Ati emigra in alta tara? (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Sa nu fim modesti, hannen, suntem in top nu numai ca cea mai www.romaniantimes.at/news/General_News/2009-11-17/4338/Romania_named_most_corrupt_country_in_EU" target="_blank">corupta tara din UE, dar si la ne-respectarea drepturilor www.amnestyusa.org/document.php?id=E57647917C8B49A1802569A600603043&lang=e" target="_blank">fundamentale ale omului, sau la cea mai putin www.readersdigest.ca/mag/2006/07/polite.php" target="_blank">politicoasa capitala europeana. Si lista ar putea continua cu multe alte categorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Hanen , tinnad cont de faptul ca stau aproape zilnic in spital nu are rost sa imi spui ca sunt operati doar cei cu bani.
Pana sa ajung la ginecologie credeam ca nasc frumos doar cele cu bani , dar cum o mare parte dintre cele cu bani se duc la clinici private , am avut destule nasteri cu femei care nu dadeau nimic. C asa nu mai spun ca la cele care dadeau , o faceau DUPA nastere , deci si aici e impropriu sa spui ca medicul o lasa sa moara daca nu sarea cu plicul.
Sa-ti mai spun de cate ori au incercat diverse pers. sa-mi indese banii desi spuneam clar ca nu imi trebuie ?
Deci nu , nu imi poti spune ca sunt operati doar cei cu bani si ca trebe sa le umpli buzunarele , mai ales ca l-au operat pe unchiul meu care are 87 de ani , de s-a adunat toata sectia de ATI ca sa se gaseasca o solutie , si fiica lui imi plangea in telefon ca "il lasa sa moara" pt. ca e batran.

Sunt doctori care cer bani ca sa te opereze , stiu de un neurochirurg in Bucuresti care i-a cerut unui tata o suma exorbitanta pt. a o opera pe fiica respectivului , doctorul fiind singura ei sansa.
De unul din TM care pana nu a primit plicul in mana nu l-a operat pe un baiat de apendicita .
In rest stiu muuuuuulte cazuri printre care si cele din familie care au dat bani la doctor si se plang din cauza asta , desi banii s-au dat DUPA interventie , daca nu la iesirea din spital.
Sunt o gramada de dr care ar fi operat-o pe gratis pe mama ta , adu-o in TM si te duc la toti.
Despre ce trebuie sa cumperi nu are rost sa discutam din moment ce in anul 2009 in sistemul sanitar s-au folosit banii de pe 2010 , asistentele isi cumpara termometre pe care le folosesc la pacienti , doctorii isi cumpara manusi , creme , ocitocice si altele.

Ti-am raspuns doar pt. ca s-a inceput iarasi discutia celebra cu banii , hai sa nu transformam topicul in asa ceva .

Mie mi-ar placea sa stau undeva in Europa(nu in tarile nordice) sau in LA,pe malul oceanului undeva

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

...voi va credeti cu scoala si facultati si in toate calculele care le faceti nu bagati nene si banalul factor timp.
bateti toba cu povesti gen...acum 10 ani in ro stateam la bloc...acum dupa 10 ani in US stau la casa. ce misto. ca parca in ro nu puteai sa stai la casa dupa 10 ani...nooo...in ro mincai din gunoaie daca stateai. este?
sau "la 20 ani in ro nu aveam bani...azi dupa 30 ani de US am si masina mica si 2 linguri in plus" ...traiasca US iar.
va arat yo oameni care au tot ce le trebuie si in ro...sau poate ca este invidia ca unii pot sa aiba in ro si altii stau printre ciulini ...sa fie asta de vina ca vine bird aici sa arate numai borcanele de miere care zac pe strada in Australia?
sau cind vine concita..ca au aia mercedes si lanturi la git..ca impostura si lenea....si manelele ..aia si aia...d"aia am plecat..

Mergi la inceput

Tot de la World Health Organization, din ultimul raport care evalueaza calitatea sistemelor de sanatate din lume: Romania ocupa atunci locul www.photius.com/rankings/healthranks.html" target="_blank">99, mai jos decat (de exemplu) Senegal, Bangladesh, Iran sau Fiji.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beren

Tot de la World Health Organization, din ultimul raport care evalueaza calitatea sistemelor de sanatate din lume: Romania ocupa atunci locul www.photius.com/rankings/healthranks.html" target="_blank">99, mai jos decat (de exemplu) Senegal, Bangladesh, Iran sau Fiji.

pai cuba sta linga US in clasamentul tau si columbia e chiar mult in fata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Guestus, eu vreau sa am chiu sapte din salarul meu de profa. Se poate asta
in Ro? Salar. Adica nu smecherii gen norme cumulate, carti bagate pe gat, meditatii si altele de acest gen . Eu una de asta am plecat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

pai cuba sta linga US in clasamentul tau si columbia e chiar mult in fata...

Corect, dar locul 37 e mult deasupra lui 99. Focus, Guestus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

...voi va credeti cu scoala si facultati si in toate calculele care le faceti nu bagati nene si banalul factor timp.
bateti toba cu povesti gen...acum 10 ani in ro stateam la bloc...acum dupa 10 ani in US stau la casa. ce misto. ca parca in ro nu puteai sa stai la casa dupa 10 ani...nooo...in ro mincai din gunoaie daca stateai. este?
sau "la 20 ani in ro nu aveam bani...azi dupa 30 ani de US am si masina mica si 2 linguri in plus" ...traiasca US iar.
va arat yo oameni care au tot ce le trebuie si in ro...sau poate ca este invidia ca unii pot sa aiba in ro si altii stau printre ciulini ...sa fie asta de vina ca vine bird aici sa arate numai borcanele de miere care zac pe strada in Australia?
sau cind vine concita..ca au aia mercedes si lanturi la git..ca impostura si lenea....si manelele ..aia si aia...d"aia am plecat..

Nimani nu a spus ca in Ro nu sunt oameni plini de bani , uita-te la Becali.
Dar ma uit si la mama-mea care desi e economist la o firma internationala nu-si poate face un credit , m-am uitat la un chirurg care s-a dus la banca sa-si ia un credit iar femeia de la ghiseu literalemnte a inceput sa rada spunandu-i ca de pe fluturasul ala doar o Dacie veche isi ia . Am un prieten care mi-a spus ca in 2006 , in primul lui an de rezidentiat salariul a fost de ...360 de lei pe luna! Inca mai are fluturasul de atunci , ca amintire.
Gandeste-te ce credit as putea sa iau eu , cu ...hai sa zicem 900 de lei pe luna , si prietenul meu cu maximum 1500 pe luna .

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Da cind il vedeti voi aia din US si Ca pe Pdiddy si beyonce cu lanturi la git si mercedes la CNN breaking news ce spuneti ...wow..."ochii mari si caietul de notite ca au venit carturarii" ..este?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Nimani nu a spus ca in Ro nu sunt oameni plini de bani , uita-te la Becali.
Dar ma uit si la mama-mea care desi e economist la o firma internationala nu-si poate face un credit , m-am uitat la un chirurg care s-a dus la banca sa-si ia un credit iar femeia de la ghiseu literalemnte a inceput sa rada spunandu-i ca de pe fluturasul ala doar o Dacie veche isi ia . Am un prieten care mi-a spus ca in 2006 , in primul lui an de rezidentiat salariul a fost de ...360 de lei pe luna! Inca mai are fluturasul de atunci , ca amintire.
Gandeste-te ce credit as putea sa iau eu , cu ...hai sa zicem 900 de lei pe luna , si prietenul meu cu maximum 1500 pe luna .

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

da...vii la guestus ca la zidul plingerii.
iti spun relax....tu o sa muncesti la stat si la privat si o sa ai halat cu multe buzunare si o sa fii happy. bine...nu o sa te loveasca fericirea direct la 23 ani..dar pe la 45 o sa ai un bmw si un sot bine facut.

Mergi la inceput