Aspirante optimiste > 20 ani (468)
Raspunsuri - Pagina 15
didi32 spune:
Mada ce bine ca te plimbi azi! Eu n-o sa stau mult la scarbici, bine ca macar au terminat astia greva, ca ieri stateam singura ca proasta-n statie si ma gandeam: ia uite, lumea deja si-a cam luat liber inainte de sarbatori!
in devenire
vas spune:
Si noi marti lucram.....offf de abia astept concediu. Anul asta il am in mai si august. I-a spus o colega sotului meu ca anul asta daca vrea baiat trebuie sa raman insarcinata in lunile mai, august si decembrie. La fix cu concediu.Partea buna e ca in concedii sunt tare iubareata.
....poate ne iese. Nu neaparat ca mi-as dori baiat...ca nu am pretentii. Si deja mi-am calculat CM si se cam potrivesc si perioadele asa ca.....LA MUNCA CU NOI!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
didi32 spune:
Asta da plan Vas! Iti tinem pumnii sa va iasa cum v-ati propus! Noi nu stim de-acum cand luam concediu, ne-am rezervat doar de 1 mai in Bulgaria.
in devenire
cos_minutza spune:
Neatza Didi,Madutza
Madutza ce bine de tine,in plimbari astazi...super 
Da deobicei a 2 zi de Pasti se stropeste,numai ca fiind comuna unde stau eu,duminica se stropeste in comuna si lunea in satele care apartin de ea
(traditie locala
)
In primavara asta,musai sa vina barza
roxy_s spune:
vas , bafta la baietel 
si eu abia astept concediul, mai este puitn pana in vara
Vreau sa fiu
madutza_bra spune:
Vas, si noi ne-am facut un plan pentru la vara: plecam in cncediu cu baiatul si dupa ce ne intoarcem il ducem cateva zile la mama
(o sa fie ferioada fertila)
. sper sa se prinda ceva atunci...pe la sf lui iunie...asta daca imi vine cm-ul la timp (il astepr luna asta in jur de 12)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
vas spune:
MULTUMESC ca sunteti alaturi de mine.
Noi in mai mergem in Italia, avem nasii acolo si o data pe an ii vizitam. Asa ca poate facem un "italiano vero"
.
Intai de toate am programat un salt cu parasuta...si dupa aia dam bataie. Mi-am facut programare a doua zi cum ajung ca sa pot dupa presta.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
roxy_s spune:
madutza, tu aseara la ora 11 calcai camasi??

am apucat acum sa citesc ce ati mai scris dupa ce am plecat eu.
ce fete harnicute

Vreau sa fiu