Fulgusori Nov - Dec 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

sa scriu... sa nu scriu...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

baga mare, daca tot s-a deschis cutia...

Biara - ai PM.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

da.... deci nu putem decat sa-i multumim lui Camy ca o alunga pe Diana de pe forum. de-acum poate raspunde Camy la intrebarile noastre adresate pana acum Dianei...

eu nu alung pe nimeni de pe forum, Fereasca Dumnezeu...cineva...sau cateva au incercat sa ma alunge pe mine...

..dar eu zic asa, aruncati in mine, intotdeauna trebuie sa fie un tap ispasitor..e ok..si continuati va rog cu atmosfera frumoasa..
Nu se poate ca cineva ca mine sa va strice ceva atat de frumos...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

CAM ASTA E STAREA MEA DE SPIRIT!!!!!!!!!!1

Bisericutele...vreau ceva sa ma calmez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Draga Camy, eu vad ca tot tu esti cea care se simte lezata...insa nu mai fac nici minimum de efort ca sa incerc sa te inteleg...pentru ca vad ca nu merita...pentru ce? Pentru ca mai tarziu sa imi arunci din nou vreo vorba aiurea...parca te intrebai de ce postarile tale erau evitate...ei bine...iata de ce...Astepti sa te tinem toate pe palme...Zici ca nu te cunoastem cu adevarat..dar nici tu nu te-ai prea lasat cunoscuta. Cat ai fost compatimita, si inteleasa a fost totul bine si toate eram cele mai bune prietene, si viata roz...cum ti s-a spus ceva care nu ti-a placut...pac! au aparut bisericutele...si vorbele nasoale

Nu l-a alungat nimeni pe Flavius...el e un bebe mic si e nevinovat in toata povestea asta! Crezi ce vrei...ca eu renunt!

Astept beuturica de la fete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Raluci Baga la rece, ca poate il conving sa mearga pe bune la pescuit, si atunci pot sta eu. Camy Stii oare vorba aia, daca iti spune unul ca esti beat, lasa-l naibii, daca iti spun 2, culca-te? Cam asa sta povestea si e inutil oricum... Nimeni n-are nimic cu Flavius, el e nevinovat. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mda, eu vroiam sa va spun ca am primit mesaj de la Shtephy in care spune ca a fost groaznic astazi la spital.... i-au pus cotul la loc si pentru ca tot sarea, i-au infipt 2 brose / andrele...
Maine merge la radiografie.
Of, of, tinem pumnii draga noastra .

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sa va zic de ce am intrebat daca lasati singuri bebeii.
i-am dat azi lui Ruxi calciu lactic (pastila sfaramata in lapte de la mine) si dupa lupte seculare ce-au durat cam jumate de ora am reusit sa-i administrez tot ce aveam in pahar, ceea ce a insemnat cam 60-70 (sper) la suta din cat insemna o pastila, restul declarandu-se pierderi printre lenjerii...
dupa cateva clipe de la administrare, Ruxi a varsat in jet pe nas si pe gura nu numai calciul, cat si ce mancase inainte, de a facut o mare balta pe ea, pe perna, pe sub ea, peste tot. consortul a fost pe faza si a saltat-o repede in sus, s-a si speriat cupilul, s-a lasat cu urlete... tot arsenalul...

dupa aia cand i-am povestit maica-mii, imi zice sa n-o las deloc nesupravegheata, ca putea sa se inece... de asta m-a pus pe ganduri... chiar poate sa se inece cu lapte un bebe de 4 luni?

si ce alte pericole mai pot exista acolo unde credem noi ca totul e in regula (vezi exemplul lui Andre).
pe de alta parte, nici nu putem sta langa ei non stop cand nu dorm, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

bagat la rece, prepar si ceaiul rozmarinii sunt gata si ei, astept bisericutele de seara

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Bai frate ce scandal pe aici.

Parerea mea e ca fiecare face cu copilul sau cum crede ca e mai bine.Camy simtea ca Flavius nu se satura cu san si de aia a zis ca trece pe LP.bun si care e problema?
sa inteleg ca nu mai e dorita Camy pe forumZ?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

mda, eu vroiam sa va spun ca am primit mesaj de la Shtephy in care spune ca a fost groaznic astazi la spital.... i-au pus cotul la loc si pentru ca tot sarea, i-au infipt 2 brose / andrele...
Maine merge la radiografie.
Of, of, tinem pumnii draga noastra .

tinem strans strans sa treaca cu bine peste nebunia asta

pt mesager

ramonik - bubu se ineaca frecvent cand regurgiteaza si e singur in patut, insa tuseste si isi revine. langa ei non stop nu posti sta clar, dar incercam pe cat putem sa ne asiguram ca nu au obiecte mici pe langa ei sa le bage in gura. dar accidente se vor intampla. Fratemiu cand era mic si-a bagat un nasture in nas si doar nu-i lasa mama prin casa cine stie de pe unde l-a luat

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput