Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4
Raspunsuri - Pagina 8
dpluhovici spune:
buna fetelor

crisis81 si Ionut-Cosmin (Carmanuia) LA MULTI ANI!

aici se pare ca sunt pe faza Razvan-Ionut (SoriLea) 

LA MULTI ANI!
la tota lumea va uram toata bucuria din lume si toata fericirea de pe Pamant.
Antonia Dasha si mami
pupici
dpluhovici spune:
buna fetelor

crisis81 si Ionut-Cosmin (Carmanuia) LA MULTI ANI!

aici se pare ca sunt pe faza Razvan-Ionut (SoriLea) 

LA MULTI ANI!
la tota lumea va uram toata bucuria din lume si toata fericirea de pe Pamant.
Antonia Dasha si mami
pupici
maria_t1971 spune:
Buna fetele ! 

Incercam si noi sa semnam petitia de mai jos, poate cine stie..... ?
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html?msg_ok=2
asi spune:
La multi ani Razvan-Ionut pui drag de Sorilea! 
Crisis sunteti taaare frumusele
.Felicitari pentru baietelul din burtica!Cand trebuie sa nasti?
Maria voi semna petitia!
Manuelita intrebarile astea sunt normale si firesti.Nu stiu cum e adoptia in Africa dar pot sa iti spun ca fiecare copil il iubesti la fel de mult si nu poti face diferenta.Nu poti pentru ca fiecare face parte din tine , din sufletul tau ...e ca si cele doua maini ale tale una e mai indemanatica una nu, una e mai zbarcita alta mai intinsa dar sunt amandoua ale tale si te doare la fel cand te ranesti.La partea "practica" intr-adevar e dificil , chiar foarte dificil insa stii prea bine ca e minunat sa fie copii in casa.
Eu zic ca merita sa incerci sa ai doi copii,daca ideea a incoltit in minte voastra nu va va da pace.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
maria_t1971 spune:
La multi ani Razvan-Ionut !!!!![/blue]

SoriLea sa va traiasca puiutul!

Gabitza - Gabi99[/b] ma tot gandesc la voi, dar nu prea am timp de scris; poate prind o seara/noapte mai libera si te intreb mai pe indelete de "sanatate"

Simo_75[/b] - Alex she[/b]
mai face?
simo_75 spune:
maria_t1971- draga mea prietena Alex este extraordinar!!Pe zi ce trece este tot mai infloritor si deja am avut procesul de incredintare in vederea adoptiei.Asteptam sentinta.
Intr-o zi o sa va spun povestea noastra care este absolut uluitoare.Norocul a fost de partea noastra si minunea s-a intamplat.Alex e la noi acasa si suntem happy happyy!!
Totul legal si corect datorita unei doamne cu un suflet extraordinar care ne-a ajutat foarte mult.Doamna este din DPC si a fost ingerul noastru!!
SoriLea spune:
Dpluhovici, Asi, Maria_t1971
, va multumim dion suflet ca nu ne-ati uitat.
Urez si eu cu intarziere (am fost plecata si nu am intrat pe forum ceva timp) Carmenuia sa-ti traiasca Ionut-Cosmin, sa fie sanatos si sa va aduca multe multe bucurii 
Crisis81 pt tine un pupic special si un brat mare de 

, pt mine esti ceva special, stii tu 

Asi am un CD cu melodii personalizate pt Razvan, daca nu il ai ti-l pot da, dar imi trebuie o adresa de mail sau mess. razvan al meu e ff incantat de el, cu toate ca nu intelege el prea multe din ce canta acolo, dar cand pronunta numele Razvan zambeste si incepe sa danseze ![]()

pt toate mamicile.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
simo_75 spune:
Sorilea- cu intarziere iti trimit un mare LA MULTI ANI PENTRU RAZVANEL!!SA FIE SANATOS SI SA AIBA O VIATA MINUNATA IAR VOI SA VA BUCURATI DE EL LA FIECARE PAS!!!!
SoriLea spune:
Simo multumesc mult de tot

Uite asa sau distrat copii nostrii in parc, poate data viitoare se incumeta mai multe mamici sa-si aduca puiutii la intalnire ![]()
http://picasaweb.google.com/sorilea73/CuPrietenii#
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
asi spune:
Sorilea iti trimit mesaj cu mailul meu.Multumesc
Ati vazut noul site ORA?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.