Crestinismul si evolutia spirituala 6
Raspunsuri - Pagina 4
mamabear spune:
Bre Iasmin, nu-ti trebuie flori . Doamne ajuta sa ajungi la denie!
Te pup !
Dorothee si pe tine te pup si pe celelalte fete!
Katya spune:
Buna ziua fetelor!
Cred ca Nikole o fi nascut deja,altfel intra ea,oricum,o asteptam cu drag.
Draga Iasmin ,imi pare bine ca te-ai mai linistit un pic,din toate tulburarile invatam ceva.Despre situatia mai grea in care te afli in prezent,nu dispera,va fi bine,ai sa vezi.Daca disperam,inseamna ca nu ne punem baza in primul rind in Dumnezeu ci contam mai mult pe noi insine,de aici vine neputinta,dar in realitate nu sintem singuri si,cind ne asteptam mai putin,vine salvarea,iesirea,bucuria.Mi s-a intimplat si mie de atitea si atitea ori si de multe ori numai la un timp oarecare,privind in urma,am realizat minunea pe care a facut-o Dumnezeu cu mine.Nu mai departe de ieri am vb cu o prietena(f credincioasa)care,dintr-un necaz(tot financiar)a primit o bucurie pe care-o astepta de vreo 18 luni,deci Domnul are El caile Lui(nepatrunse de cele mai multe ori) si judecatile Lui,noi trebuie doar sa acceptam cu bucurie(pe cit posibil)si curaj(obligatoriu)orice ne da de incercat sau indurat.
Despre iepuras de Paste,ce sa zic,m-a calcat pe nervi ani de zile(eu n-am pomenit in familie,noi intotdeauna ne "innoiam"de Paste cu haine si incaltari,dar habar n-aveam de iepuras)macar de era vorba de vreun alt animal,dar un iepure fricos...asociat cu o sarbatoare asa de mare(care implica si atita jertfa...)insa nasii copiilor mei+bunicii paterni atita au insistat pe iepuras,incit l-am adoptat si eu,dar mi-am facut un serviciu caci eu tot cumparam jucarii si n-aveam rabdare nici de aniversari sa astept,nici de Craciun,le dadeam dinainte si cumparam altele,ce sa mai,pina cind am umplut casa si fetele nu prea mai stiau ce sa-si doreasca,asa incit am inceput sa ma temperez si sa le ofer numai la ocazii,deci zic mersi de un iepuras ca sa mai scot de prin debarale ce-am cumparat si dosit de-a lungul timpului.
Denii cu folos si liniste si mingiiere va doresc celor care mergeti si salutari si imbratisari tuturor!
Iasmin08 spune:
Ce sa va zic, am fost la denie, de-abia m-am intors, is tata miruita si frumos mirositoare, si mult mai impacata. Parintele paroh imediat a sarit si mi-a dat doua acatiste asa de frumoase sa le citesc la vremurile la care ma gasesc. Am cantat cu mult foc "Camara ta" si am facut o febra musculara de la atatea metanii (rugaciunea Sf Efrem Sirul) ca sper ca maine o sa ma pot misca. Si ghiciti ce: mi s-a facut foame. Asa ca ma duc sa sparg o ceapa si sa mananc cu o farfurie de bors, da voua nu va dau. Sa nu care cumva sa ma pupati ca miros a ceapa si a mir
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
nikole spune:
Buna fetelor,
acum am ajuns acasa de la medic, l-am pus pe Kevin la somn si am intrat sa va citesc..
nici semn de nascut, ce sa va spun...dupa echo, bb are 39 sapt, dupa UM 40.
placenta e situata anterior, grad1,lichidul e suficient si ok, nu are cordonul in jurul gatutului, tonus muscular bun, e in grafic
bb are 3100g si 48 cm...cu alte cuvinte, e ok, dar nu vrea sa iasa.
Azi am fost la maternitate, m-a vazut medicul, colul e moale si scurt, asteptam...
a incercat sa-mi provoace manual , dar nu prea reuseste sa ajunga la placenta, asadar m-a chinuit degeaba
Iasmiiiinnntotul are o solutie...eu stiu cat e de greu sa te ridici din deznadejde, insa merita efortul, D-zeu vede suferinta noastra, si stii prea bine ca EL are solutia pentru fiecare, si in final le aranjeaza pe toate in favoarea noastra si inspre folosul nostru...dar stiu ca e tare greu sa vezi lucrurile in ast mod, cand ne aflam la ananghie...de asta prietenii sunt un dar ceresc, ptr ca ei, din afara ,vad mult mai lucid, cu mai mult calm situatia.
Ai mers cu flori la denie?
eu stiu ca mergeam cu flori cand aveam posibilitatea, am mers si fara...
