Aspirante optimiste > 20 ani (467)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
unde gasesc ceai de napraznic? tot la naturisti?
si cum se bea? de cate ori pe zi?
Vreau sa fiu
cos_minutza spune:
Da,Camcris ne-a dat reteta,o am la favorites acasa.Diseara va dau linkul,asta daca nu va da Cami reteta inca odata
In primavara asta,musai sa vina barza
cos_minutza spune:
Sau poate ne spune si Vas cum a preparat ceaiul
madutza_bra spune:
didi, multi 

si de la mine!!!
De ceiut nu stiu, dar branca ursului se ia 3 luni (ambii parteneri), de 3 ori pe zi. Se gaseste sub forma de pastile sau tinctura. La unii a avut efect la altii , nu. Eu nu am incercat.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
vas spune:
Minuta, Didi, nu e chiar asa complicat. Pe prospectul ceaiului scrie destul de explicit ( cel putin pentru mine, ca de obicei eu nu prea pricep prospectele, la Eliza cand i-am dat prima oara antibiotic am folosit regula de trei-simpla
. Mama mi-a zis ca asa ceva nu cred ca va mai vedea in viata ei.
Din cate imi amintesc se pune jumatate de litru de apa cu cateva linguri de frunze la macerat de seara pana dimineata. Dimineata din alta jumatate de litru se face ceai pe foc, asa normal cum facem de obicei, apoi cele doua, ceaiul facut dimineata si ce s-a macerat( care e tare concentrat) se amesteca. Nu se bea din cana ci cu lingurita. Eu imi duceam la servici imi puneam in cana si luam cate o inghititura.
Nu prea aveam chef de preparat asa ca dupa ce trecea ovulatia nu mai luam.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
vas spune:
Fete......da ce avans prindeti...........Pfiuuuuu, am uitat cum e sa fii aspirant.....
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
didi32 spune:
cred ca vreo 3 luni am luat si noi tinctura, era reaaaa, amara de numa, dar dupa o vreme te cam obisnuiesti
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra didi, multi ![]() ![]() ![]() ![]() si de la mine!!!De ceiut nu stiu, dar branca ursului se ia 3 luni (ambii parteneri), de 3 ori pe zi. Se gaseste sub forma de pastile sau tinctura. La unii a avut efect la altii , nu. Eu nu am incercat. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
in devenire
bebelu86 spune:
harnicute harnicute...dar numai cand lipsesc eu si nu am cum sa intru pe net
eu am venit de la cumparaturi
Deny bine ai venit si sedere cat mai scurta 
Didi multi 

si de la mine ![]()

si restul fetelor
am zis k incep si eu cura cu ceai de napraznic, am aflat si eu de la camccris zilele trecute de el
sa vdm ce iese k polidinu la mine nu a functionat
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
didi32 spune:
Eheee, Vas, eu am lipsit ieri si-am avut de citit vreo 2 capitole. Cred ca ma duc dupa-masa la plafar, napraznic scrie pe mine!
in devenire
cos_minutza spune:
Vas multumim frumos
Tu de unde iti luai ceaiul?Exista si in farmacii?