epilepsie

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Buna,fetele!!!Iar aduc noutati de la Cata si Robi!Sunt bine amandoi,astazi au obtinut concentratia de corpi cetonici si Robi va primi prima masa keto cand se trezeste din somnic.D-na doctor i-a introdus Topamax de cateva zile si pustiulica nu mai face crize.
Cata e in priza cu calculatul meniurilor,cu cumparaturile alimentelor permise,ce mai....are muuulta treaba.Va anunt cum a primit Robi alimentatia keto,ori mai pe seara ,ori maine!
Katteryna,sunt din Slobozia,ILe posibil sa ne si cunoastem.Daca inca nu,sigur ne vom intalni la o cafea ceva

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Multumim pentru vesti Idoina,esti tare draguta,sa dea D-zeu ca totul sa fie bine si multa sanatate le dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

idoina,multumim!Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine de ei!

Katteryna,eu mai merg in iunie la recuperare si voi intreba daca este limita de varsta.Am citit ca Raisa ia trei anticonvulsionante,i-ai verificat transaminazele?Noi ne-am trezit dupa doua luni cu depakine ca erau f.mari si l-am scos urgent.
La ce medic mergeti?
pe amandoua si va doresc sanatate multa!

celelalte mamici si pe puisorii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Buna!Din nou vesti de la Cata si Robi.
Dupa ce ieri a plans de foame,a mancat repede portioara de mancarica keto si....nu s-a saturat.Si iar plans....biata Cata .Azi e mai bine,a mancat tot si zice mami a lui ca nu mai plange asa de mult.Pana vor ajunge acasa,la mancarica gatita,cam asa va fi.E greu sa faci un meniu din cateva alimente pe care le gasesti la alimentara,fara acces la bucatarie...Cata e optimista si speram si noi ca va fi un succes.Mai intra si ea pe aici de pe telefon,dar nu se poate loga.Asa ca,daca vreti sa-i transmiteti ceva,faceti-o.

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Idoina - multumim ca ne aduci vesti de la catalina si robi.
Ma bucur tare mult ptr ei. Catalina esti o mamica deosebita, un exemplu de mamica luptatoare ptr noi. Ne rugam ca dieta aceasta sa dea rezultatele cele mai bune si sa inceteze crizele.
Multa, multa putere iti doresc ca sa treceti peste perioada asta mai grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna!
Putere Cata si Robi! Trebuie sa vina si rezultatele in curand, sa va dea Dumnezeu putere sa va adaptati la dieta!
Vio transaminazele se vad la testele de sange, nu? noi luam depakine din ianuarie si ultima analiza de sange am facut-o acum 3 saptamani si doctorul a zis ca i-au iesit bune rezultatele.Noi acum mergem la dr henzel la sibiu, un doctor deosebit dupa parerea mea cu multa rabdare si cu care poti vorbi deschis orice si iti raspunde la intrebari ba chiar iti si deseneaza. Asta dupa ce am fost dezgustata de atitudinea lui catrinel iliescu fata de noi, ne-a catalogat ca irecuperabili dupa ce ne-a citit rezultatul la rmn si nici nu ne-a mai bagat in seama(sau poate ca n-am avut eu plicul destul de gros!)Plus ca n-a avut rabdare sa ne interpreteze rezultatul iar noi in fata unui diagnostic cu o mie de intrebari in minte...In fine, acum eu stiu ca ar trebui sa repetam mai des analizele la sange, ar trebui sa discut asta cu medicul de familie?Mi-ar putea da el trimitere pt analize si mi le-ar putea interpreta tot el? Voi ati introdus ceva in loc de depakine?

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Katteryna,este o.k. daca ati facut testele acum trei saptamani si au fost bune.Am ramas putin speriata cand aud de depakine,la noi valorile transaminazelor erau asa mari incat dr. suspecta o boala metabolica care, pe langa sistemul nervos ataca si ficatul,fapt infirmat mai tarziu cand valorile au revenit la normal.
Ai dreptate ,e traumatizant pana gasim un medic bun care sa ne acorde atentie si rabdare.
Cand am inceput scoaterea depakinului am introdus keppra ,5ml/zi(la momentul acela Irina avea aceeasi varsta ca a Raisei),atunci am inceput si recuperarea.Nici Irina nu-si tinea capul,se intorcea decat pe partea stanga,abia dupa administrarea de b6 si stoparea crizelor a recuperat putin cate putin,ajugand sa se rostogoleasca,sa se sprijine pe coate,sa si sustina caputul.
si va doresc numai bine!

Cata,sunt cu gandul la voi si ma rog ca dieta sa fie minunea care sa-l faca bine pe Robi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

sebi ia depakine de 8 ani si nu a avut probleme cu transaminazele niciodata.primii 2 ani a facut analize lunar,apoi la 2 luni,acum la 6 luni si nu sint probleme.dar ii dau hepatoprotector liv 52.urmareste valoarea trombocitelor,tgo si tgp,poti sa inveti de pe internet sa le citesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

dar e un mare stress pt mine ca ia medicmente de atita timp.sigur e f daunator pe termen lung.din pacate, mi-am pierdut speranta ca o sa scapam de ele vreodata.
toate fetele si toti piticii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna seara,

Tocmai am vorbit cu Catalina. Coincidenta face ca o prietena a mea sa fie internata zilele astea cu baietelul la Obregia.Am sunat-o si ea imi povestea ca s-a imprietenit cu o fata tare buna pe al carei baietel il cheama Robi. Asa ca m-am gandit ca este sigur vorba despre pisselino a noastra.Cat noi vorbeam Catalina a trecut pe la ea asa ca am vorbit si cu ea.A spus ca ieri a fost groaznic, toata ziua a plans micutul de foame. Doar datorita Doinei nu a renuntat. Azi este mult mai bine chiar daca mancarica nu a fost prea multa.
Sa speram ca ce a fost mai greu a trecut si ca dieta o sa fie de ajutor.
Vineri se externeaza asa ca poate o sa ne povesteasca mai multe despre aceasta dieta.
Magda - si puiul meu ia DEPAKINE. Analizele i-au iesit bine de fiecare data. Noua nu ne-a dat nici un protector ptr ficat. O sa ii spun doctorului sa vad daca pot sa ii dau si eu.
la toti puiutii

Mergi la inceput