Nou stil de viata (295)
Raspunsuri - Pagina 14

Delidana spune:
Mara, petrecere frumoasa!
Ce bine ca azi nu mai ploua, ieri a fost tare frig si urit...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

danielag spune:
Buna dimineata, doamnelor!
La multi ani, Mara! Sa ai parte de multa fericire in viata! Gabi, sa fiti fericiti langa copiii vostri (ca inteleg ca in scurt timp se largeste familia)! Ai luat exact cat trebuie in sarcina asta, felicitari!
Daniela

violeta70 spune:
Buna fetelor!
Mara, La Multi Ani!
Gabi sa-ti traiasca fata, o domnisoara de acum, sa fie sanatoasa si fericita, iar pentru tine o nastere usoara si un flacau pe cinste.
raportul: stagnare
In rest, la munci, cu drag si spor pentru al nostru.....viitor
Pupici la toata gasca!

cellia78 spune:
Buna dimineata!
Tlaura, multumesc pt cafea, o beau acum; si am pe langa apa plata cu lamaie
Nici eu nu-s in frigider, am iesit de muuult....
Raport: MD: omleta din doua oua (stiu, iar oua, dar nu am rezistat ca sunt oua de la tara...) cu multa ceapa verde in ea si o felie de paine neagra; o bucata pasca fara aluat (gata, nu mai este! ca asta chiar ma tenta, prin faptul ca nu avea aluat si nici zahar, ca i-am pus indulcitor)
Miscarea de "zi cu zi" - azi 40 minute
P: salata cu ton si masline feliate
C: .........inca nu stiu MARA! Gabriela, sa-ti traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa si norocoasa in viata! Chiar ca ai fata mare! Ma uit la a mea si nu o pot vedea asa "mare", e drept , la cate probleme a avut pana acuma, nici de un an nu o vedeam, si iaca, e dupa colt anisorul! Iar eu ma minunez si triez hainute socata de cat de repede trebuiesc altele!
Daniela, multumesc pt modificari la lista!
Las' ca vin eu saptamana viitoare plangand aici ca am pus la loc; ca ma cunosc; dar, sa zic , ma simt mobilizata!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

mihaser spune:
Mara! Sa cresti mare!
Gabi tinem pumnii sa ne anunti ca ai un bebe gras si frumos! Nasti natural?

bb_yasmi spune:
buna
LA MULTI ANI MARA!!! SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

hcclara spune:
Buna fetele!
Gabi, la multi ani pt Mara, sa creasca mare, sanatoasa si sa-i dea DD tot ce e mai bun! petrecere frumoasa! pe toate

roxana1974 spune:
helau, da, eu sunt oaia ratacita care vine murdara cu ciocolata pe la bot iertare, oare ma mai primiti? Noroc ca nu m-am ingrasat, daniela
taie te rog alea 4 semne de intrebare si lasa-mi tot greutatea aia deocamdata...
Cu timpul si organizarea tot la fel de aiurea stau, nici nu am curaj sa mai declar ceva...sper sa reusesc totusi sa vin mai des...va las acum ca tre sa merg la culcare, abia m-am intors de la sala si am de intins haine...
va si pe curand,
Roxa

vias spune:
la ceas de seara vin si eu...Flavius a cazut din pat...a inceput sa verse..asa ca azi am stat prin spitale..dar rezultatul...E OK, NU ARE NIMIC!!!
azi am sarit peste toate mesele posibile pana acum pe seara cand am mancat cateva alune, acum merg la somn..sper ca maine sa am o zi mai buna.. si s apuc sa bag si eu ceva in gura...
O noapte linistita!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE

vias spune:
Buna dimineata
scriu repede meniul de azi:
D: cafea
G: fructe
P" o pulpa de pui cu o salata de cruditati