Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Danicris, ma bucur sa citesc ca sunteti bine. Sigur veti gasi o solutie sa iesiti afara in 3, macar in jurul blocului daca nu in vreun parculet apropiat.

Ylari, mai povesteste-ne cum a fost Eva la gradi....se comporta la fel de bine ca in prima zi? Tu tii o cura anume sau nu? Sunt tare curioasa cum ai slabit, si eu mi-am impus de luni sa nu mai pap prostii, nimic dupa 6 seara si muuuuulta muuuuuulta apa.

Laura, cat de putin mai e pana la venirea Ilincutei. Nastere usoara mamico!

Alish, super vesti ne dai tu despre acomodarea lui Vladi la cresa...hai ca n-a fost asa de greu.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Laurita hai ca iar am scris in acelasi timp, plus ca ne-am mai si gandit una la alta. Ce devreme iesiti afara.....puturoasa mea nici nu s-a trezit, apoi la noi e cu cantec schimbatul pampersului, masa de dimineata.....nu stiu cum facem ca reusim doar pe la 11.30-12.00 sa iesim. Las' ca incepem noi gradi si se trezeste fata mea la 6.30 cand lucrez dimineata.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Laurita, daaaaaaaa, am zis ca intru pentru un mesaj scurt pentru tine si pana la urma … Multumesc de info, stiu de acest adaptor, mai este unul cu loc si pentru fundulet insa nu cred ca Vlad ar sta, lui i se mai face somn, ii place sa stea tolanit in carucior, este un puturosel. Pe de alta parte nu cred ca i-ar conveni sa o vada pe Andra in carucior, iar el pe langa, nu stiu ce sa zic. O sa incerc sa ies sa vad cum e, daca nu ma descurc, vine repede sotul si ne ia cu masina. Da’ macar sa incerc ca daca ma lamentez fara sa fac nimic … Tu cum te-ai gandit sa procedezi ?

Mi_bebelina, in jurul blocului nu sta Vladuc, stie drumul catre parc si iti arata pe unde sa mergi, nu stiu daca-l pacalesc. Doar sa-i cumpar creta si sa stam in fata blocului la desene pe asfalt, o sa incerc si asta.

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare! wow, ce matinale sunteti...Thanks for the coffee, Aly!

Multam'frumos ca n-ati uitat-o pe Cris si pentru complimente toate

Adriana, de nasul dintre ochi e vorba ( asa m-ai amuzat)...m-am impiedicat de un pietroi la tara, era intuneric si...
Cu dintele, nu-mi ramane decat sa-l pun din nou.

Desiree, ca de obicei, o dulce si o frumoasa Victoria...si ce gene are

Laura, ma bucur pentru voi...la cat mai multe nopti fara tuse!... ce putin mai ai pana la nastere...Sa dea Domnu' sa fie cat mai usoara si sa te recuperezi rapid, ca ai nevoie...
ce nazdravanel e si Mirci!

Alysh, sa-ti fie de bine rasfatul la cosmetica!

Mi_bebelina, lasa ca nu strica sa dormi mai mult si tu...mancarea se face ea si mai tarziu...eu niciodata nu reusesc sa gatesc asa devreme (cand va aud pe voi, mi-e si rusine)...dar nici nu pun ceasul sa sune dimineata...

Dani, mi se pare mie sau ai scapat de depresie?...ma bucur ca sunteti bine...ptiu, ptiu sa nu-l deochi pe Vladuc, ce baiat cuminte!!!
Bafta, sa gasiti solutia cu iesitul afara!

atat deocamdata...mai dau pe aici...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Va povesteam ieri cum Cris n-a vrut cu nici un chip sa doarma la pranz...ei bine, cum credeti ca a adormit aseara pe la 7: in fund pe scaun la calc, cu muzica... ne-am prapadit de ras...am pus-o in pat si a dormit pana pe la 9 si ceva...si la 12 noaptea a adormit din nou...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Da, fetele, multumesc, am fost m-am rasfatat, mi-am facut tratament de hidratare si mi-a pus masca de ciocolata....i-am spus cosmeticienei ca daca iese putin risca sa ma gaseasca cu fatza curata. Oricum o dulceata de cosmeticiana, ma bucur mult ca am intalnit-o, e a doua oara cand merg la ea, cat stau cu masca imi face masaj gratuit la maini si la talpi, m-a si pensat gratuit.
M-am si despadurit, sunt ca noua :)

Danicris, Mi bebelina, acum incurajez toate mamicile sa-si dea cupii la gradi/ cresa, cred ca e cel mai bun lucru pt ei.

Laurita, bine , astept un semn daca iesiti in IOR....dar m-am uitat pe prognoza si de azi pana sambata ploua...deci slabe sanse sa ne mai vedem

Luminel, f tare faza cu Cristiana, asa ma amuze chestiile astea, mi-amintesc cum a adormit Vlad cand era mic in scaunul de masa....dar voi sunteti si mai si
ALI, mami de Vlady si 30+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Dani eu sunt complect neexperimentata dar vad ca aici se poarta daca nu carucior dublu unde si unul si altul ar putea dormii atunic ala mic in marsupiu si ala mare in carucior. O sa iti reuseasca cumva, sunt sigura de asta!

Laura sa-ti fie usor si bine sai sa fie Ilinca sanatoasa!

Pe mine m-o sunat unu ieri ca cica nu ma pot duce la o conferinta ca le-a picat unnul dintre cei care trebuia sa prezinte si i-a trecut lui prin minte ca cum ar fi sa prezint eu. Pozitiv e ca macar asa nu a trebuit sa trec prin procesul ala de inscriere si acceptare si mai stiu eu cum care dureaza cu lunile. Tot pozitiv e ca macar mai fac niste antrenament. Negativ ca e vinerea viitoare si tre' sa fac oareshce prezentare de nivel "world conference" si ca moderatorul e unul dintre cei din comisia mea si nu ala cu care ma am eu cel mai bine...desi asta s-ar putea dovedii o chestie pozitiva pana la urma.

Simonix uelcom zback

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Intru si eu pe fuga. Am citit ieri din urma, asa mai in diaonala....Intreba cineva de idei pt un tort sub forma de pisica. Va pun aici un link cu niste poze de tort printre care si de pisica. Le am de anul trecut cand am cautat idei pt tort.
http://family.webshots.com/photo/2249071050105212586dDubqs

Noi anul trecut am avut tortuletul asta http://good-times.webshots.com/photo/2907026590105212586jIObRh , poza am luat-o de pe site-ul de la cofetaria Piticot. Anul asta ori Thomas ori Alba ca Zapada ca astea sunt desenele preferate ale lui Tiberiu.

Am vazut poze frumoase cu Robert,vVictoria, Cristina si puii Aelitei. Sunt niste scumpi cu totii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh
Luminel, f tare faza cu Cristiana, asa ma amuze chestiile astea, mi-amintesc cum a adormit Vlad cand era mic in scaunul de masa....dar voi sunteti si mai si
ALI, mami de Vlady si 30+ cu Luca

se pare ca o sa se repete figura si azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca m-a luat emotia la stomac atunci cand am citit ca Laura e programata pentru sambata. Iti doresc sa treaca usor si repede si intalnirea cu Ilinca sa fie placuta pentru toata lumea. I-ai zis si lui Mirci ca vine curand-curand acasa surioara? Eu i-am luat un cadou o jucarie mare lui Andrei, ca din partea lui Raducu atunci cand am venit cu piticul acasa.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput