Ha, ha, ha! Pacaleala de 1 Aprilie!
...Si pentru ca e la moda si la "ordinea zilii", hai sa povestim si noi care a fost cea mai misto pacaleala facuta/primita de 1 Aprilie.
Evident, incep eu. Cu una facuta.
Impreuna cu colegii, cand lucram la o firma greceasca i-am facut unele nefacute noului director general, grec, tipul.
I-au facut fetele de la Contabilitate o hartie cu stampila, sigiliu tot tacamul si i-au sigilat usa apartamentului (inchiriat), scriind ca nu s-a platit nush ce impozit si e jale mare. Saracul a sunat la un prieten grec care statea demult in Romania, ala i-a tradus si i-a zis sa plece urgent de acolo si sa doarma la el. Nu va spun cum a reactionat a doua zi cand i-am spus ca a fost pacaleala de 1 Aprilie.
Si mai am, dar va astept si voi!
1 Aprilie fericit!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Raspunsuri
roxy spune:
scuze da asta e nebunie nu pacaleala, mai ales ca omu nu era invatat cu din astea.Daca era de pe la noi era alta treaba..Nu vreau sa par rautacioasa , dar mie asta cu pacalelile de 1 aprilie mi se pare aiurea rau, si nu din lisa de simtu umorului.Dar multe glume sunt asa de trecute de limita suportabilitatii ca nu le poti gusta ca pe glume.
Dar e doar parerea mea.Dar sa spunem ca unu pus pe sotii ti-ar spune la servici fiind ca ti-a ars casa sau ti-a disparut copilul, glume foarte frecvente de altfel, nu cred ca le-ai gusta cu placere cand ti-ar spune respectivu, stai calm era doar 1 aprilie.Cred ca respectivu si-ar lua si doua dupa cap.Dar repet e doar parerea mea, poate altii gusta astfel de glume.
jesika spune:
Cand eram prin clasa a-3-a, a venit o alta invatatoare la noi in clasa, si cu cel mai dulce zambet ne-a anuntat ca nu se mai fac ore in ziua respectiva (noi fiind doar la prima ora de curs)- ca putem pleca acasa. Bineinteles ca am inceput sa bagam, in mare viteza, caietele si cartile in ghiozdane, ne-am aliniat frumos, am spus "buna ziua" si cand sa iesim pe usa clasei, primim vestea : "pacaleala de 1 aprilie!!!!!"
Si uite ca au trecut atatia ani, dar pacaleala asta nu am uitat-o si nici n-o voi uita Banuiesc ca nici colegii mei...
Jesika
violetan spune:
Roxy, de acord cu tine! Mie-mi plac glumitele nevinovate si care ma fac sa rad, eventual. Alea proaste sunt pur si simplu proaste. Dar se fac. Se fac si la nivel international din alea pe langa care, ce am povestit eu e mic copil. Ia te uita: http://www.9am.ro/top/Incredibil/149513/Topul-celor-mai-mari-farse-de-1-aprilie.html
Dar va rog eu: hai sa povestim, pur si simplu nu sa ne certam, ok? Eu am vrut sa fie un subiect amuzant.
Edit ca vroiam sa-ti mai spun ceva: mi se pare cam dur cuvantul "nebunie". Chiar mi-a urcat putin tensiunea. Nu e nimeni nebun; apartamentul nu era al grecului, de-aia am si scris in paranteza ca era inchiriat. Cel mult a dormit noapatea aia la un prieten, deci ce naiba e asa de grav? Bai, frate, pe forumul asta nu poti sa scrii nimic fara sa apara careva sa te faca in toate felurile.
Cine mai vrea sa scrie, sa scrie, mie mi-a cam pierit cheful.
viviana spune:
Acum vreo 3 ani de zile m-am dus sa ma intalnesc cu niste prietene.
Ma urc in metrou si un domn imi spune razand:
- Doamna, aveti niste carlige agatate de haina!
Scot haina (din piele) de pe mine si in spate pe poale aveam prinse vreo 5 carlige si un biletel:
"Pacaleala de 1 Aprilie, mami, sa nu stai mult!"
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
cristina22 spune:
Viviana-superba pacaleala!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
violetan spune:
Viviana, ce dulce farsa!
Hai ca mi-a trecut; mai povestesc una, tot cu directorul general grec, anul urmator. Inainte sa vina la birou, i-au lipit baietii pe spatele fiecarei usi de la dulapuri din biroul lui poze cu fete dezbracate. A intrat in birou, urmat de o delegatie foarte importanta de posibili clienti straini. Acum e momentul sa va spun ca firma era de mobilier modular, drept pentru care omul s-a simtit dator sa arate cum usile pot exista sau nu, numarul de polite variaza si se pot pune in functie de necesitati etc etc etc. A deschis prima usa, toata lumea a ramas traznita, el a inlemnit, a inchis-o repede la loc si a deschis alta. Si-a cerut scuze, aia radeau, pana la urma s-a prins ca iar e pacaleala de 1 aprilie. Nasshpa, ha?
Si ca sa nu se mai impacienteze nimeni, omul traieste, e bine mersi, am vorbit ieri cu el, se intoarce in romania, pt ca, citez "a fost cea mai vesela si mai frumoasa perioada" din viata lui...
roxy spune:
violeta scuzele mele, nu am vrut sa te supar in nici un fel, cuvantul nebunie nu era la adresa ta, nu te-am facut in nici un fel, era pur si simplu adresat situatiei in sine, glumei respective.
Nu te supara, uite o floricica sa-ti treaca supararea.Las restul fetelor care se pot distra pe seama glumelor de 1 aprilie sa-si scrie peripetiile.
violetan spune:
Roxy, nu vezi ca mi-a trecut? Ca mie-mi trece repede. In plus nu sunt direct vizata pt ca eram in delegatie, asa ca n-am contribuit
Iasmin08 spune:
Asa o pacaleala ''light'' din primul an de doctorat. Noi eram angajati la zi, luam chipurile salar. Vine domnul tehnician (pe partea electrica) si ne zice cu o fata nespus de serioasa ca avem bonus pentru Paste si sa mergem sa il ridicam. Io eram in mare gaura de bani, bucuroasa, cu inca doua fete ne si repezim la office-ul respectiv sa ne ridicam banii.
"Buna ziua, am venit si noi sa ne ridicam bonusurile" Eram toate fericite si cu un zambet larg.
"Buna ziua, vad ca ati venit, ce bonusuri?"
" Pai bonusurile alea de Pasti, ca am fost trimise de dl. tehnician"
"Aha", ni se raspunde peste ochelari, "fetelor, sa-mi zica si mie cineva dintre voi in ce data suntem azi"...
Abia atunci ne-am dumirit despre ce era vorba: 1 aprilie. Si toate visele frumoase despre ce o sa-i iau lui ficior-mio s-au naruit intr-o fractiune de secunda. A picat cerul pe mine
Acuma imi permit sa rad, ca au trecut atatia ani de atunci, dar nu prea mi-a picat bine la vremea respectiva..
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
violetan spune:
Ete, Roxy, farsa povestita de Iasmin e genul de pacaleala hidoasa pentru care eu i-as fi zis cateva aluia. Pe mine m-a intristat rau, mai ales ca e implicat si un copilas. Iasmin, iti urez sa iti poti permite tot ce-si doreste puiul!
Ca de-aia zic: sunt glume bune, care te fac sa razi si te binedispun pe toata ziua si glume tampite, care merita sanctionate exemplar.