epilepsie

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mda. Si aici la fel, de-aia am specificat.
Acolo trebuie sa ai absolut tot.
Tin minte ca noi am cumparat si antibiotic si antitermice, tot, desin e daduse cu imprumut o asistenta sa-i dam peste noapte.

[

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Aaaa si neaparat o carte de citit pentru tine, ca nu o sa ai ce face cand doarme Robi.
Camera respectiva are doar 2 paturi, optiere ptr fiecare si atat. Plus ca e al naibii de mica ptr 2 "familii".

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

nana esti amuzanta tare
banuiesc ca nu arata asa cum arata camera lui robi de la roma care avea si televizor o sa vad cum o fi oricum o sa am ce citi, dr.craiu a zis ca-mi da un sac de materiale despre dieta ketogenica
azi is bine dispusa
o zi buna tuturor fetelor

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Catalina - mult succes la Bucuresti si sa veniti cu vesti bune. Si noi am stat de 2 ori acolo.rezervele sunt micute dar nu e chiar asa de rau in comparatie cu alte spitale din tara. Intr-adevar fata de strainatate e diferenta ca de la cer la pamant. Trebuie sa ai tot ce ai nevoie cu tine ca nu primesti nimic. Dar personalul este de treaba. Noi am fost internati la d-na dr Barca care este un om cu suflet mare.
Asteptam vesti cand va intoarceti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Nana,senzatia asta am avut-o si eu,doctorita purta un dialog cu rezidenta ignorandu-ne pe noi sau cel putin asa am simtit atunci,as fi intervenit dar mi se parea nepoliticos,norocul nostru a fost , ca si in cazul tau ,relatia pe care ne-am format-o cu rezidenta (acum s-a titularizat si este undeva ,prin Galati),Mona Gandea,ii simt lipsa cumplit,era cel mai bun intermediar intre noi si conferentiar Craiu, plus ca o puteam deranja la orice ora si puteam sa-i pun intrebarile cele mai stupide care ma framantau.Din pacate scopul ei era sa ajunga in Belgia,daca n-o fi ajuns chiar.
Dr Craiu este ocupata,este sefa sectiei,are o armata de pacienti,preda la facultate ,consulta la vreo doua cabinete particulare ,participa la conferinte nat. si internat.,cu toate astea noua ne-a facut mult bine,de-aia am ales sa ne oprim la dumneaei .
Imi pare bine ca te-am citit,pup pe fluturas dar si pe mamica lui!Sanatate multa!

Of,Cata,Nana,ca de obicei ,constiincioasa si gata mereu sa ajute, ti-a dat toate amanuntele despre spitalizare.
Daca ai analize recente dar si pe cele vechi(investigatii,opinii medicale),ia-le cu tine,s-ar putea sa nu fie nevoie sa-i faca altele lui Robi.
Dr. Craiu il consulta pe Robi,ia decizii,trage concluziile dar ,,munca de teren" o face rezidenta(ul) cu care sigur o sa te intelegi.
Noi am stat intr-o rezerva (nr. 12) care are si grup sanitar ,sper sa fie libera, numai ca programarea se face din timp .
Mancarea e acceptabila ,se gateste separat pentru cei mici,n-o sa fie o problema asta,cat despre formele de internare si externare,traim doar in Ro.
Cata, ma rog sa se gaseasca o solutie pentru Robi!Drum bun si cu impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

multumesc fetelor, noi facem bagajul si intre timp mai pun poze pe webshtos de vreti sa imi vedeti minunea mea de copil pozele de cand era mai mic sunt de inainte sa inceapa cosmarul epilepsiei era asa de vesel, si acum zambeste dar nu ca atunci

http://community.webshots.com/album/577544719VniiSQ?start=0

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Un iubit, frumos si scump, Robi!
Va tin pumnii stransi sa fie totul bine si sa gasesti raspunsuri la intrebarile care te macina!

