Crestinismul si evolutia spirituala 7

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Crinuta iubita, gandeste-te cum se vorbea limba noastra atunci cand rugaciunea a fost tradusa... Ca tot asa sunt unele mici inadvertente si in celelelate rugaciuni, in psalmi etc... E normal zic eu, pentru ca si gramatica si bagajul lingvistic s-a schimbat in mare masura de atunci.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Iasmin, am auzit ca flota poloneza avea probleme, era veche, si au fost avertizati ca se va intampla o tragedie, si ca poate doar in acel moment se vor gandi sa schimbe aparatele de zbor cu unele mai noi....

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Oare la noi o fi diferit? Sau tot asa o flota din asta prabuselnitza?

Mergi la inceput

Chiar nu stiu...., dar cred ca stam mai bine..

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamabear

Edit ca sa mai spun ca Iasmin , draga de ea, are atata optimism si bucurie in ea ca ar putea molipsi de voie-buna si pe cel mai pesimist om.

Iasmin!

Iasmin, vino si pe la mine!!! Nu ca as fi pesimista tot timpul dar cateodata ma apuca o disperare fara margini... de ex. legata de alergiile lui sebas. O lista intreaga, si nu mai stiu ce sa-i dau sa manace, daca ar fi vorba doar de lapte si de oua..
acum gandindu-ma la ce ati scris voi de contraceptie, eu nu-mi imaginez cum as putea sa ma ocup de 2 copii. Nici din punct de vedere financiar dar mai ales in ce priveste disponibilitatea mea. Stiu ca gresesc, ca-mi lipseste credinta, dar mi-e greu sa consider contraceptia ca fiind ceva nepermis. Ma simt depasita de situatie si cosmarul meu zilnic este sa ma gandesc ce sa-i mai dau lui sebas sa manance. fara lapte fara oua, fara mustar, fara susan, fara arahide, fara fasole, fara ananas, fara kiwi fara........

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">pe cont propriu

Mergi la inceput

As veni cu draga inima scumpa mea, si la tine, si la Nikole, la fiecare dintre voi, ca vin cu dragoste.
Apropos de alergiile fara capat si repetate, s-ar putea sa fie alergic la ceva din incapere (fara sa-ti dai seama la ce), sau chiar la apa idn care ii prepari mancarea. S-au vazut si situatii din astea cand mamicile erau torturate la propriu de ideea ca are copilul alergie la tot ce mananca si cand colo nu era asa. Din pacate sursa este de multe ori cam greu de gasit.
Cat despre faptul ca nu ai putea sa te descurci cu doi, am vazut adesea mamicile cu mai multi copii ca s-au zdrobit la primul copil care a avut si alergii si boli, era si sensibil, dar al doilea a crescut ca din.. apa, fara sa ceara prea multa atentie. Mai ales ca primul iti consuma multa energie si mult timp, in timp ce doi copii cresc impreuna si nu-ti mai cer atata atentie cat iti cere unul singur (pentru ca se plictiseste).
Sa fii sanatoasa, fruntea sus si zambeste cat poti de mult. Suntem datoare copiilor nostri cu imaginea unei mame pline de bunatate, de zambet si de rabdare. Numai mama poate fi asa!! (mai ales in lumea in care traim, cand femeile sunt stresate, ce certitudine avem noi ca partenerul de viata ii va oferi dragoste adevarata mai tarziu?)
Uite pupici de aici si zambete largi pana la urechi:

Mergi la inceput

Patou, cati ani are puiul tau? Ar fi o solutie pt problema lui, dar iti spun pe private.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

eu nu am folosit si nu folosesc nici o metoda contraceptiva (stiu ca-i absurd sa mai sper la 42 de ani cu o trompa si un ovar, dar cine-stie, mi-am dat pina la 45), o draguta de endometrioza aparuta in tinerete a rezolvat totul ; Tudor a aparut dupa tratamente, apoi in 2007, intimplare, speranta, dar totul s-a terminat cu o extrauterina operata de urgenta; si cu asta sansele s-au dus; a mai fost varinta adoptiei din Romania, omorita in fasa de legislatia romaneasca, si gata pentru ca adoptiile internationale costa +30K si nu-mi permit. asta e, ajung sa cred tot mai mult in predestinare.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Ana porti asa un nume mare!!! Oare cea a carei nume il porti la ce varsta a nascut? Ai credinta, Dumnezeu nu are oameni de pierdut si nu exista predestinare, exista numai necredinta. Nu ca ai fi unica!!
Eu nu am avut voie sa fac copii, Ana, deloc. Si ca sa vezi, am ramas insarcinata (cu toata paza) iar cand nu m-am pazit n-am ramas. Dar mie mi-a dat Doamne Doamne buburuza cand a stiut El ca pot duce. Si pentru mine a fost un miracol.
Crede, Ana, crede, nu mai pune mai sus de Dumnezeu un om sau altul, nici ratiunea umana deasupra credintei. Lasa o usa deschisa in inima ta, si chiar daca nu se va intampla, iti vei trai viata cu nadejde. Nu zic sa te incrancenezi, ci sa lasi pe Hristos sa traiasca in tine, sa iti lasi viata in mainile Lui, ca stie El mai bine de ce ne da unele lucruri si altele nu. Si nu uita, cat de putin, cu cuvintele tale, dar roaga-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

crinuta , puiul meu e marisor, are 6 ani.

Sigur, nu toate alergiile lui sunt alimentare asa ca...n-am covoare in casa, nu folosesc produse chimice de curatat (doar bicarbonat si otet) doar detergent hipoalergic natural fara parfum. Cand am scos toate covoarele am observat o imbunatatire. am uitat sa va spun de plantele depoluante de care mi-e plina casa :)
De fapt problema nu e ca face alergii, ( le face destul de rar), ci faptul ca trebuie sa fiu tot timpul cu ochii in patru si uneori ma simt obosita si depasita de situatie.
Imi pare tare rau ca-i alergic la pisica :(

la activitatile unde mergeam cu sebas am intalnit o mamica care avea un copil de varsta si care avea si el lista lui de alergeni. Avea un frate care avea si el lista lui de alergeni, numai ca pe lista erau alti alergeni. de ex. unul era alergic la laptele de vaca celalalt la laptele de soia si tot asa.

Iasmin,

am uitat sa va spun ca am gasit o noua biserica, asa ca maine mergem si noi la biserica.

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">pe cont propriu

Mergi la inceput