Pufuleti (25) HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 9

cris.dogarel spune:
auziti, daca tot am asa logoree, cat mai stau pe aici si pot da din picioare stg-dr (ema motzaie leganata pe picioare) poate primesc si eu stelutza nr. 3, rosie.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra

cris.dogarel spune:
SATULICA intra cand poti, sa mai stim de voi
NIKOLE, si noi la vaccin am fost in plina criza de urlat, incat plansul d la intepatura mi s-a parut mic copil pe langa ce "putuse" la usa. la noi a iesit sotul cu ea ca sa nu mai tzipam una la alta, eu si dr
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra

satulica spune:
...
am vazut acum la bubu_bu o crestere de 6800gr! felicitari! aveam si noi la vaccinul de 2 luni 6300gr si cand am vazut ca la voi aveau max. 5 ci un pic, ma gandeam sa nu fie prea grasunica boboaca mea ; cautam pe net tabele de crestere in greutate sa vad cum se incadreaza
; pediatra m-a felicitat, dar eu... na, daca nu e ca majoritatea zic ca nu e bine
mami de boboci Marcu (04.02.2006)

Poze

rlc_sandor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu multumesc pentru sfaturi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am venit de la vaccin...l-am cumparat 250 lei a plans Raul la inceput si dupa zambarea ![]() avem 60 cm si 6800gr in body si pampers dar curat bine si cu sanatatea...tre sa luam din strainatate tbc-ul sa vedem cum ca trebuie adus in gheata sau ceva de genul ![]() ma intreaba dr ca cine ma ajuta:eu-pai sotul!ea-cum numai voi 2?eu-pai da?!la care ea tz tz tz ![]() ![]() ![]() oaiii voi harnice,eu lenesaaaaaa zboara casa....daca e raul cuminte fac cate ceva ca nu se mai poate ![]() poze |
Unde ai gasit vaccinul tbc,ca mie mi s-a spus ca nu se gaseste dincolo ca numai in Romania se mai da,ca am intrebat si noi de el in maternitate.

Nik0le spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel NIKOLE, ba nu s-a dus, mami, ca eu cred ca dupa tine m-am luat; mi-a placut a ta. merggem in albena, ca e cel mai aproape/putin de condus (sa luam tot arsenalul pt bb in masini), impreuna cu nasii, ofc, ca v-am zis ca suntem familii trase la indigo:aceeasi varsta la parinti, aceeasi la copii (2 fete), etc. am facut multe concedii impreuna si ne intelegem super, la fel si fetele mari, acu' le "prezentam" si pe cele mici. Cris, mami de ![]() ![]() AMR: 3 kile! ![]() poze povestea noastra |

Ce de-a coincidente, foarte tare, ma bucur ca aveti asa anturaj, conteaza mult! Si noi cred ca tot in zona aia o sa mergem, dar prin iulie probabil. Si doar noi 4...
Nico

Now, bring me that horizon!

Nik0le spune:
Hai cris.d, mai spune ceva, mai ai doar 7 mesaje pana la steluta rosie. (ce invidioasa sunt!)
Nico de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)

satulica spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel SATULICA ![]() ![]() Cris, mami de ![]() ![]() AMR: 3 kile! ![]() poze povestea noastra |
cris.d, multumesc de intelegere!

Poze

Nik0le spune:
Plateea, ce zici, ne mobilizam si noi sa postam mai mult, poate primim steluta rosie anul asta. Daca ne-or lasa copiii...
Edit: daca nu s-a observat, eu si plateea avem cam acelasi nr de mesaje postate.
Nico de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)

Nik0le spune:
Oare copilul meu mai mananca azi? Ultima masa a fost la 9:30 si acum doarme dupa vaccin... s-o scol? Mi-e mila...
Nico de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)

satulica spune:
am mai pus cateva poze noi la semnatura - in albumul "Madalina"

Poze