*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*
Raspunsuri - Pagina 17
oceanborn spune:
Bravegirl, cum te mai simti? burtica
de mai face?
Acum ca am citit ce-a scris Brave, mi-a picat fisa...am gasit solutia pt intarcat.
gravidutele noastre fac parte din fetele care au alaptat mult:Olivia, Otilia, Bravegirl, Darling, Hera, andreiutza. despre stewie nu stiu. pai Anca, Bertha, Dandusa, Printesa, noi ce mai asteptam?? asa ii intarcam fortat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu sariti!!!!![]()
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Bravegirl, cum te mai simti? burtica de mai face?mami de Thomas Ogni donna ha un paio d’ali chiuse dentro sè |
Mi-e f rau...am zile in care de abia ma pot da jos din pat. Dar bebe e bine, creste si e tare jucaus. Cd am fost la eco dadea de zor din manute si picioruse.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
10+POZE CU PRINTESA
BEBE2
ginye55 spune:
Aleinad
condoleante!
Eu tocmai am aflat ca o prietena de-a mea care are pici de 2 anisori nascut cu aceeasi problema ca a lui Edi este insarcinata cu o fetita care se va naste cu aceeasi problema.
Si tocmai acum cand eram atat de hotarati pt bb2....iar imi este frica. Daca se intampla si la noi si cu bb2?
Offf...
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
anca_27 spune:
Ha, ha, Ocean
, eu sar ... pe soatza, da` inca n-am culori de colorat... alaltaseara vazui inca o data Sex and the City si ma prinsei si eu de unde faza cu coloratul. 
Sarailie e tot un fel de baclava dar impachetata altfel, am mancat si si, diferenta n-am gasit decat la cum arata.
Brave, deja 10 sapt, multe inainte! Pozici din concediu nu ne dai?
Haide, macar una. Ce mai face Arianna? Eu m-am uitat doar acum la ultimul vostru album, ce-a mai crescuuuuuut si cum mananca din pui, iti face pofta. Cati dinti are? Ca s-o linistim pe Ramo. Stiu ca Arianna era cea mai nedintoasa la un moment dat.![]()
Dandusule, deci daca asa arat bine, la n treziri, iti dai seama cum o s-arat la nici o trezire?

Laura, ce cocheta e creata, dar nici mezina nu e mai prejos. Ai tinut-o ascunsa si ne-o arati gata mare. Si ce i-au mai crescut si ei cositele. ![]()
Printeso, m-ai facut sa rad, saptamana trecuta, la ai mei, dimineata, dornica de inca o juma de ora de somn, si soata la fel de dornica s-o duca pe z la aer, ma-ntreaba de unde sa ia haine. Ii zic de geamantan, partea cutare, mai la fund, obiecte de imbracaminte, culoare, textura, nuante.
`Iubire... nu gasesc. Unde-ai zis ca e geamantanul?` Eu: `Vreau sa fiu tataaaaaaa!`
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Eu tocmai am aflat ca o prietena de-a mea care are pici de 2 anisori nascut cu aceeasi problema ca a lui Edi este insarcinata cu o fetita care se va naste cu aceeasi problema. Si tocmai acum cand eram atat de hotarati pt bb2....iar imi este frica. Daca se intampla si la noi si cu bb2? Offf... |
Gynie, scumpo, nu poti pleca cu teama asta, cred ca e infima posibilitatea de-a se repeta. Haide, curaj si... think pink!
Cate mame de-aici de pe DC, cu primii bebei cu probleme sau si mai rau, n-au incercat si-au iesit a doua-treia oara niste minuni? Daca se intampla si la voi la fel?Imi pare rau pt prietena ta, e o norocoasa sa te aiba langa ea.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
BraveGirl spune:
Gynie, imi pare rau pt prietena ta. Dar tu fii optimista, nu te mai gandi la asa ceva. 
Anca, Arianna e bine...creste si face nebunii. Avem 6 dinti s ne chinuie premolarii. E super umflata gingia, a si crapat, sangerat, dar nu iese nimic. O sa pun cateva poze din concediu pe contul de la cozonacei.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Mirtha spune:
Buna seara mamici ! 
Multumesc pentru condoleante fetelor. A fost o zi destul de incarcata. Inca nu ne-am revenit si nici nu cred ca ne vom reveni asa curind. Eu ca eu dar sotul este afectat vizibil. Era ultimul lui bunic in viata si cel de care era cel mai atasat. Bine ca nu a duarat mult de la diagnosticare . In ultimele 3 zile avea dureri infioratoare care nu mai puteau fi calmate nici cu morfina. Ce sa mai spun. Nu mai insist ca parca incepe sa se rascoleasca totul.
Criss ma bucur ca sunteti spre mai bine. Sper sa ne dai in curind veste ca febra a plecat si muciosii nu mai sunt prezenti.
Da , aceea era bunica. Cea care gatea f. bine si care pe caldurile din liuna august a gatiti aproape zilnic varietati de varza pentru mine.
