Aspirante si Gravi Nou-Venite(88)
Raspunsuri - Pagina 17
mvb spune:
JoAnn le-am pus de dimineata pe calorifere si s-au uscat....nu suport sa pun rufe pe calorifer, dar nu am avut de ales...am aerisit acum pe seara ca sa pot sa dorm fara sa imi miroase a balsam de rufe.....ideea e ca am pus hainele sotului la spalat acu la 8 seara, hainele cu care a facut gratar la tara.....miroaseau a fum de ziceai ca a prajit o tona de carne.. s-a afumat toata baia mare de la ele, ziceai ca fac gratare pe cada......masina a terminat treaba si am scos hainele intr-un lighean....poate maine o sa fie vreme mai buna si o sa se usuce
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn fetelor unde sunteti??? v-ati bagat in patuc?? mvb du-te si strange rufele ca ploua aleesicoo sa te faci bine aspirantele nu mai zic nimic???nu se testeaza nimeni??? 6+ www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">Forever,Michael |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
La noi ploua cu galeata aia mare.....la cum a aratat cerul toata ziua, era de inteles ca o sa se rupa norii in doua
e aiurea ca ploua...pe la noi pe aici prin zona se merge la cimitir in prima duminica de dupa Paste.....nu o sa fie deloc frumos sa te inglozi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
trutzi spune:
La multi ani!
Luni faci cinste
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Mai pun un an pe mine MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
mvb spune:
Am inceput de astazi......eu de ziua mea sunt varza....ma apuca plansul, toate alea....ma apuca pe mine sa fac socotelile pt timpul ce-a trecut.....fac un fel de contabilitate.....ce am facut, ce nu, ce ar trebui sa mai fac......sper la anul sa ma mandresc ca sunt mamica...asta ar fi cel mai frumos si mai pretios lucru din viata mea
polo spune:
Ale, pupacim fata sa treaca durerea si cat mai repde si usor cele 8 saptamani cat au mai ramas pana la marele eveniment.
http://community.webshots.com/user/diove
ASPIRANTA
mvb spune:
Polo tu n-ai somn?
mvb spune:
Eu va pup si ma bag la somn
ne auzim maine
polo spune:
pana acus am muncit la ce mi-am lua acasa. Nu puteam sa plec la fara sa mai vorbesc cu voi. Astept o veste cu liniute.
http://community.webshots.com/user/diove
ASPIRANTA