Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Irinelor si Irineilor!
Am avut o perioada extrem de agitata, cu probleme dar toate rezolvabile.Important e ca suntem sanatosi si impreuna le facem pe toate.

Sabineta ce va invidiez ca va intalniti in parc.Pentru noi e prea departe dar tare mi-ar face placere sa ne vedem.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna seara mamicilor vrem si noi un votulet de la voi. Va pupam !!! Multumim

http://www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=368&pg=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

la mamici si bebici.
We placut la toata lumea.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna seara!Am primit acest mesaj pe mail si am considerat ca merita transmis mai departe!

Daca stiti parinti care au nevoie...

IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE

In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie
independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE
CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU
CAZURILE DIN ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATI
AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI LE
ACEST EMAIL, POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!
Site-ul fundatiei este :

http://www.saveachi ldsheart. org/

Controlati-l singuri.
Sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere
detalii . Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet
pre si post operator, cazare pentru un parinte.
Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!!
Aceasta stire s-a difuzat pe 28 ..05.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiinta
in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in fiecare zi
dupa Stirile de la ora 13.00
STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!!
( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan
Manolache )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Crisis!
Multa fericire , sanatate , bucurii si nastere usoara.Sa te bucuri de familia ta si sa ai parte numai de impliniri.

La multi ani Ionut Cosmin pui drag de Carmanuia!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

Buna fetelor,
Am lipsit multe zile de pe forum ,nu am citit si nici nu am scris si acum gasesc doar vesti minunate.
Simo75 FELICITARI .Am sperat pt tine sa vina cat mai repede ziua asta fericita.Sa va bucurati de Alexandru in fiecare secunda a vietii voastre ca si acum.
MihaelaAnca felicitari si sa treaca cu bine ziua de 18 mai.Sa va bucurati de cei doi copilasi, pt ca drumul vostru a fost destul de lung.
Fetelor mi-a fost tare dor de voi.La multi ani celor ce se aniverseaza zilele astea.
Voi citi tot ce s-a postat, in orele de somn ale piticului, pt ca sunt singurele momente cand pot sa fac si altceva, in rest imi solicita toata atentia.Pe 18 mai avem termen, apoi sper sa avem un pic de noroc si sa nu asteptam chiar o luna jumate doua sa primim sentinta acasa, asa cum ni s-a zis.Si mizam doar pe noroc ca ...pile nu avem.OK, trebuie sa va las pana nu reuseste piticul sa desfaca cutia cu crema si sa se faca...frumos.
Va pup si ma bucur sincer pt toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

LA MULTI ANI crisis81, mamica fericita de Teo !!!!!
Un si un buchet imens de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Felicitari proaspetelor mamici si nervi de otel celor in devenire!
Dragi mamici de un copil, va ganditi la bebe 2? tare as vrea sa stiu ce gandesc altii la acest capitol. Pentru ca eu sunt cam varza: as cam vrea si n-as mai vrea (iar emotii, alergaturi, si mai ales intrebarea: l=as iubi ca pe Violeta?) de facut m-am lamurit ca am o defectiune la cap: cand ma gandesc la a face un copil ma gandesc asa "la rece": da, oamenii fac copii, e natural, sigur e frumos, mai vedem. Cand ma gandesc la inca o adoptie simt asa ca si cum ar fi ceva magic, lumina si caldura, fluturasi in burta. Si apoi ma trezesc, imi aduc aminte ce loterie (nu ma refer la a primi copil "fara defecte" ci la sentimente : "l-om iubi, nu l=om iubi, s-o adapta usor, nu s-o adapta, etc". Poate si ptr ca cu Violeta a fost totul lin si frumos (sentimental, va tonele de hartii si astepatri m-au ...)Si ma mai gandesc cu, as face fata practic cu doi, cum ii cari pe amandoi in brate, cum ajungi la amandoi in acleasi timp cand rla, cui ii bagi primul furculita cu mancare cand refuza sa manance, etc.
Voi?
PS si parca de data asta daca ma hotarasc as incerca din Africa.PS2. Vorbesc la singular ptr ca sotul "stie sigur" ca nu mai vrea alt copil ptr ca nu l ar iubi ca pe Violeta. Dar eu stiu ca l-ar iubi asa ca incerc sa ma hotarasc ce vreau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Multumesc mult Asi pt urari.
Le felicit si eu pe proaspetele mamici si le urez "La multi ani!" sarbatoritilor din aceasta luna.
Noi pe 5 am avut termen pt incuviintare iar acum asteptam sentinta pt a merge la primarie sa facem certificatul.
Pupam toate mamicile si pe puii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Va multumesc tuturor pentru urari. Sunteti minunate!
Va doresc toata fericirea din lume alaturi de copiii vostri si viitorii vostri copii.

Gasiti la semnatura mea poze de la motzul Teodorei si multe alte poze cu ea.
pentru voi toate!

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput