Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Buna, mamici si puiuti
Si noi, brasovencele, avem intalniri periodice, pentru ca ai nostri copii sa se cunoasca, lunar la jucarioteca, iar in ultima sambata din mai se organizeaza Serbarea copilului adoptat (carnaval), unde sunteti invitate toate familiile, nu doar din Brasov: in 29 mai, ora 10, la Lumea copiilor (langa magazinul Star, fostul Universal), va asteptam, de oriunde ati fi!
As atasa invitatia dar nu stiu cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

la multzi ani la puiutzii care au aniversat anishori rotunzi de curind noi am fost in deplasare la bunici o bucatzica de timp, unde nu avem internet.....pupici dulci, creshtere ushoara in continuare!!!!! maria_t1971- multzumesc ptr ginduri...sintem bine, kiar foarte bine, maria noastra merge tzinuta de o minutza, in curind scapa la piciorushe... este super vioaie shi ne umple viatza!!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,

stiu ca pentru unele dintre noi, maine este o zi mare asa ca va tinem pumnii si va uram bafta.
noi suntem bine, avem probleme in dragoste si chiar am suferit (Alex, baiatul pe care il iubim, nu a dansat cu mine la ora de dans ), cateva lacrimi de impresionare , intrun cuvant suntem fetite mari. speram ca la viitoare intalnire sa putem fii si noi prezente.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Asa e pentru unii e o zi foarte importanta si fericita!

Dpluhovici voi cand finalizati?

Noi ne pregatim de serbarea de vara , Maria va fi narcisa si Razvan va fi vulpoi.Duminica va fi o zi importanta pentru familia noastra.Nu sarbatorim doar Rusaliile ci si pe Mariuca,e si ziua ei dar si botezul.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Asi iti raspund eu in locul Danei: pe 27 mai!
deci vin si eu cu pompoanele

Azi am avut incuvintarea si a fost intr-un mareee fel O zi asa de speciala si de frumoasa si de coplesitoare de emotii de bucurie! Azi am avut cezariana, la suflet Suntem innebuniti dupa minunea din viata noastra!
Va dorim multa fericire alaturi de minunile voastre

mamica de Fluturas
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

FELICITARI Mariaa

sa aveti parte de acum inainte de tot binele din lume si de tot ce-i mai frumos pe acest pamant

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

Mariaa- joaca inima in mine de bucurie cind citesc despre implinirea shi in acte a ceea ce s-a implinit in fapt... visam shi noi la clipa in care vom avea toate formalitatzile facute ca minunitza noastra sa fie shi prin acte a noastra....trebuie rabdare.....( tutunul l-am lasat anu' trecut)....incredere...asta e....e teroria...practica ne cam omoara insa ....o sa fie bine pupici

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaAnca spune:

Buna fetelor,

ma bucur ca v-ati gandit la noi!!! Ieri am avut termen pentru incredintare si totul a decurs minunat iar aseara am ajuns acasa. Impresia noastra este ca suntem impreuna de cand lumea!!!!!!. Dupa 3 ani de asteptare am reusit in sfarsit!!! Suntem atat de fericiti incat ne simtim un pic vinovati gandindu-ne la vremurile pe care le traim.

MihaelaAnca, mamica fericita de Andrei si Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,

LA MULTI ANI!Maria sa fi sanatoasa, iubita si sa ai parte de toata fericirea din lume. Asi sa-ti traiasca pitici si sa te bucuri de ei. Iar pentru duminica noi iti uram "cele mai frumoase binecuvantari ale lui Dumnezeu sa se rasfranga asupra familiei voastre" si petrecere frumoasa.

Mariaa FELICITARI! Sa fiti mereu veseli si iubareti si sa va traiti viata din plin, acum sunteti trei, iar fericirea se tripleaza. va dorim ca anii ce se vor scurge sa treaca precum razele soarelui, luminoase si gingase. ce ma bucur pentru voi, abia astept sa trecem si noi de acesta etapa, mai avem foarte putin.

MihaelaAnca cred ca aceasta zi de 18 mai este doar inceputul unui vieti pline de amintiri frumoase, momente speciale si vise implinite. FELICITARI!

Asi noi avem termen asa cum a zis si Mariaa pe 27 mai, AMR 7 zile

va imbratisam si va pupam din toata imina atat pe pitici cat si pe mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

mariaa- Felicitari si sa te gandesti mereu ca nimic nu e intamplator pe lumea asta !!!!Toate gandurile bune din partea mea si multa fericire va doresc.

mihaelaanca-ma bucur pentru voi si sa fiti fericiti la fiecare pas.
Asa zic si eu ca a meritat asteptarea si Alexandru s-a acomodat cu noi de zici ca e la noi de cand avea prima clipa de viata!!
Noi am avut incredintarea ,deja asteptam sentinta.

Mergi la inceput