Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor

crisis81 si Ionut-Cosmin (Carmanuia) LA MULTI ANI!

aici se pare ca sunt pe faza Razvan-Ionut (SoriLea) LA MULTI ANI!
la tota lumea va uram toata bucuria din lume si toata fericirea de pe Pamant.
Antonia Dasha si mami
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor

crisis81 si Ionut-Cosmin (Carmanuia) LA MULTI ANI!

aici se pare ca sunt pe faza Razvan-Ionut (SoriLea) LA MULTI ANI!
la tota lumea va uram toata bucuria din lume si toata fericirea de pe Pamant.
Antonia Dasha si mami
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Buna fetele !

Incercam si noi sa semnam petitia de mai jos, poate cine stie..... ?

http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html?msg_ok=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Razvan-Ionut pui drag de Sorilea!

Crisis sunteti taaare frumusele.Felicitari pentru baietelul din burtica!Cand trebuie sa nasti?

Maria voi semna petitia!

Manuelita intrebarile astea sunt normale si firesti.Nu stiu cum e adoptia in Africa dar pot sa iti spun ca fiecare copil il iubesti la fel de mult si nu poti face diferenta.Nu poti pentru ca fiecare face parte din tine , din sufletul tau ...e ca si cele doua maini ale tale una e mai indemanatica una nu, una e mai zbarcita alta mai intinsa dar sunt amandoua ale tale si te doare la fel cand te ranesti.La partea "practica" intr-adevar e dificil , chiar foarte dificil insa stii prea bine ca e minunat sa fie copii in casa.
Eu zic ca merita sa incerci sa ai doi copii,daca ideea a incoltit in minte voastra nu va va da pace.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

La multi ani Razvan-Ionut !!!!![/blue]

SoriLea sa va traiasca puiutul!

Gabitza - Gabi99[/b] ma tot gandesc la voi, dar nu prea am timp de scris; poate prind o seara/noapte mai libera si te intreb mai pe indelete de "sanatate"

Simo_75[/b] - Alex she[/b] mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

maria_t1971- draga mea prietena Alex este extraordinar!!Pe zi ce trece este tot mai infloritor si deja am avut procesul de incredintare in vederea adoptiei.Asteptam sentinta.
Intr-o zi o sa va spun povestea noastra care este absolut uluitoare.Norocul a fost de partea noastra si minunea s-a intamplat.Alex e la noi acasa si suntem happy happyy!!
Totul legal si corect datorita unei doamne cu un suflet extraordinar care ne-a ajutat foarte mult.Doamna este din DPC si a fost ingerul noastru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Dpluhovici, Asi, Maria_t1971 , va multumim dion suflet ca nu ne-ati uitat.

Urez si eu cu intarziere (am fost plecata si nu am intrat pe forum ceva timp) Carmenuia sa-ti traiasca Ionut-Cosmin, sa fie sanatos si sa va aduca multe multe bucurii

Crisis81 pt tine un pupic special si un brat mare de , pt mine esti ceva special, stii tu

Asi am un CD cu melodii personalizate pt Razvan, daca nu il ai ti-l pot da, dar imi trebuie o adresa de mail sau mess. razvan al meu e ff incantat de el, cu toate ca nu intelege el prea multe din ce canta acolo, dar cand pronunta numele Razvan zambeste si incepe sa danseze

pt toate mamicile.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT

http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Sorilea- cu intarziere iti trimit un mare LA MULTI ANI PENTRU RAZVANEL!!SA FIE SANATOS SI SA AIBA O VIATA MINUNATA IAR VOI SA VA BUCURATI DE EL LA FIECARE PAS!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Simo multumesc mult de tot

Uite asa sau distrat copii nostrii in parc, poate data viitoare se incumeta mai multe mamici sa-si aduca puiutii la intalnire

http://picasaweb.google.com/sorilea73/CuPrietenii#

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sorilea iti trimit mesaj cu mailul meu.Multumesc

Ati vazut noul site ORA?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput