oligoastenoteratozoospermie 8

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

adipink, cu spermograma eu nu stiu ce sa zic; nu am mai facut la noi de pe vremea cand eram pacientul lui matei ( ce vremuri triste ! );
astept cu interes maxim rezultatul la fsh-ul sotzului tau si, sper sa fie unul pe masura asteptarilor
unde ai vrea sa faci laparo ?

Noul dr e la Medlife si in Filantropia, asa ca as incerca in Filantropia unde m-ar costa mai putin. Avand in vedere ca momentan nu ne permitem, vreau sa mai stau cateva luni sa vedem daca mi se confirma SOPC, ce tratament primesc de la endocrinolog si daca da rezultat, cum iese spermorama sotului, etc.
Bafta si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000
Noul dr e la Medlife si in Filantropia, asa ca as incerca in Filantropia unde m-ar costa mai putin. Avand in vedere ca momentan nu ne permitem, vreau sa mai stau cateva luni sa vedem daca mi se confirma SOPC, ce tratament primesc de la endocrinolog si daca da rezultat, cum iese spermorama sotului, etc.
Bafta si tie!

la filantropia eu zic ca e ok; si noi cunoastem o dr care se implica intr-un caz ff mult, nu a spus ceva pe langa realitate cam niciodata , iar cu o pacienta gravidutza se comporta impecabil ;
asta arata ca si dr "no name" pot fi profesionisti ...
sa-mi spui si mie unde a ales sotzul sa faca spermograma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna ziua tuturor,
Nu am prea scris dar am citit mereu si aici si la Inseminare si la toata capitolele unde credeam ca pot gasi o solutie pentru diagnosticul nostru vechi de 3 ani: oligoastenoteratozoospermie severa.
Pe dosarul noustru de infertilitate dr. Albu scrisese negru pe alb FIV+ICSI, nici macar FIV simplu. Pe langa spermograme fara numar am facut si eu laparoscopie - OK, monitorizari, o inseminarea iar sotul tratament cu puregon 6 luni. Anul trecut in august am solicitat noului medic (dr. Albu) histeroscopie. Nu a vrut sa-mi faca fiindca a zis ca nu are sens la ce analize prezinta sotul meu. Anul acesta in februari m-am hotarat totusi sa fac peste vointa dansului. La histeroscopie au fost depistate doua sinechii mici, au fost scoase, dr. Albu a spus in timpul interventiei ca nu erau o piedica si ca nu asta e cauza infertilitatii noastre. Am primit tratament puternic cu antibiotic amandoi intrucat aveam in istoric repetate infectii cu stafilococ auriu.
A fost antibioticul, a fost eliminarea sinechhilor, a fost gelul de la Forever luat de noi in ultima vreme sau toate la un loc - nu stiu. Ce stim sigur este un beta pozitiv corespunzator saptamanii 4 de sarcina si o familie in stare de soc.
Vreau sa va spun ca se poate, sa credeti si sa va scoateti din cap ca nu se poate concepe natural cu acest diagnostic. Evanescence, si tie iti spun ca ti-am citit zbaterea si imi dau seama ce e in sufletul tau. Eu am refuzat sa cred ca doar la el e o problema si ca daca ramane doar oligoastenoteratozoospermia voi putea avea natural un copil.

Va doresc fiecareia si fiecaruia in parte ca visul acesta arzator sa se implineasca.

Liana

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Tanno, l-am programat pe sot la Synevo pe 3 mai; acum ma gandeam daca nu cumva o fi mai bine sa o faca totusi la IDS, chiar daca din ce am inteles pe aici, nu ar mai lucra acolo dr Matei. Asa am putea face niste comparatii corecte, intre ce iese acum si ce a iesit anul trecut.

Liana felicitari din toata inima si sarcina usoara! Ai dreptate, minuni exista la tot pasul! Te rog mult sa imi spui despre care dr Albu e vb - Dinu sau Dragos, unde ai facut laparoscopia+histeroscopia si despre ce gel de la Forever este vorba. Inca o data felicitari si ai grija de tine pe aceasta perioada cum nu ai avut niciodata pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

liana FELICITARI !!!!!
Este extraordinar ceea ce sa intamplat,doamne ce bucurie nici nu imi pot inchipui....felicitari din suflet sa fiti sanatosi !!!!

in sufletul meu undeva exista totusi o farama de speranta ca se poate totusi....mai ales cand citesc de reusite aici pe forum,ma bucur enorm de mult crede-ma stiu ca si voi v-ati zbatut tare pt a va indeplini acest vis.Va doresc sanatate multa

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput

Buna seara,

A repetat sotul FSH-ul si m-am intristat. Cele 10 injectii cu Gonal F 75 ui i-au marit FSH-ul doar cu 0,1, de la 0,7 la 0,8. Adica tot deficit f mare, avand in vedere ca intervalul de referinta este 1,5-12,4....Astept sa vedem si spermograma acum...
Va rog spuneti-mi daca este ok sa o facem la Synevo.
Multumesc.

