Diabet zaharat la copii *8* Dulcineii DC

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ana, la multi ani, cu intarziere, dar din tot sufletul lui Alex !
Sa creasca sanatos si vesel, sa se bucure de tot ce-l inconjoara !
La anu' va fi bobocel de cl I.
La multi ani si dulcineei tale, Anna !
Sa fie sanatoasa si voioasa, sa-si implineasca toate dorintele !

, dragi mamici !
Ioana, bine ai venit la povesti despre dulcinei !
Daca vrei sa ne dai datele Aidei, sa va trecem si pe voi in lista de la inceput.
Imi place mult blogul tau !
Anna, daca vrei, sa ne dai si tu, datele Dariei, cand a debutat diabetul ei ?
Am aflat ca e nascuta pe 23 octombrie 2002. Ea e in cl. a II-a, nu ?
Symo, ma bucur ca-i merge bine Denisei !
Ma bucur de rezultatele bune ale hemoglobinelor !
Noi, nu cred ca am avea un rezultat prea bun, acum. Ba am potrivit greu gustarea pt. zilele in care are cursuri pana la ora 13, la scoala, ba o raceala, ba schimba caninii si maselele si parca si astea modifica glicemiile.
Acum, inca se resimte dupa rinofaringita de sapt. trecuta si tare rau mananca. Am avut probleme si cu glicemiile de peste noapte, care in loc sa se mentina sau sa scada usor, ele cresteau, catre dimineata.
Adriana, pana la urma, ramane aceeasi gustare, la ora 10, in zilele in care sta la scoala pana la ora 13.
Doar cand are sport, are nevoie de 5 HC in plus la ora 10.
Altfel, suntem bine, ne bucuram de tot ceea ce putem face in ciuda diabetului.
Mirela, Laura, Andreea, Lali, va salut si pe voi !
Un weekend cat mai fain cu glicemii dintre cele mai bune, tuturor dulcineilor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-A spune:

Anina_n Aiduta s-a nascut pe 07.05.2004 iar debutul diabetului s-a produs in vara lui 2007, Iunie mai exact.
Ma bucur ca ceea ce scriu pe blog place/foloseste cuiva. Glicemii bune si sa ne auzim/citim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-pa spune:

Buna fetelor!
Multumim de urari.
Sincer, m-am gandit de cateva ori sa ne alaturam voua cu datele noastre dar n-am stiut cum.
Daria, este nascuta in 23.10.2002 si diabetul a debutat in 16.10.2009, calificat in iunie ca fiind tip Mody de cei de la Exeter.
Si da, suntem in clasa a doua.

Va pupik si va doresc zile senine si glicemii cat mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SymoDenysa80 spune:

buna seara
La Multi Anii!!!Nina,incaodata
sa fii fericita,iubita ,implinita
noi azi ne am intors de la spital,am stat doua zile am facut toate analizele,si sunt ff multumita pt ca au iesit bune,chiar si hemoglobina 6.5,pt prima data mai jos de 7,cum ne iesea pana acum,deci in aceasta privinta sunt multumita.
de acum m-ai profitam de minivacanta ,cat a mai ramas din ea
va poop pe toate si multa sanatate si liniste
si glicemii liniare dulcineilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

La multi ani , Nina !

Sa fii sanatoasa, iubita si implinita !
Sa te bucuri de printzesa ta si de sotul tau !

Pupici la bunica de la noi !
La multi ani , Nina !

Mergi la inceput

Symo si Ana(imbratisari si voua, de la bunica ), va multumesc frumos !
Symo, felicitari pt. rezultat ! Tot asa sa o tineti !
I-a mers mai bine si Cristinei, in vacanta. A mai schimbat si un canin.
Ioana si Anna, am sa le trec si pe dulcineele voastre in listuta noastra.
Ce mai fac dulcineii ?
Cristina asteapta sa mergem la patinoar, duminica.
Un weekend cat mai fain, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Nina, la multi ani! Sa fii sanatoasa tu si familia ta!
Si distractie placuta!

Mergi la inceput

Mirela, multumesc frumos !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-A spune:

Buna dragi mamici!
Cam multa liniste pe forum. E toata lumea ocupata sau plecata in vacanta???
Noi suntem bine, am reinceput scoala dupa o prima vacanta de o saptamina.
Recent am fost la doctorita noastra si am petrecut in cabinetul dinsei 2 ore minunate in care am discutat, discutat si iar discutat. Intrucit ultima glicozilata a iesit mare, am hotarit sa mai asteptam o perioada sa vedem daca rezultatul s-a datorat sau nu unei otite si altor viroze avute in acea perioada, dupa care sa hotarim daca trecem la varianta cu 4 administrari de insulina si implicit sa introducem Lantusul. Probabil ca atunci cind va veni momentul va fi un pic ciudat la inceput dar sper ca Aida sa se adapteze repede iar glicemiile sa fie cit mai lineare.
O zi buna si glicemii normale dulcineilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor fac si eu un sindaj printre voi. Ce fel de aparat de glicemie folositi? Noua ne-a dat D-na Dr Mihu un aparat glucocard X sensor, dar as vrea sa mai iau inca unul sa il am de rezerva si nu stiu spre ce sa ma orientez, asa ca va rog sa imi ziceti si voi parerile voastre, despre aparatele pe care le folositi. multumesc frumos

Mergi la inceput