Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4
Raspunsuri - Pagina 11
Mariaa spune:
multumim din suflet pentru urari si vi le intoarcem inzecit
Simo, ce poveste, asa-i?! copiii au acelasi nume, noi la fel ti-am mai spus odata ca ei ne cauta pe noi, de fapt
Dana, AMR 7 zileeeeee!!
Asi, La multi ani pentru Mariuca mica, scumpa si sfatoasa tot binele din lume vi-l doresc va pup de va zapacesc
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
SoriLea spune:
Asi sa-ti traiasca minunea cea mica Maria, sa creasca mare sanatoasa, norocoasa si voi pe langa ea
LA MULTI ANI MARIA
Asi nu mi-ai spus daca ai primit email-ul cu melodiile si daca se aud, de nu sa le trimit in alt format.
PETRECERE FRUMOASA
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
asi spune:
Dpluhovici, Mariaa, Sorilea multumim de urari!Vorba Mariei, va pupam de va zapacim.
Ieri am fost la proba la rochita si mica mea printesa a stat ca sfanta.Ii place la nebunie sa fie imbracata cu rochite si dichisita tare cocheta lu'mami.
Aseara inainte de culcare , dupa noapte buna, m-a intrebat daca si maine o imbrac frumos (adica cu rochita).
Sorilea am primit mailul, scuze ca nu am confirmat dar nu am formatul respectiv.Nu ti-am raspuns pentru ca asteptam sa vad daca pe calculiciul sotului nu se aud dar din pacate nu se aud.
Dpluhovici mult a fost putin mai este.
La multi ani celor care poarta numele sf.Cosntantin si Elena!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
SoriLea spune:
LA MULTI ANI tuturor ce poarta azi numele de CONSTANTIN si ELENA, multa sanatate, fericire si implinirea dorintelor. [/b ]
[b]Asi ti le-am trimis iar, se deschid in winamp, sper sa se auda.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
dpluhovici spune:
buna fetelor,
Mariaa, Asi
LA MULTI ANI! pentru toti cei care poarta numele de ELENA si CONSTANTIN, sa va bucurati de viata lunga cu sanatate si impliniri
pupici
asi spune:
Sori am primit si se aud.Multumim mult Razvan e tare incantat.Am si o rugaminta la tine daca gasesti asa ceva si cu Maria ar fi extraordinar.Duminica ar fi frumos sa-i punem la petrecere un cantecel exclusiv pentru ea.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ditza_ditza spune:
buna,
Azi i-am facut certificatul lui Alex Mihai,oficial suntem parinti cu acte in regula.
La multi ani tuturor sfintilor si celor care-si serbeaza astazi ziua!
SoriLea spune:
Asi imi pare rau ca nu te pot ajuta, as fi facut-o cu cea mai mare placere si fara sa ma rogi, dar nu am de unde. Mie mi le-a dat o alta mamica ce are un baietel "Razvan", asa am intrat in posesia lor. Ma bucur tare ca ii plac lui Razvan al tau, e mare si intelege bn textele, pe cand al meu rade cand isi aude numele strigat, dar danseaza dupa ele.
Petrecere frumoasa
Mariaa spune:
Asi si celelalte mamici, iaca www.mysong.ro/product--maria--129.html" target="_blank">aici
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”