Mergi la inceput

Adipink2000,
Este vorba de dr. Albu Dragos. Cu el am facut histeroscopia la Medlife. Laparoscopia am facut-o in 2008 cu Dr. Mihalache Florina.

Gel de la Forever am luat amandoi, eu mai mult in ultima perioada. Am tinut eu de la ei Clean 9 pentru detoxifiere si slabire in acelasi timp.

FSH-ul il are mic si sotul meu 1.3 ceva de genul. Tratament cu Gonal f (si apoi am trecut pe Puregon) a tinut 6 luni, 2 luni zi de zi si 4 luni o dosa la doua zile. A avut crestere si a FSH-ului si a spermogramei, spectaculoasa cresterea de la 7 milioane pe ml la 54 milioane pe ml, dar dupa oprirea tratamentului in 3 luni era iar la 7 milioane. Deci am pierdut trenul. Asta se intampla in martie (cea mai buna spermograma) iar in iunie era praf din nou. In august am repetat la Medlife la solicitarea lui Albu, ajunsesem deja la el. El a spus ca tratamentul cu Gonal F la barbati nu are nicio baza, e o eroare. Rezultatul la spermograma a fost praf 5 milioane avea, cu ceva mobilitate cred ca 40% iar forme atipice 85-90%. Asa cum am spus desi stabilisem in principiu sa fac histero la primirea rezultatului Albu mi-a spus ca fac degeaba, nu am cum sa raman insarcinat cu aceste rezultate. Mi-e greu sa cred ca a avut el din august pana in martie vreo crestere spectaculoasa, iarna e adevarat valorile aratau mai bine iar vara mai prost (poate de la caldura ca afecteaza si ea)dar nu diferente uriase. Pe iarna a mai avut si 16-17 mil cu mobilitate 50% si forme atipice 75%. In lipsa de tratament cam asta a fost ce am avut mai bun deci tot prost dar iata ca se poate si cu prost.

In primul an stateam intinsa dupa 30 de min pe ceas, nu ma ridicam neam. Uneori eram obosita si nu aveam chef sa stau dar nu faceam rabat nici la 5 minute. Dar din august nu am mai stat si nici dupa histero. Asta a fost prima menstra dupa histero si mi-a iesit test de ovulatie pozitiv in ziua 12 si era sambata si facusem curatenie si eram franta si mi-era somn dar am zis hai sa fie desi ma gandeam ca daca e pozitiv in ziua 12 ovulatia are loc in ziua 13. Nu am stat nici 10 minte dupa. Am zis, daca se gaseste vreunul mai voinic sa ramana agatat pe acolo si sa-si croiasca drumul lui, bine, daca nu, nu am nevoie de toti amortitii care nu sunt in stare sa-si faca treaba.

Eu repet, mai ales cand a avut si valori mai bunicele am zis ca poate totusi o fi si la mine ceva desi toate analizele erau bune, aveam ovulatie in fiecare luna. Cand am hotarat sa fac laparo toata lumea mi-a zis ca sunt nebuna sa tai burta ca sa vada medicul ca e bine totul (mai ales ca noi avem un baiat de 10 ani si spuneau cam, daca nu mai vine, nu mai vine), dar am facut. Si sotul meu era socat. In ziua in care am facut laparo m-a asteptat sa ies din sala de operatie sa vada ca nu am murit si a plecat de la spital ca avea niste lucruri de facut si a facut accident de masina (sofer de 20 de ani nu incepator)iar masina a fost dauna totala. Si imi mai spunea ca daca nu faceam eu laparo el nu ar fi facut accident.

M-am intins la vorba ca doare dimineata si am toata ziua inainte.

Sa aveti o zi buna!

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Liana gfelicitari dar nu ne-ai lamurit cu gelul. Cum se ia, ce este, la ce e bun, cat timp ati luat....

Bravo inca o data...Esti o luptatoare si asta imi place...

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Neata din nou,
In doza uzuala gelul se ia 2 linguri dimineata, doua seara - asa l-a luat sotul meu. Eu am luat mai mult ca asa prevede programul Clean 9. da o cautare pe google Clean 9 forever si vezi in ce consta. Eu l-am tinut in decembrie o data si apoi in februarie a doua oara si m-am simtit foarte, foarte bine. De acee l-am si inceput ca am trecut printr-o pasa proasta la sfarsitul anului trecut si nu reuseam sa imi revin.

daca va mai pot ajuta si cu alte informatii, cu placere.

Liana

Mergi la inceput

Buna seara,
Liana, iti multumesc frumos pt raspuns. Imi place cum ai povestit iar tu esti o luptatoare. Si imi place si ca te-ai lasat condusa de intuitie si ai avut dreptate.
Noul meu dr (cel care mi-a recomandat laparo) este tot dr Albu. Cand mai intri mai zi-mi un lucru, te rog mult: spermograma ati facut-o la Medlife si apoi v-ati programat cu ea sa o citeasca unul dintre geneticienii de-acolo? E musai sa ai o spermograma facuta la ei sau se accepta si din alte parti, dar cu interpretare la ei?
Multumesc mult si inca o data felicitari si ai grija de tine si de minunea din pantec!

Mergi la inceput