Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4
Raspunsuri - Pagina 13
asi spune:
Anca sunt socata!Nu-mi vine sa cred cat de mare a crescut Dana si ce frumoasa s-a facut.
Dpluhovici te asteptam sa te felicitam si sa dam petrecerea!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
maruta007 spune:
Asi, AncaW., La Multi Ani pentru copilele voastre! Sa va dea Dumnezeu sanatate, tot ce este mai bun si mai frumos sa va lumineze sufletele
Mariaa spune:
Anca, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa cat de frumosi sunteti
Asi, si voi straluciti de fericire Mariuca e o bomboana da' cand o vad in poze tot cu bratele in sold, in poarta, mi-o inchipui, draga mea sfatoasa
Dana, in caz ca ti-ai revenit din betia de fericire, da un semn cum a fost, cum te simti acum si sa te pupam si noi in rand frumos si disciplinat
la celalalt subiect, Manuelita a pus un link foarte fain cu articole despre primul an de dupa adoptie, il copiez www.emkpress.com/pdffiles/Realistic%20Expectations525.pdf" target="_blank">aici ca sigur o sa va placa si voua, mai ales celor in primul an de adoptie si poate nu numai.
noi suntem bine, crestem, ne jucam, de 1 iunie avem excursie cu gradinita la scoala de echitatie din oras iar in 9 iunie avem serbarea si prima mea sedinta cu parintii
suntem incantati ca Ale a primit la evaluare foarte bine, cu dezvoltare pana la 5 ani si putin peste, 5 ani pe care-i face in inanuarie anul viitor abia. asta in conditiile in care de la directie avea facuta o lista cu 'lipsurile' ei dar noi i-am dat pace sa se relaxeze si sa-si faca 'cuibusorul' dupa ce am adus-o acasa.
btw, cine-i sefa cu prima pagina, poate ne treceti si pe noi la apel
Tzuni, cu putina intarziere, daca ne mai citesti, La multi ani! mi-e dor de tine si de Maria mica
Belaiza,la tine e 'on time' La multi ani! multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai
va pupam si va dorim sa aveti mult soare in case alaturi de mandretele de copilasi
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
simo_75 spune:
Buna fetelor,
Am si eu o problemutza.Vrem din toamna sa-l inscriem pe Alex la gradinita.Ideea este ca inca nu a venit sentinta de incredintare si nu stiu cum sa procedez.
Sa ma duc pur si simplu sa explic situatia??Oare il va afecta pe micutz faptul ca directoarea si educatoarea vor stii situatia lui?
Vrem sa-l dam la program scurt 8-12.30.
Tot stau si ma framant si nu stiu cum sa procedez.el e foarte sociabil,ii plac enorm copii insa mi-e frica sa nu aiba de suferit.
Ma gandeam sa ma duc sa vb cu directoare sa-i arat ce acte am si sa-i explic ca pana la toamna vine si incredintarea si poate il primeste.
voi ce ziceti?
danaionela spune:
La MULTI ANI ASI. SA FII SANATOASA sa creasca puiutii mari si sa te bucuri de ei.
Simo nu este nici o problema daca nu ai incredintarea. Cel putin la mine nu a fost. La inscriere noua ne-a cerut decat copie dupa certificatul fetelor , dupa buletinele noastre si adeverinta medicala.
De ascuns directoarei nu prea ai cum sa-i ascunzi decat daca reusesti pina atunci sa-l treci pe numele vostru.
Noi am spus de la inceput care este situatia lor si directoarea a fost foarte dragutza. La gradinitza sunt trecute pe numele nostru.. Pina acuma nu am avut nici o problema din punctul asta de vedere. Toti se comporta super dragutz cu ele si s-au integrat foarte bine in colectiv. Eu una sunt foarte multumita, mai ales ca nu am avut nici o problema sub acest aspect. Pina cind sa te hotaresti la ce gredintza vrei sa-l inscrii este bine sa vizitezi citeva. Noi cred ca am vazut in jur de 10 pina cind ne-am hotarat....
Dana
dpluhovici spune:
buna fetelor,
Mariaa, Asi
am aparut, foarte greu ne-am revenit din "betie", nici acum nu-mi vine sa cred, suntem cei mai fericiti, inca plutim de fericire, iar "cezariana" am facut-o la 12.23, am trecut prin toate starile "nasterii" de la dureri de stomac, la plans, si apoi la o stare euforica, din care nici acum nu-mi revin.
va multumim din tot sufletul pentru sustinere.
nu mi-o luati in nume de rau, dar ma laud cu pitica mea care a luat premiul I la activitatea "Prietenii Primaverii" si avem centura galbena la karate stilul shotokan, nu-i asa ca suntem tari?
va pupam si va imbratisam
scz de intarziere LA MULTI ANI! sanatate, noroc si fericire pentru Tzuni, Dana Isabela (Anca Wish), Bellaiza si Asi sa aveti parte numai de zambete si soare in calea voastra
pupici
asi spune:
Multumesc mult de urari!
Dpluhovici multa fericire va doresc si felicitari pentru puiuta talentata.
Simo si eu am avut dilema asta cu gradinita.Eu m-am dus sa vizitez mai multe gradinite si le-am spus ca vrea ca si copilul sa fie trecut pe numele nostru , pentru ca e doar o formalitate pana atunci.La unele raspunsul a fost ca nu se poate si acolo am stiut ca vo fi probleme si de alta natura iar dintre cele care au inteles situatia am ales gradi la care merg si acum copii, tot la program scurt .
Mariaa am rezolvat cu prima pagina.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
simo_75 spune:
multumesc mult!Asa ne-am gandit si noi.Daca e de acord sa fie trecut pe numele nostru inseamna ca avem tot concursul din partea lor daca nu mergem mai departe...cautam...
gabi_99 spune:
celor maaari, celor mici...ne e drag, tuturooooooooor, in lumea copiiloooooooooor!!! la multzi ani pitici !!!!
gabi