Cum iti faci un prieten - iubit in situatia asta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Ehe, stai linistita ca ai timp suficient...bucura-te de viata si asa va apare si el!
Cine vrei sa intre in vorba cu cineva trist si care nu e sigur pe el...Capul sus, zambeste, fa lucruri care iti plac si care te fac sa te simti bine si te asigur ca nu vei mai fii singura.

daca aveai tu 25 intrai in panica sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Nope, chiar as vrea sa mai am 25 ani sa fiu singura si fara obligatii..macar asa o saptamana caci nu cred ca rezist fara "ai mei"!
Dar sa ma duc undeva in natura cu o carte si sa ma asez si sa uit de tot, taaare mi-ar place sa am timp sa o fac. Acum timpul e scump si asta a devenit un lux. Ca sa mai citesc si eu cate ceva, sa-mi fac bine sufletului meu, tai din orele de somn si nu intotdeauna e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Madi eu zoc ca toate se rezolva intr-un sens sau altul. Iesi, vezi lumea, plimba-te, citeste, vezi filme... la un moment dat o sa apara cineva sau ceva. Stii, desi nu prea cred in vorbe mari legate de destin, cred ca n-ar trebui sa disperi. Bucura-te de viata si de varsta pe c are o ai si de tot ceea ce e frumos in jurul tau.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu zic ca cel mai bun mod de a iesi din starea aceasta este acela de a iesi din casa. Si ce daca esti singura...? Cu atat mai bine. Nu depinzi de nimeni, nu trebuie sa te gandesti ca se supara daca vii prea tarziu... Asa ca plimba-te, vezi oameni, observa-le comportamentul, zambeste-le. Fiind intr-o tara atat de frumoasa nu cred ca iti va lua mult timp pana te vei obisnui cu atmosfera, cu orasul. Eu zic ca proprii tai colegi te vor putea ajuta, daca ii intrebi pe unde poti iesi, ce locuri sunt interesante... Daca vrei...poti. Asa ca fa-ti curaj si o sa vezi ca lucrurile se vor rezolva.

Mergi la inceput