Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 20
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Hai ca m-a luat emotia la stomac atunci cand am citit ca Laura e programata pentru sambata. Iti doresc sa treaca usor si repede si intalnirea cu Ilinca sa fie placuta pentru toata lumea. I-ai zis si lui Mirci ca vine curand-curand acasa surioara? Eu i-am luat un cadou o jucarie mare lui Andrei, ca din partea lui Raducu atunci cand am venit cu piticul acasa. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Nu Gabitzule, sambata e programata la cosmetica....luni e marea intalnire cu Ilincuta. Eu asa am inteles, las' ca trece Laurica pe aici si ne mai spune exact, nu?
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 Intru si eu pe fuga. Am citit ieri din urma, asa mai in diaonala....Intreba cineva de idei pt un tort sub forma de pisica. Va pun aici un link cu niste poze de tort printre care si de pisica. Le am de anul trecut cand am cautat idei pt tort. http://family.webshots.com/photo/2249071050105212586dDubqs Noi anul trecut am avut tortuletul asta http://good-times.webshots.com/photo/2907026590105212586jIObRh , poza am luat-o de pe site-ul de la cofetaria Piticot. Anul asta ori Thomas ori Alba ca Zapada ca astea sunt desenele preferate ale lui Tiberiu. Am vazut poze frumoase cu Robert,vVictoria, Cristina si puii Aelitei. Sunt niste scumpi cu totii! |
Eu, eu sunt cu pisica. Fiica-mea e innebunita dupa pisici, mai am putin si o sa stiu toate pisicile din cartier. Am gasit si eu cate ceva, pana la marele eveniment sper sa ma decid ce model. Multzam mult, pisica ta e personaj de desene animate parca Hello Kitty...draguta. Si ca tot ai adus vorba de Piticot, noi anul trecut am avut tort-buburuza foarte asemanator cu cel al lui Inais cumparat de la Piticot
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Luminel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mi_bebelina
Nu Gabitzule, sambata e programata la cosmetica....luni e marea intalnire cu Ilincuta. Eu asa am inteles, las' ca trece Laurica pe aici si ne mai spune exact, nu? Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
si eu tot asa am inteles: luni pe 19
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Fetelor, maine plecam, dimineata la 6 avem avion, sigur nu mai am timp sa intru, am intrat numai sa ii zic Lauritei ca ma gandesc la ea luni (eu tot luni, pe 19 am inteles ca e programata) scot si eu agitatele pentru ea, nastere usoara si recuperar rapida!
V-am pupat!
Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Doloress Fetelor, maine plecam, dimineata la 6 avem avion, sigur nu mai am timp sa intru, am intrat numai sa ii zic Lauritei ca ma gandesc la ea luni (eu tot luni, pe 19 am inteles ca e programata) scot si eu agitatele pentru ea, nastere usoara si recuperar rapida! V-am pupat! Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
zbor placut si petrecere frumoasa! casa de piatra surorii tale!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
mi_bebelina spune:
| citat din mesajul lui Doloress Fetelor, maine plecam, dimineata la 6 avem avion, sigur nu mai am timp sa intru, am intrat numai sa ii zic Lauritei ca ma gandesc la ea luni (eu tot luni, pe 19 am inteles ca e programata) scot si eu agitatele pentru ea, nastere usoara si recuperar rapida! V-am pupat! Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
Petrecere frumoasa!
Casa de piatra surorii tale si tot ce isi doresc sa le se indeplineasca!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza