Ha, ha, ha! Pacaleala de 1 Aprilie!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

La mine a functionat in fiecare an "Dragule, cred ca sunt insarcinata" - si a muscat-o de fiecare data

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Cea mai buna pacaleala a mea dateaza din liceu, cand i-am facut-o primei mele iubiri. De fapt, parintilor lui, niste indivizi "scortosi" rau de tot...

Imi amintesc ca nu le-am spus nimic prietenelor mele inainte de pacaleala fiindca m-am temut ca vor dori sa ma insoteasca si daca vom fi mai multe, ma va pufni rasul. Am plecat in ora de sport si m-am dus la un telefon public. Am sunat la "iubire" si, mare noroc, am dat fix de mama lui. Am spus ca ma numesc...(am inventat un nume) si sunt secretara directorului de la liceul unde invata "iubirea". Si am rugat-o sa se prezinte imediat la scoala fiindca fiul ei "a facut o gluma foarte urata unui tovaras profesor". M-a intrebat foarte ingrijorata ce s-a intamplat si i-am raspuns ca nu stiu exact, mie atat mi s-a spus, sa o sun, sa se prezinte de urgenta.

Dupa ani am aflat ce s-a intamplat mai departe (dupa ani, fiindca "iubire" era doar "iubire eu pe el", nu eram prieteni). Mama lui l-a sunat pe tatal lui la servici si i-a spus sa se duca el fiindca ea pur si simplu nu o poate face. Tatal a plecat de la servici, dar nu s-a dus la director ci intai la baiat si l-a intrebat ce a facut....

Puteti sa calificati cum vreti gluma asta, eu una rad si acum cand o scriu si chiar inca sunt un pic mandra de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Eu nu fac glume si farse de 1 Aprilie, dar nici nu-mi aduc aminte sa mi se fi facut una in stil mare...mie personal...dar imi aduc aminte de o gluma facuta de catre colegi cand eram in cls a VII-a sau a VIII-a. Eram multi in clasa...cred ca vreo 40...dintre care majoritate fete...baietii erau in cantitati neglijabile...Ce se gandesc baietii...ei stiau de gluma si numai ei...Aveam un coleg care era si nepotul profei de mate...un tip plinutz...sa nu zic obez...in fine...peste ani l-am revazut in Bucuresti...slabise enorm...dar nu asta este important...Vine colegul a doua zi...1 Aprilie...cu badaje pe cap si ne spune ca...noi faceam cursuri de dupa-amiaza...deci ieseam seara de la scoala...in drum spre casa a dat o masina peste el...Noua...fetelor...si mie de altfel...ni s-a cam parut cusuta cu ata alba...mai ales ca tipul era glumetz de fel si mai ales ca el statea f aproape de scoala...cum iesea pe poarta scolii la cativa metrii era blocul lui...nu trebuia sa traverseze nici o strada...numai sa fii urcat masina pe trotuar...O spunea cu o gravitate...se dadea lovit...profesorii se impacientau..il intrebau detalii si la sfarsitul orelor a spus ca a fost o pacaleala de 1 Aprilie.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

glumite de clasa I: erau tare veseli azi piticotii cand ieseau de la scoala, si isi faceau glumite cu 1 Aprilie. Mi s-au parut tare dragalase si naive: se aseza un baietel in spatele unei fetite si ii striga "Maria, sunt in fata ta!...pacaleala!" si sa vezi hahaiala...
Eu una nu prea gust farsele. Nu am gasit nici una amuzanta, si credeti-ma am simtul umorului. Dar a fost ceva nostim azi: ma suna o prietena, cu care trebuia sa ma intalnesc in oras dupa ce depuneam copiii la scoala. Zice, stii, RATB-ul e in greva, nu circula nimic, hai sa o lasam pe alta data. Nu o cred, ii spun ca m-am prins ca azi e 1 Aprilie, ea nu, ca vorbeste serios... dureaza ceva, ii spun ca sa scap de gura ei ca o cred si inchidem telefoanele. Deschid netul, si Surpriza! RATB-ul chiar era in greva!
Preferam sa fie o farsa, totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika12 spune:

Aici, potivit traditiei, copiii agata sau lipesc pesti (de hartie) pe spatele persoanei pe care pe vor sa o pacaleasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Mie imi plac mult glumele de 1 aprilie, dar cele light, vesele

Eu ma gandeam sa-i zic mamei ca am gemeni (fiind gravida in 4 luni) insa a trecut ziua si ...am uitat

Mergi la inceput