Vio, prima mea intalnire cu dr a fost foarte traumatizanta asa incat o sa-mi aduc aminte de 21 dec 2007 cat voi trai. Poate si pentru ca imi pusesem mari sperante in aceasta intalnire si undeva in sufletul meu, speram sa gasesc pe cineva cu, care pot vorbi deschis, sa-i spun de-a fir a par ce ma doare si ce vreau sa aflu. Dar n-a fost asa. Am scris si la povestea nasterii lui Andrei.
De-aia am fost reticenta, anul trecut in iulie, cand am ajuns iar la dumneaei.
Acum s-a purtat normal, chiar daca vb cu rezidenta, a ascultat istoria lui Andrei, si probabil femeia s-a oripilat cate detalii dadeam, despre proceduri, medicamente cu denumiri si substante de baza, ca la final a zis: uite domne o mamica informata! Parca nu eram aceeasi din dec.
In fine.
E un medic care-si cunoaste meseria si ce e cel mai important pentru mine, e ca s-a dovedit a fi sufletista.
Cum mai e Irina? Face progrese? Ati plecat de la Gura Ocnitei?
Pupici si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Nana,la noi a fost invers,la prima intalnire a fost asa de draguta,de apropiata de noi,asculta cu mare interes ceea ce ii spuneam,insa a doua intalnire a fost dezastru,era visatoare,parca nici nu auzea ce ii spuneam,si in final sa ne spuna ca nu mai are ce sa faca pentru Alex ,ca asa va ramane.Nu iti imaginezi in ce stare am plecat de acolo.Ne-am dus la ea deoarece am vrut si o alta opinie,insa mai bine optam pentru alt dr.,asta este.Dr. care l-a vazut prima data pe Alex si cea care ia pus diagmosticul de epilepsie a fost dr.Sanda Magureanu,o perioada dansa l-a vazut dupa care fiind mai mult plecata,si varsta l-a luat dr.Butoianu ,o dr.buna si prietena cu dr.Craiu,insa ultima oara cand ne-am vazut,[p ne-a spus ca nu stie ce sa mai faca,si sa incercam si la o clinica din strainatate,asa ca incercam Sabrilul si daca nu merge optam pentru VNS.Sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Nana,cred ca disperarea in fata stuatiei ne transforma in niste vesnic nemultumiti.Dupa ce au inceput problemele cu Irina,simteam nevoia ca medicii sa ne acorde toata atentia,rabdarea si priceperea,sa ma plicisesc eu stand in cabinet si ascultand detalii despre cum suntem, ce sanse avem, ce mai este de facut si multe altele,sa aibe un ton bland cu noi,sa ne incurajeze,sa ne spuna ca au mai avut atatea cazuri asemanatoare si toate si-au gasit rezolvarea...cand, stupoare ,plecam mai incetosati decat la venire,nu aveam niciun raspuns clar decat ne spuneau sa avem rabdare,sa vedem evolutia in timp ca poate medicatia da rezultate.
De multe ori am fost tentata sa scriu povestea Irinei,abia mi-am facut curaj sa intru pe forum ,nu regret,dar imi vine sa zambesc cat de sincera pot fi de mi-am dat datele reale,nume, localitate,puteam sa fiu putin mai discreta,asta sunt, de unde alta.
Craiu a fost ultimul doctor la care am apelat si cel care a manifestat o lipsa de comoditate indrumandu-ne spre prof. Marc Tardieu de la spitalul Kremlin Bicetre,Franta,de aceea eu o respect si-i multumesc din suflet chiar daca nici de acolo nu ne-am intors cu diagnostic,reactia pozitiva la B6 ne-a ridicat fruntea si ne-a dat sperante.

Irina e bine, in acceptiunea mea,adica nu face crize, e vesela,vocalizeaza(ai,ae,oe),intr-o zi nu mi-a venit sa cred,a zis te-te,a-chi,asezata pe perna incearca sa se ridice in sezut,se rostogoleste prin tot patul,cocoata picioarele pe patut,se bucura cand ne vede,chiuie cand o luam in brate,reactioneaza la zgomote,manutele nu si le foloseste sub nicio forma,doar le duce la gurita .
Nana,nu face crize,e un fel de-a spune,pentru ca sunt prezente spasmele ,mai rare ce-i drept dar sunt.
Ca si progres , am observat ca este mai atenta,se uita in ochii mei secunde bune,ma cauta cu privirea,se intoarce mai repede cand o strig,cred ca-si cunoaste numele ca zambeste de fiecare data cand il aude,tot e ceva zic eu.
Suntem inca la Gura Ocnitei,vineri terminam seria de 21 zile,a fost mai usor de data asta ca o saptamana am facut ambulator,doar doua am stat in spital iar in weekend am mers acasa.Voi reveni,probabil in iunie.
Andrei ce face?Am vazut mai demult o poza cu el,doamne ,cat e de frumos!!!
si numai de bine sa auzim!

Restul fetelor,ce faceti,voi si piticii vostri?Mai dati un semn cand va faceti timp. pe toate si pe micuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Vio,ma bucur pentru Irina ,pentru progresele ei si sper sa dispara si spasmele.Lui Alex i-am introdus Sabrilul de 2 sapt si vad ca ii merge bine,sper sa fie bine,asta este tot ce imi doresc.Nana nu am vazut nici o modificare ,sper sa nu apara ceva,ochisorii sunt bine.De cand mi-ai spus de Andrei stau numai cu ochii pe el,pe ochisorii lui.

Mergi la inceput