uter de dimensiuni mici

uter de dimensiuni mici | Autor: kitty-27

Link direct la acest mesaj

fetelor care ma puteti lamuri si pe mine...cu asemenea diagnostic nu pot ramane insarcinata?...ca sunt disperata.imi doresc mult un bb care se lasa asteptat.se poate face ceva in privinta asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Chiar daca e un uter infantil, adica mai micut, nu cred ca reprezinta o asa problema incat sa nu poti ramane sau duce la bun final o sarcina.....ideea este ca doctorul trebuie sa tina sub atenta observatie evolutia sarcinii si dezvoltarea uterului.....din punctul meu de vedere nu te stresa din cauza asta.....gaseste un doctor bun si in curand o sa fii mamica!

Ce dimensiuni ti-a dat dupa masuratorile la eco?.....doar nu-i cat o aluna?......te rog nu te stresa, uterul are cea mai flexibila musculatura.....

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

kitty 27 Uter infantil, sau unter hipoplazic, sau uter mic... daca vrei poti spune si asa, nu este un diagnostic de speiat. Femeile cu asemenea probleme pot ramane insarcinate, doar ca odata cu obtinerea sarcini trebuie urmat un tratament de sustinere prescris de medicul ginecolog. Teoria spune ca pe un uter cu dimensiuni sub 5 cm nu se poate fixa sarcina si de aceea trebuie ajutat cu tratament. Uterul infantil in schimb nu impiedica fecundarea ovulului in niciun fel.
Pentru mai multe lamuriri poti cauta pe net articole despre uterul infantil.

sterge-ti lacrimile ca nu-i asa grav cum crezi tu.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

multumesc fetelor pt incurajari...uterul meu are 4cm cu 2 cm..cam micut...sunt programata in aprilie la hsg si vad atunci mai bine ce si cum...sper sa fie totul bine si sa vinasi la mine.va pup.

Mergi la inceput