Miki pe tine te sitreaza personalitea Evei pe mine ma cam omoara. De la prima ora pina se culca pe buzele ei sunt decat 2 cuvinte cand se pune problema mesei : caaanee si peshee ! Daca ma crezi mi-a cerut peshee sau caane la prima ora. La micul dejun !
Vom vedea cum traversam perioada. In principiu e un copil cooperant. Poate......vom trece cu bine peste perioada carnivora.
Bertha da la micul dejun e ok. E masa cea mai putin problematica , cea mai bogata si la care maninca cel mai bine. Cele mai problematice ramin prinzul si cina. Uneori merge bine la prinz si prost la cine alteori cum a fost astazi a mers foarte prost la prinz si ok la cina. Ce sa iti mai spun ?? Ca fiind pe la ai mei in vizita a inceput sa tatce bolul cu carne al pisicii urlind : cccaaaannnee ! 
Ti-am vazut ochiosii !
Si pe Ioana atacand copanul
! Ma bucur ca v-ati simtit bine. Va doresc sa repetati figura cat mai curind !
Anca nu iti mai face atitea procese de constiinta. Ceea ce s-a intimplat cu portocala e un mic preambul. Trebuie sa inveti sa gestionezi din mers asemena situatii si ai in vedere ca alte si alte provocari vor incepe de la aceasta varsta. Te vor surprinde si te vei surprinde. Eu inca sunt in proces de ...invatare si adaptare. Si ca orice proces de acest gen este dureros. Pentru ambii parteneri de tango. La vie en rose nu exista decat in slagare.
Aaaa...ai niste ochi superbi.
Otilia multa sanatate ! Ai folosit macar vreun unguent pentru detensionarea musculaturii ?? Inca nu m-am lamurit unde-i excrescenta Anei dar va doresc sa nu fie de tip osos.
Poate se resoarbe cu tratament.
Daniela condoleante. Cred ca a fost un soc moartea colegei tale. Intodeauna luna apriilie este marcata de evenimente dureroase , morbide , de catastrofe etc. De cand ma stiu asa au fost presarate lunile lui aprilie. De morti subite , neasteptate , tragice si parca la intrecere care sa doara mai mult. Abia astept sa trecem de 20.04. Teodora ce mai face ? 
Corina poate reusesti sa incarci o eco .Tot astept sa vad la semnatura altceva decat un bb electronic.
Laura nu stiu ce sa zic despre olitza vs. reductor. Noi am avut si folosit ambele instrumente. Am observat ca din momentul in care nu am mai folosit olitza si am inceput sa utilizam reductorul Eva nu ne mai anunta cand face kk. Cand foloseam olitza se posta in fata nostra si ne anuta serioasa si precipitata : kk ! Treptat treptat pe vreme ce am folosit reductorul nu ne-a mai anuntat. Nu stiu sigur ce s-a intimplat asa ca pina imi dau seama care-i problem am rezerve in a recomanda reductor. Dar daca spui ca la Cati nu are succes olitza.....Poate are ceva ecou reductorul.
Ginye nu stiu ce sa zic. Si mie mi-ar fi teama , mi-as face probleme si ganduri negre mai ales stiind ca exista deja predispozitie spre aceasta afectiune. Dar al doilea bb tot l-as face. Adica nu as lasa-o pe Eva singura chiar daca as sti cum spui tu ca exista riscul ca si bb2 sa se confrunte cu acceasi problema.
Nu exista garantii oricat de mult le-am cauta. Daca vrei ca Stef sa aiba un frate sau o surioara trebuie sa iti iei inima in dinti si sa risti. Cand vei fi mai pregatita sa iti asumi riscuri sau cand te vei simti mai puternica sa infrunti necunoscutul. La mine este problema de varsta . Chiar daca Eva nu a avut problemele cu care s-a confruntat Stef asta nu inseaman ca bb2 sigur va fi ok. Varsta si imbatrinirea celulei odata cu informatia genetica pe care o imnagazineaza predispun produsul de conceptie - bb2 la o multitudine de riscuri. Pot spune ca sarcina cu Eva a fost terorizanta in cea mai mare parte dpdv. pshic. Daca scap sanatoasa psihic dupa inca 9 luni de sarcina cu bb2 atunci chiar ca pina la pensie am sanse sa ajung lucida.![]()
Sa aveti o noate cat mai linistita Cozonacese !
Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
elsels spune:
Ginye, gandeste pozitiv si va fi bine.
Curaj si multa sanatate!
Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)
elsels spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Mai fetelor care inca alaptati....aveti toata admiratia mea, pe cuvant!! Tare complicat cu santajistii astia mici...Am vazut poze tare frumoase cu gemenii Gabriel si Mihai (de ce sunt tunsi diferit? Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
:) nu sunt tunsi diferit. Mihai s-a nascut cu par iar Gabriel fara.
elsels spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleinad.g Sunt tare scumpi gemeneii tai , mi se pare mie sau sunt diferiti? Caciulite impletite, cum aveati in mall, avea si Bogdan cand era mic, tare mult imi plac.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
intr-adevar, nu sunt identici.
au fost in saci diferiti si sunt diferiti in toate cele.