Ce sa o sfatuiesc?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Conchita....si eu l-am privit cu mare suspiciune cand am afalt de la ea...ca el la 42 de ani...a stat cu mama copilului lui 10 ani,adica au locuit impreuna....dar nu s-au casatorit(I am a bit old schoold);baietelul lui avea 8 ani...cand ei s-au separat...si spunea el cu regret...ca i pare rau...ca mama baiatului,deci "fosta"....l-a vorbit de rau...pe tata....si de asta zicea el ca nu e apropiat de baiatul lui asa cum i-ar fi placut.Dar vazandu-l pe om...mi-am dat seama ca isi iubeste baiatul.A zis...ceva de genul...ca-l suna baiatul lui...cand are nevoie de bani in plus,...ca anul trecut i-a cumparat maina...iar anul asta l-a anuntat deja ca rea o petrecere mare...ceva de genu la costul a 10 mii,implineste 18 ani....in mai,...si el spunea destul de impacat cu ideea "he is my only kid,maybe I was not the perfect teenager for my parents either".Daca ar fi fost un rau,acru...gen taica-miu...ar fi zis....nu vezi in veci bani de petrecere de la mine,dar faptul ca-si iubeste copilul neconditionat....asta ma face sa-i dau o mare bila alba.ca sa nu mai spun ce pensie alimentara plateste...peste 4 mii pe luna.

HAppy in two...ea si si el...erau decisi....candva anul asta...eventual....sa se mute impreuna;toate au mers bine....si sperau ei sa poata trece la pasul urmator.Chiar spunea el...ca tare isi mai doreste macar un copil,el pare tare pus pe a isi reface viata,de a se aseza...cum spun astia pe aci.Si da...si eu zic...ca tare bine mai era sa nu fi plecat ei din prima in vacanta...cu copiii,o intalnire scurta in prealabil....era tare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

o relatie de genul asta nu se construieste peste noapte

copiii sunt suspiciosi, normal ca-l compara cu tatal lor, probabil spera inca ca ai lor sa se impace, el e intrusul care impiedica acest lucru. plus ca e inca strain, nu-l cunosc...

ea are asteptari foarte mari de la el, spera poate sa-i vada din prima lugu lugu, sa-l accepte copiii, el sa fie cu ei in 4 labe la joaca...

el o fi simtit asteptarile ei, suspiciunea copiilor, daca nici nu e foarte comunicativ s-o fi speriat. si poate chiar nu are communication skills, desi ii plac copiii.

dar in timp copiii pot sa capete incredere in el, daca vad ca nu incearca sa-i ia locul tatalui, daca vad ca mama lor e fericita cu el, ca el e bun cu ei.

trebuie timp si rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si pentru el poate o fi fost greu sa se lipeasca precum mierea din prima de niste copilasi straini care probabil il studiau in consecinta (nu-i mai frumos ca tqta, s.a.m.d)
Si mie mi-ar fi, si cred ca oricarei fiinte, te trezesti, vezi, masori dragostea ce vine cu 2 copii si daca iti este usor stai! Daca el a revenit atunci o fi dragoste din aia mare!Cred ca e mai sanatos sa se ataseze de copii in timp cunoscandu-i, nu asa dupa sablonul american "nice to meet u - i love u"
Ori sunt mai multe lucruri asupra carora pastreaza discretia ori e putin dusa in lumea cartilor!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybird32 spune:

eu cred ca omul nu se pricepe cum sa se poarte cu un copil si de aia a fost mai rezervat.
eu de exemplu, imi plac foarte mult copiii, dar am retineri si jena in a ma apropia de un copil pe care nu-l cunosc. mai mult daca ar fi fost copilul iubitului meu, fata de care stiu ca trebuie sa "trec examenul" cred ca si mai mult m-as inhiba. nu stiu de ce mi se intimpla asta, pt ca ii privesc cu drag si duiosie, dar daca trebuie sa scot 2 vorbe, parca paralizez ... deci sa revin, omul a fost atent si le-a luat un cadou celor 2 copiii, deci i-a pasat de ce ipresie va lasa, nu poate fi acuzat ca nu s-a gindit la asta.
sa nu uitam si ca el cu propiul lui copil are aceeasi atitudine, adica ii cumpara tot ce isi doreste, dar la nivel emotional nu comunica, nu sunt foarte apropiati. daca nici in familia lui cind era mic ma refer, nu se comunica, nu era bucuria de a fi pur si simplu impreuna unii cu altii, eu zic ca poate fi educat acum in sensul asta, chiar daca are deja 40.
eu in gestul lui de a se da la o parte din pat cind au venit copiii, am vazut bun simt fata de copii, in sensul de a nu le lasa copiilor avea impresia ca din cauza lui nu mai au ei loc langa mama lor ... dar ma rog e si chestie de perceptie aici.
deci eu sa fiu in locul prietenei, as mai organiza mici iesiri de citeva ore, nu zile, in care cei 3 sa se obisnuiasca unii cu altii, sa-si povesteasca mici chestii, sa faca diverse lucruri impreuna,prostioare, dar toate maruntisurile astea apropie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

Eu as prefera in asemenea situatie un pic de reticenta, daca omu sare si-mi pupa fiica de la prima intilnire si e ok si sa doarma cu ea in pat, as incepe sa ma ingrijorez sa nu fie vreun pedofil ceva. Plus ca simt c-al meu copil e al meu, nu-l impart cu sotul 2. Tratat corect si politicos e tot ce-mi doresc. Da io-s aia care a refuzat de la obraz sa-i zica soacra-sii "mama" - i-am spus ca eu am o singura mama si basta. Soacra 1 a fost d-na Y pina a devenit ex.

Doamna cea ingrijorata ar fi bine sa-si reaminteasca faptul ca nu toata lumea isi manifesta sentimentele in acelasi mod - unele persoane sint mai rezervate din fire asta neinsemnind ca n-au simtaminte. Care ar putea fi ranite la rindul lor.

Mergi la inceput