietricica in timpul operatiei si am ajuns si prin Bucuresti ca sa o aspire.dar e foarte bine avand in vedere ce dureri aveam. Asa ca daca vrei sa o scoti ai incredere.e usor de tot
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
ariadna33 spune:
Gabitza, tu ziceai ca vrei sa pleci cu copiii din Bucuresti la vara, parca... v-ati gandit cum veti dormi, sau luati patuturile cu voi? noi o sa mergem la vara cateva zile (nu stiu exact cate) la casa de vacanta a nasilor si nu stiu cum sa procedez... vor fi maricei atunci si cred ca nu am curaj sa-i pun in patul nostru, cred ca se vor rostogoli... sa iau niste patuturi din acelea de voiaj, cu cadru metalic si plasa?
ariadna33 spune:
Multam frumos, Roxy! Si tu arati a mamica implinita! o mamica foarte tanara
vias spune:
'neata
ne pregatim sa mergem la Juni, Roxy, nu veniti si voi???
LauraB mare de tot pentru Diana, dar si pt mami a ei.. o supermami!
Ariadna33 si eu ti-am admirat copilasii..ce mari si frumosi s-au facut!!! Te cred ca e greu cu doi..dar eu nu ma gandesc decat la cat de frumos este .. Cu patuturile,eu voi cumpara un pat cu cadru metalic ...plus ca ai putea sa-l folosesti mai tarziu si ca tarc prin casa..nu numai in vacante..
si azi vine mami la noi dau petrecere de fericire!!! O sa ma pot odihni si eu, in sfarsit!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE