Fulgusori Nov - Dec 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
v-am zis ca de azi o sa va restresez cu logoreea mea....
So! Ati fost avertizate!
Pana una` alta` va las sa va delectati cu niste instantanee cu Rareshelu` incepand de aici
AAAAAAAAaa...... uitasem, ca vroiam sa o pup pe Ancutza...asa fara motiv...numai pentru ca imi e tare draga!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laurairina13 spune:
Neassa...
Mda..nu prea as vrea sa continui la nesfarsit subiectul de aseara..insa sunt foarte mahnita de atmosfera care a fost, mai ales ca erau la mijloc si de o parte si de alta persoane foarte dragi mie..Si nu de mult au fost alte scene la care la fel..erau tot persoane dragi mie implicate..Nu vreau sa spun mai mult, doar atat ca nu mai am spiritul sa scriu in continuare..E ca si cum as fi avut eu o cearta cu cea mai buna prietena a mea la care am primit jigniri si peste care nu mai pot trece..Desi nu am fost progatonista /nici implicata direct, sincer nu mi-a placut nici ieri, si nici saptamanile astea cand tot au fost discutii de genul asta.
Parca am fi la o intrecere cine inteapa mai bine pe celalalt..
Imi cer scuze daca am mai mahnit si innegrit iar atmosfera pe aici..dar am vrut sa mi se stie motivul lipsei..Am vazut ca draga de Lumi s-a gandit la mine, si probabil ca poate ar mai simti careva lipsa de pe aici..Mi-am motivat oarecum lipsa..Desi stiu ca noi ar trebui sa ne facem atmosfera frumoasa aici, si sa continuam sa postam si sa schimbam pareri..eu nu ma mai simt in stare..
Va pup in continuare pe toate fara exceptie, caci va consider pe TOATE (si cele care scriu, si cele care au renuntat sa mai scrie poate din aceleasi motive ca si mine) prietenele mele virtuale si mamicile cele mai bune pe care le stiu eu!!
ps. sa nu credeti ca astept cumva cu postarea mea sa ma indemnati sa revin sau sa fiu 'pupata' ca sa nu plec de aici..nicidecum. Probabil sunt fete carora le sunt simpatica si poate ar intentiona(..nah..ca mai sunt si lipsita de modestie...)
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Mneata
lavi, multumim de cafeluta... desi am dormit... ma cam simt chiauna.... probabil mai am pana sa ma recuperez in totalitate
Mihnea a transpirat foarte tare noaptea trecuta... n-am patit pana acum... de fapt... el nu transpira in general... probabil ca l-am imbracat eu cam gros pentru ca in camera sunt cam 20 grade acum... si in baie erau 26... si mi-a fost teama sa il las ca deobicei.. dezbracatel... tinand cont ca l-am scos brusc de la temperatura de baita...In fine... mi-e mai teama de transpirate decat de temperaturi de 18-20 grade... deci... sa-mi fie invatatura de minte si sa nu il mai infofolesc.
Va aud pe voi cu bebei de 8 kg... sau aproape 8... si al meu inca nu a atins 7.... ( tinand cont ca a dat jos 300 grame cat a fost bolnavior) si ma gandesc la dr care imi spunea ca ar fi bine sa incep marea D.... dar a recuperat frumos ce a pierdut... are iar faclute si bulanase... probabil inca nu a ajuns la 7 kg... dar acum 2 sapt avea 6.450( dupa scadere) deci... nu mai sper sa ajungem la 7 si putin pana la 5 luni, cum gandeam eu.
Na ca fac si eu 13-14 ... dar cred ca ma las sa oscilez asa pana mai spre 6 luni... deci inca vreo 3 saptamani macar
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Neatza...eu is ofticata tare,
de ce puii mei traiesc in lumea a treia??? . Vreau si eu un babycook si un jumperoo si multe....care la noi costa mai mult decat dublu in state. Caut pe google si gasesc acolo beaba baycook la 125 $(pe care ti-l mai si aduc gratis acasa) si jumperoo fisher price la 90$. Pai la noi beaba ala ajunge la 8 mil...iar jumperoo, cel mai ieftin la 679 lei
.
Vreau si eu asa ieftin.... si tati asta vaporeanuol nostru e pe vas si nu poate merge pe uscat sa ni le cumpere si sa le trimita el acasa , mai bine nu ma mai uitam pe net
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
Andrecluj spune:
Buna dimineata, fulgumile, daca e nevoie de completare la cafea, va poftesc aici. Ne pregatim de vaccin si am emotii, dar va fi bine. Ionela Vestile bune de la voi ma bucur nespus de mult. Laura Mie mi-ar placea sa mai scrii, macar sa ne spui cum sunteti. Sunt tentata sa fac acelasi lucru ca si tine, dar nu pot din respect pentru informatiile pe care ni le-au dat unele mamici care au rupt din timpul acordat copiilor lor, asa ca raman. Bubu drag Imi pare rau ca ai ramas fara petrecere. O amanam putin, dar o facem, da? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Neatza...eu is ofticata tare, de ce puii mei traiesc in lumea a treia??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vreau si eu asa ieftin.... si tati asta vaporeanuol nostru e pe vas si nu poate merge pe uscat sa ni le cumpere si sa le trimita el acasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramona ![]() dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: ![]() DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi ![]() |
nu nu.... nu traim in lumea a treia ca le gasim si la noi.... suntem niste fitosi si niste ... nu mai spun.... si ajungem sa ne laudam ca noi am dat cel mai mult pe acelasi produs pe care altii au dat si jumatate. In fine... e tare aiurea asa... cu preturile astea de la noi... pai la noi totul e mai scump.... si vorba aia... cea mai scumpa masina o are un roman ( fiu de asfaltator) si merge prin aer cu ea... ca pe drumurile noastre n-o poate scoate... asta e Romania noastra
Ce-o fi cu mine... ca in general ma incurajez singura sa-mi placa tara asta?!?!?!
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
neatza
daca alte fete se retrag pt ca parerea lor este ca "nu merita" , eu nu o s-o fac (chiar daca pt un minut am avut intentia asta)...eu consider ca MERITA ! merita pt fetele "speciale" (fetele vor sti si singure sa se incadreze in categoria asta, iar daca va fi vreuna care va considera ca nu e speciala inseamna ca nu are incredere in ea cat ar trebui)
Lavi multumesc
Ionela si Sabina mai transpira noaptea...e semn ca trebuie sa o mai dezbrac nitel? ...legat de greutate, nici ea nu are decat 6500 gr dar e vesela si sanatoasa...fiecare copil are ritmul lui...Mihnea o sa recupereze ce a pierdut cand a fost bolnavior...o sa vezi ca va fi bine ... diversificarea probabil o veti incepe cand vei fi si tu pregatita si sigura ca e momentul
Laurica imi pare rau ca gandesti asa, noi te asteptam pe "bancuta"
(acum stau si ma gandesc ce rau a mai facut si bancuta asta de nu e acceptata de unii ca doar e destul de mare incat sa incapa toata lumea, in fine...)
Coque' nu a terminat inca de pascut Capisonelul tau?
Laura G ce frumos ca ati reusit sa veniti in tara pt botez...sanatate multa lui Nicholas si petrecere frumoasa
Laura B "e grele" si cu autodiversificarea asta...sunt copilasi care incep diversificarea mai devreme de nevoie (cum este cazul lui Dymomo) sau pt ca nu se mai satura si nu mai ia in greutate copilutul (aici depinde de fiecare mama sa considere daca e timpul sau nu pt D)...ma gandeam totusi ca un copilut la 4-5 luni nu prea e in stare sa aleaga singur si sa scoata singur din gurita ce nu poate "mesteca" iar sansele sa se inece cresc...
uite ce am gasit eu: "Asadar, copilul se diversifica SINGUR! Da, chiar asa! Fara blendere si piureuri si treburi de astea murdare (la propriu), ci ii pui bebelusului in fatza sa aleaga fruce, legume, carnita, si el molfaie cu gingiile si uite asa baga la stomac! Se poate? Da, se poate. E recomandat? Nu numai ca e recomandat... e chiar foarte recomandat. De ce, pentru ca bebele apuca si mananca doar daca poate mesteca si inghiti prin urmare, el nu e prost sa apuce si sa duca la gura daca nu are dezvoltat reflexul de a inghiti. In cazul in care ceva nu aluneca, el singur scoate afara. In schimb, la piureuri, noi il pacalim cu avioane cu OZN-uri si il facem sa "manance", de fapt sa soarba in mod inconstient"
nu prea sunt de acord cu ce scrie acolo, dar asta e doar parerea mea...bine, noi nici nu am ajuns la 6 luni , astfel incat sa imi dau seama daca Sabina ar fi in stare sau nu sa pape singurica...evolutia de la o luna la alta este mare dar tot nu as adopta tehnica asta...
daca te hotarasti, poate o sa ne explici si noua cum e diversificarea BLW
revin....
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
BoboMom spune:
'Neata!
Multumim de urari!
Apropo de preturile de aici... m-au dat pe spate. Am fost ieri sa iau farfurii, tacamuri, pahare de plastic (pt ca facem acasa botezul si va fi bufet suedez)si pe langa astea am luat f putine alte chestii (mancare inca nu) si am cheltuit $100!! Sa vad cat om da pe mancare... Chiar nu inteleg...
Nicholas tuseste cam rau si are mucisori, dar febra nu are. Aveti vreun sfat?
Laura de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B Si inchei cu o rugaminte: ma poate ajuta cineva cu raspunsul la intrebarea unde gasesc informatii despre ce mai fac Shtephy si Cami? |
noi suntem bine....dar cica am fost data afara de aici
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Vad ca acum scrieti ca toate avem pareri diferite...zau????? Se poate??????
Ca pana acum am avut cateva fete in capul meu..poate o sa le mai am..cine stie???
In fine..nu ma intereseaza fetele rautacioase...sau altele care cred ca trebuie sa-mi cer iertare..pt ca....mi-am spus opinia..
In fine...A_driana ....RamonaC...sa mai dau nume????..nuuuuuuuu le las pe ele singurele sa iasa si sa spuna ca nu sunt de acord cu bisericutele de pe aici...nu doar sa scrie pe PM
Eu nu am de gand sa plec ca-mi cere Raluci asta...aaaaaaa sau ca m-a trimis la psihiatru...Roxyalyte las ope tine sa spui ceva aici..ca tu stii mai bine
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Noi suntem acum bine, am trecut si noi prin peripetii..am facut buf...am ajuns la urgente..suntem bine...crestem...cu diversificarea mrge bine..
Pupici la mamici!
![](radtare.gif)
Cami,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](buggy.gif)
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
neata
Andre - sigur o facem deseara
eu sunt optimista, cred in prietenia legata si cred ca fetele care au scris si scriu in continuare informatii de mare valoare si care ne merg la suflet exact cand avem nevoie.
Laura - nu stiu ce sa zic de raceala insanatosire grabnica, spor la cumparaturi, nu mi se pare mult ce ai cheltuit pe vesela
Doamne ai o gradina mare de tot
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu