Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4
Raspunsuri - Pagina 14
asi spune:
La multi ani dragi copii!
Celor care sunteti iubiti va doresc si mai multa iubire,celor care tanjesc dupa iubire le doresc sa o primeasca nelimitat si neconditionat.Eu stiu ca voi nu cresteti cu lucruri materiale ci aveti nevoie de iubire...multa iubire.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
sunnyday07 spune:
Buna dragi mamici
Am ajuns si noi in sfarsit la certificatul de nastere, luni o sa-l avem .
Vroiam sa va intreb cum se procedeaza cu alocatia si daca am sanse sa mi-o dea si din urma (pe aproape un an).
Simo, ai ales gradinita?
Noi nici nu ne-am gandit la diferenta de nume, am ales gradinita care ne-a placut cel mai mult, apoi i-am povestit directoarei de ce avem alt nume .. si asta a fost tot. Toate-s bune si frumoase la gradi, asteptam serbarea si vacanta!
simo_75 spune:
Am gasit o gradinita insa trebuie sa ma duc sa vb cu directoarea sa vedem ce si cum.
Sa speram ca va fii bine.
Anca Wish spune:
sunnyday07, alocatia da retroactiv.
Acte: copie dupa; sentinta de încredintare, copie a buletinelor voastre, copie certificat nastere copil.
Dieta Rina:
64,8 kg - 14.05.2010; 62,6 kg - 20.05.2010, 61,4 kg - 03.06.2010.
claudia72 spune:
Hello,
Anca trimite-mi si mie dieta RINA ca sa mai slabesc un pic, ca mananc dupa ce mica si se vede. Chiar daca am dat jos 8 kg tot se vede . Te pupam .
nico_ro spune:
Aici e un articol util ptr toate mamicile de bebelusi,despre cat de toxice pot fi recipientele si biberoanele de plastic: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2110
asi spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere:
La multi ani Stefan puiut de Bellaiza!
Mariaa
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.