Nou stil de viata (295)
Raspunsuri - Pagina 8

danielag spune:
Cami, am uitat sa zic, migdalele crude si nesarate! (prajite isi pierd din proprietati)
Zuzi, eu te trec la pauzate daca ne promiti ca mai treci pe la noi si ne zici ce mananci . Sanatate multa, ai grija de tine!
Stiu ca si Hopes vroia o pauza. Hopes, daca ne citesti spune-mi daca te trec si pe tine (sper ca nu incurc nimic acum, eu asa imi aduc aminte).
Celia, vad ca te tii de treaba, felicitari! Sanatate multa puiului tau!
Ruxi, drum bun! (sper ca ai dormit macar putin).
Eu ma declar iremediabil indragostita de meniurile Andei. Tarta cu mar si busuioc suna apetisant rau .
Meniul de azi:
- D: doua felii de paine de casa (facuta cu tarate) cu zacusca, un mar
- P: mancare de fasole verde (de aici ideea de fasole verde cu usturoi, asa imi fac data viitoare)
- Gustare: un mar
- C: salata (salata verde, ceapa, ridichi) cu pilaf de orez cu legume.
Daniela

hcclara spune:
Salutare!
Made si Crystina, la multi ani, sa fiti sanatoase si fericite!
Sabina arati ft bine, imi place cum iti sta asa cu frizura noua.
Ruxandra drum bun spre casa!
Sanatate fetelor bolnave si puilor raciti!
ma duc sa ma aranjez ca trebuie sa plec sa fac un bine cuiva.
va pup pe toate.

gusta spune:
Mai am treaba dar numai pot si gata ,numai merge treaba.
Ruxi drum bun .
Zuzi analizele le am si imi spun ca sunt bolnava, ma ce aiurea suna dar pe 19 vad un internist si discutam de analize genetice si altele(biopsie)
. Ma intreb de unde am putere sa mai rad da crede-ma ca nu am ce face.Multa sanatate.
Cecilia multa sanatate la pitica cu operatia.
Marilena si Mara Augusta

cellia78 spune:
Daniela, Gusta , multam!
Multa sanatate si tie! Poate totusi nu-i asa cum pare....si poate vestile urate devin mai bune...
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Hopes spune:
salutare dragelor,
Daniela, da eu m-am cerut la pauzate
Si desi am tot dat raportul tot cu semn de intrebare am ramas
acu am 57 kg, na
Vikinga la multi ani printesei, nu stiu daca am apucat sa-i spun, sa-ti traiasca si sa aiba parte de tot ce-i mai bun
Noi sambata plecam la parinti, si maine nu stiu daca mai apuca sa intru, asa ca va doresc de pe acum SARBATORI FERICITE!!, si sa va aduca iepurasul ce va doriti voi.
Sper sa nu vin ca purcica de-acolo, sa ma trec iar la active
Va pup

liris spune:
frumoase si silfide doamne,
io-s ca de obicei foarte in urma cu pregatirile. asa ca nu voi mai intra sa si scriu, probabil voi citi doar.
va doresc un Paste linistit, luminos si fericit!!
sa ne auzim cu bine
p.s. gusta sper ca nu este nimic grav.
zuzilicea, baga si tu cit mai multa vitamina C, sub orice forma. iti doresc "sa nu te prinda" nimic!
la multi ani, sarbatoritelor, Made, Crystina, sanatate si numai bucurii!

Sabina spune:
Crystina, Madalina, va urez din tot sufletul La multi ani cu bucurie si sanatate! Sa fiti fericite!
Camy, ai grija de tine. Ii va trece raceala, te inteleg foarte bine cum te simti, dar puiutii mici au o capacitate extraordinara de refacere.
Gusta, , curaj!
Eu maine plec la Busteni.
Va urez Paste luminat, cu bucurie, bolnaviorii sa se faca bine, si cei mici si cei mari si sa aveti o minivacanata reusita!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

vias spune:
multumesc frumos fetelor, in seara asta a venit o prietena la mine ca sa stea cu Flavius pana am mers eu cu sotul la cumparaturi..si de unde am uitat in toata agitatia si aglomeratia sa cumpar migdale...o las pe maine..
In schimb i-am pus laptic in nas..si a stat..saracutul, s-a obisnuit sa-l tin sa-i bag ceva in nasuc.....
Iar eu cu papa, in seara asta am facut salata de ton..si acum ca a adormit piciul ma apuc sa fac ouale..ca maine cu el...nu apuc si intre timp pun si de o supa..
Va multumesc mult pentru tot!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE

Happy_in_TO spune:
Paste Fericit, sa aveti belsug in casa si lumina, sanatate multa si numai bucurii!
Va pup pe toate si sa aveti un weekend minunat!
Alice

tumpi spune:
Poftiti la mic dejun la alegere, de post sau nu, sau daor apa cine tine post negru.
Ruxi,sper ca ai ajuns cu bine.
Sabina, Paste luminat si voua
Cam mare tacere pe aici, toata lumea este in febra pregatirilor se pare.
Eu anul asta nu fac mai nimic, doar rosesc niste oo,putin drob,cozonac si probabil niste gratar.
La noi e liber azi,asa ca nu prea avem ce face.Vad ca este frumos afara,dar nu f cald,ieri am avut max 5 gr,a si nins putin.
O zi minunata va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)