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 40
+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katya Buna ziua fetelor! Cred ca Nikole o fi nascut deja,altfel intra ea,oricum,o asteptam cu drag. Draga Iasmin ,imi pare bine ca te-ai mai linistit un pic,din toate tulburarile invatam ceva.Despre situatia mai grea in care te afli in prezent,nu dispera,va fi bine,ai sa vezi.Daca disperam,inseamna ca nu ne punem baza in primul rind in Dumnezeu ci contam mai mult pe noi insine,de aici vine neputinta,dar in realitate nu sintem singuri si,cind ne asteptam mai putin,vine salvarea,iesirea,bucuria.Mi s-a intimplat si mie de atitea si atitea ori si de multe ori numai la un timp oarecare,privind in urma,am realizat minunea pe care a facut-o Dumnezeu cu mine.Nu mai departe de ieri am vb cu o prietena(f credincioasa)care,dintr-un necaz(tot financiar)a primit o bucurie pe care-o astepta de vreo 18 luni,deci Domnul are El caile Lui(nepatrunse de cele mai multe ori) si judecatile Lui,noi trebuie doar sa acceptam cu bucurie(pe cit posibil)si curaj(obligatoriu)orice ne da de incercat sau indurat. Despre iepuras de Paste,ce sa zic,m-a calcat pe nervi ani de zile(eu n-am pomenit in familie,noi intotdeauna ne "innoiam"de Paste cu haine si incaltari,dar habar n-aveam de iepuras)macar de era vorba de vreun alt animal,dar un iepure fricos...asociat cu o sarbatoare asa de mare(care implica si atita jertfa...)insa nasii copiilor mei+bunicii paterni atita au insistat pe iepuras,incit l-am adoptat si eu,dar mi-am facut un serviciu caci eu tot cumparam jucarii si n-aveam rabdare nici de aniversari sa astept,nici de Craciun,le dadeam dinainte si cumparam altele,ce sa mai,pina cind am umplut casa si fetele nu prea mai stiau ce sa-si doreasca,asa incit am inceput sa ma temperez si sa le ofer numai la ocazii,deci zic mersi de un iepuras ca sa mai scot de prin debarale ce-am cumparat si dosit de-a lungul timpului. Denii cu folos si liniste si mingiiere va doresc celor care mergeti si salutari si imbratisari tuturor! |
Katya, nici eu nu-s de acord cu iepurasul, strategic introdus ptr a uita de fapt ce sarbatorim. E ca si cum in locul Invierii am sarbatori cadourile si iepurasul si in locul Nasterii Domnului am sarbatori bradul, cadourile si pe mos Craciun.
Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
Iasmin08 spune:
Nikole, na, ca te pup cu tot cu ceapa. Mi-am facut griji pentru tine. Lasa ca asa am patit si eu ca tine. Ca stiam exact data cand bebelu se instalase comod, ca la el acasa, la mine in burtica, da' doctoru nu si nu... Si a stat, si a stat, si ar mai fi stat daca nu zicea doctoru ''halt''. Nu te ingrijora, fii cumintica, o sa fie totul bine.
Ica, cu iepurasul nu's de acord nici eu. De altfel pentru pustiul meu e mult mai ''fun'' distractia cu ciocnitul oualor decat o fantasmagorie care ii aduce jucarii (iar?, ca ii satul de jucarii). Plus ca ii face enorma placere cand mergem sa luam lumina, stam ce stam si apoi il aduc acasa, ca el maxim 1 noaptea apuca (sau ma rog, apuca pana acum)
Apropos, ca mi-a venit azi cu o chestie de la ora de religie: ''Mi-a zis domnul de religie ca nu numai cei mici trebuie sa asculte de cei mari, dar si cei mari trebuie sa asculte si sa respecte pe cei mici". Si m-am prins fireste: momentul cand Hristos a spalat picioarele ucenicilor, ca sa aiba parte de El.
Cat despre Craciun, stie exact ce sarbatorim daca e intrebat. Si o sa aiba timp si sa realizeze ca nu e de fapt nici un mos craciun...
Oricum lui ii face mare placere mersul la Biserica duminica si in sarbatori, asa ca nu ma tem.
Ica 1975 spune:
Iasmin, abia acum am citit si eu din urma
Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 Conchi, ma simt atata de neinsemnata si de mica, ma simt asa de putin om, atat de nerecunoscuta, atat de umilita, de parca as fi alta aratare de pe pamant, o aratare care nu mananca, o aratare care nu e egala cu nimeni care respira. Toti astia vor da de mancare la caine, la pisica, in ziua de Pasti, o sa le fie mila de orice taratoare si se vor simti buni hranind un caine. Iar pe cel asemenea lor il pleaca la pamant si scuipa pe sufletul aproapelui. Am nevoie de ajutorul vostru astazi, sa ma ridic de la pamant si sa spun ca nu-mi pasa. Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
eva, nu musca din mar!!!! :-)
e un bine in toate astea, alegi graul de neghina. data viitoare nu-ti mai porti sufletul la vedere sa ti-l scuipe altii. sau il porti, daca asa esti (cunoastem tipul), dar stii dinainte ca exista un risc si ti-l asumi, pentru ca ai credinta. fericiti cei care...
Iasmin08 spune:
Conchi, pentru papat prefer banane sau caise...merele nu-mi plac de nici o culoare.
Se pare ca ieri cat am fost la denie, s-au rezolvat o multime de probleme (referitor la bani). A ramas stimatul sotz in uimire, si ii zice omului care lucreaza la noi: "Se cunoaste ca a intrat nevasta-mea in biserica si se roaga".
Bineinteles ca nici prin cap nu mi-a trecut sa ma rog pentru asta. Stiti voi cum e: "pentru imbelsugarea roadelor, pentru buna intocmire a vazduhului, pentru vremuri pasnice, Domnului sa ne rugam". Doamne miluieste!
Una peste alta, a fost superb la denie, mi-am reincarcat bateriile, si am inteles ca trebuie sa fac putina ascultare si de voi toate (incepand cu Ica, mamabear...).
O zi de basm va doresc, va pup pe toate si arunc cu flori in voi
nikole spune:
Bravo Iasmin...ma bucur ca s-au mai indepartat norii:)
eu nu pot dormi de rau...arsuri, greturi, nu mai suport...e 2:17 a.m si eu bantui ca fantoma...
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 40
+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec