Nou stil de viata (295)
Raspunsuri - Pagina 17

Mik spune:
Zuzi, eu nu stiu ce ulei folosesti de obicei, eu te sfatuiesc pentru salate uleiul de rapita (atentie ! uleiul asta nu merge la prajit si nici in copturi/gatit) caci are multe omega3 si omega6.

vias spune:
Zuzilici Flavius este bine, i-a trecut raceala..acum stau ca pe ghimpi ca sa nu mai raceasca iar...
Sper sa-ti rezolvi problema...sa gasesti tratamente cat mai bune!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE

roxana1974 spune:
ciao dragutelor! iaca incec sa revin dupa cum v-am spus...am citit putin din urma sa vad care pe unde mai "sta" si aproape m-am edficat.
Ma bucur ca Ruxi e in stare mai buna, multa bafta, eu chiar daca nu am dat pe aici m-am gandit frumos la tine si am sperat ca esti ok. Te vad cateodata online, dar de cele mai multe ori eu sunt conectata fara sa fiu la pc, sau e doar Nast acolo si Serban care se joaca...eu m-am sacrificat de la pc, dar slava Domnului, fac atatea altele
Zuzi, nu mare lucru nou cu mine, m-am mai linistit un pic cu dezamagirile mari pe care le-am avut de la job si mi-am dat seama ca sunt probleme false de care nu merita sa ma ingrijesc. Marea mea provocare acum e sa-mi gasesc vocatia, pentru ca-mi dau seama ca nu traiesc la intensitatea la care as putea s-o fac...inca mai caut, sigur voi gasi! In rest, inca o mare provocare ramane renuntarea la ciocolata...
Vik, eu te admir pentru determinare si curajul de a spune ce simti. Constientizarea e foarte importanta. Mai ai doar un pas!
Fete dragi, eu va scriu acum din Sighisoara, unde m-am retras cu acordul sotului si unde am venit in scop de campanie de calarit. Am avut azi parte de zi minunata, aventuri pe cal, vai, am o satisfactie imensa. Am calarit un cal mai naravas, am castigat un pariu cu mine si cu instructorul, care a pariat ca voi cadea de pe calul ala...aventura a constat intr-o plimbare pe langa si prin padure, pe teren accidentat si alunecos, ploios etc si ne-am intalnit cu niste caini tampiti care au speriat caii si la un moment dat mi-a fost frica rau de tot. Am reusit sa raman in spinarea calului, cu toate ca ceilalti 2 cai erau si mai naravasi decat al meu iar ei se iau unii dupa altii de obicei, in situatii critice. De-aia sunt asa de fericita, ca am marcat o mare provocare pentru mine.
Ahm de fapt am ceva noutati despre mine, am inceput un soi de masaj anticelulitic, dar m-am invinetit asa de rau incat toata lumea s-a ingrozit. E oribil ce pot sa am pe ele si nu pot sa va spun cum ma doare carnea pe mine...apoi beau un ceai pe nume Zein, care ma mai ajuta in pb mea cu constipatia in schimb suspectez ca ma deshidrateaza iar eu oricum nu consumam destula apa peste zi...dar simt ca ma ajuta macar putin...
va pup deocamdata si revin maine seara cu noi aventuri de la Danesh...acum va doresc noapte buna tuturor!
Roxa-boxa

bb_yasmi spune:
buna dimi
roxa de cat timp iei acest ceai??? ai grija cu el, prietena mea s a ingrasat vreo 5 kg de la el, avand aceasi alimentatie ca si inainte de ceai si aceasi activitate.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

justasmallkiss spune:
Buna dimineatza dragelor.N-am apucat saptamana asta sa dau raportul dar oricum e tot stagnare.
Va las cafelutza si va urez un sf de saptamana placut.

louisea spune:
Neatza
Vad ca slaba miscarea pe aici.. N-am nimic de comenta
Va doresc un weekend minunat
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

roxana1974 spune:
bb yasmy, prietena ta s-a ingrasat in timp ce lua acest ceai sau dupa ce s-a lasat de el? e foarte important pentru mine sa stiu asta...

bb_yasmi spune:
roxa iti pot raspunde exact doar luni cand ma intalnesc cu ea. acum a inceput de vreo 2 saptamani sa vina cu mine la aerobic.este tare necajita, ca a dat atatia bani pe un ceai si ca s a ingrasat. dar nu am intrebat-o daca in timp ce lua sau cand a terminat. si eu vroiam sa iau, ca sa ma ajute la slabit....
si poate cat de curand

mihaser spune:
Neata!
Si pe mine ma batea gandul sa iau...dar am patit-o cu Viaredinul sa iau si sa ma ingras...asa ca tot la sala e cel mai sigur!

bb_yasmi spune:
neata
miha nu ai mai ajuns la aerobic....m-am uitat dupa tine dar nu te-am vazut!
si poate cat de curand