ce se intampla cu parcurile noastre?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

din punctul meu de vedere parculetele alea dintre blocuri din sectorul 3 nu sunt decat niste focare de infectie.
Nisipul este plin de rahati de caine. Daca stai seara tarziu sau dimineata in parc ii vezi pe proprietarii de catei cum isi aduc patrupedele sa se rahateasca in nisipul ala in care copii se joaca cu manutele. Vara nici nu poti sa stai intr-un asemenea parculet, copii se joaca alearga si starnesc nori de praf de nu te vezi om cu om.
Eu cred ca ar fi fost mult mai normal sa nu le faca cu nisip ci cu materiale din alea speciale.
Despre curatenie ce sa mai vb ca pot sa vina aia de la curatenie si de 3 ori pe zi ca oricum nu strang chistoacele si cojile de seminte.

Acum cativa ani ne spunea chiar medicul de familie ca de cand cu parcurile astea s-au inmultit tot mai mult cazurile de enterocolita si de infestare cu tot felul de paraziti.

exact la fel si in ploiesti, in materie de parculete "de cartier" genial amplasate langa ghenele de gunoi !!!. Locurile astea de joaca sunt pline de caini comunitari (unii dintre ei raiosi), peste tot pe jos gunoaie, chistoace, coji de seminte, ambalaje, pipi si kk de caini si pisici, bancutele, masutele au fost deja vandalizate (lipsesc scanduri)...plus ca nisipul pus pe jos este prafos, cum il vanturi un pic iese un mare nor de praf albicios...nici eu nu-mi mai las copila sa se joace in parculetul de langa bloc, prefer s-o iau de manuta si sa ne plimbam printre blocuri, pe unde este liniste si putina umbra...o mai las sa se dea in leagan, dar in nisip nu o las sa se joace, de fapt nici ei nu-i place sa se murdareasca pe manute, mereu ma pune s-o sterg cu servetele umede...decat sa se imbolnaveasca de cine stie ce nenorocire, mai bine o lipsesc eu cu buna-stiinta de "placerea" de a se juca in nisip...sanatatea ei este mai pretioasa decat joaca in jegul altora...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

In partea noua a parcului sunt super ocupati cu inlocuirea asfaltului neted cu piatra cubica ( pentru a descuraja rolleri si biciclisti ) si nu intra masinutele ca e plin de benzi de interzicere.
In partea veche eu i-am vazut zilnic curatand.

Cred ca scopul este mai degraba sa mai dea ceva de lucru firmei care produce borduri ... Dupa ce a inlocuit toate bordurile vechi cu unele noi, duble, si pe cele noi puse acum 2 ani le-a scos si le-a inlocuit cu unele si mai noi, si dupa ce a facut o super fantana si o terasa langa lac in care a mai bagat ceva blocuri de tip "bordura" si dupa ce a facut intrarea aia monumentala, nu mai stia bietul Negoita unde sa-si mai bage bordurile si ce s-a gandit, sa scoata tot asfaltul abia pus si sa puna piatra cubica. Si evident va demonta toate bancile noi puse anul trecut, care au inlocuit toate bancile noi puse acum 2 ani, si bineinteles ca dupa demontare nu vor mai fi bune si va trebui sa le inlocuiasca cu altele ...si tot asa, avem un permanent santier care inghite bani in fata parcului !

Acuma, sincer, eu am admirat actiunile lui Negoita la inceput, dar de la un moment dat parca mi se pare ca functioneaza dupa regula "Cine face si desface, tot anul are ce face". Si toate se intampla in aceeasi parte de parc, cea dinspre Campia Libertatii (sau poate doar acolo le vad eu).

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Boghi, nici eu nu o puteam spune mai bine!! Gandim exact la fel.

noi l-am votat si l-am admirat pe Negoita, vai ce incantati eram! dar, pur si simplu, ni s-a facut SCARBA cand am vazut bancile NOI schimbate cu altele si mai noi in parculetul ala de la Brancusi ( inspre Costin Georgian de la campia libertatii daca stiti). Noi acolo mergeam cel mai des, cand am vazut ditamai stiva da banci noi ca sa faca loc la altele si mai noi ni s-a facut sila efectiv. Da, e frumos sectorul 3, dar cam totul e de fatada. va dati seama cati bani se fura la banci, borduri si, mai ales panselute??? Pai panselutele alea le schimbau pe toate de 1-2 ori pe saptamana, nici nu se ofilise vreo floricica din alea vechi si iar veneau si le schimbau...Daca vroia sa faca ceva mai mult pt sectorul 3 decat sa ia ochii la VOTANTi putea face : cati bani nu ar fi necesari pt alte proiecte mult mai importante? Infrastructura sa o faca!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Intr-adevar, parculetele de langa blocurile din sectorul 3 s-au transformat in focare de infectie. Toti cainii comunitari isi fac nevoile in nisip, ba i-am surprins pe angajatii Rosal cum maturau pe alei si aruncau mizeriile in nisip.

In ceea ce priveste pavajele noi atat din IOR cat si din parculetul de langa Policlinica Titan (unde au pus si placi de marmura) astea sunt activitati vechi....

Cea mai noua actiune este cea cu bancutele. In zona mea au spart trotuarele si au pus din 5 in 5 metri catre 2 bancute si un cos de gunoi din acelea din lemn foooarte scump. Nu numai ca le-au pus in locuri in care nu este nevoie, dar chiar au fost in stare sa monteze si in locuri unde obstructioneaza trecerea pe trotuar. La voi a inceput actiunea "BANCUTELE"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alba_ca_zapada

Intr-adevar, parculetele de langa blocurile din sectorul 3 s-au transformat in focare de infectie. Toti cainii comunitari isi fac nevoile in nisip, ba i-am surprins pe angajatii Rosal cum maturau pe alei si aruncau mizeriile in nisip.

cineva acolo sus, ne iubeste!

Las' ca in 2, in zona Vatra Luminoasa vin stapanii cu cainii sa se usureze in nisipul unde se joaca copiii si daca indraznesti sa spui ceva risti sa iei si bataie.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui alba_ca_zapada

La voi a inceput actiunea "BANCUTELE"?

O, da, sigur !!!

Eu cred ca primaria (sectorului 30 aer ceva bani de spalat si spagi de dat, ca altfel nu-mi explic.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pe mine una ma enerveaza rau de tot piatra aceea cubica din parcul Cuza
Pe langa praful, zgomotul si masinile ce se plimba in disperare de nu poti lasa copilul la 2 metri de tine ca mai "rasare" un excavator din neant.
E pusa in relief si plina de denivelari de te impiedici tu om mare daca nu te uiti pe unde calci daramite un pusti de 2-4 ani ce ar vrea sa alerge.
Daca iti plimbi copilul in landou/carut/ tricicleta il zgudui intr-un mare fel.
Am impresia ca acest parc descurajeaza intrarea parintilor cu copii mici si chiar a celor mai maricei in conditiile in care acestia nu pot merge nici cu trotineta, adidasi cu rola, role sau biciclete ( ultimile sunt interzise).
Deci l-au facut pentru plimbare agale pe alee si admirat florile probabil pt varsta a treia si eventual a indragostitilor.
Personal voi incepe sa il evit in loc sa ma relaxez ma umplu de nervi pazind copilul de tractoare si gropi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Eu nu vreau sa arunc cu pietre in primarie. Sectorul arata, totusi, bine, este curat si frumos.
Eu nu intelegeam de ce nu se mai face curat in parcurile de langa blocuri.
Se pare ca reclamatiile mele si ale altora au functionat: a inceput curatenia de primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu sunt incantata de transformarea parcului Circului. Arata bine, iar de curand au facut un loc de joaca pentru copii minunat. E o incantare sa vezi lacul plin de nuferi (anul trecut asa a fost). Acum lucreaza la iluminat si daca mai rezolva si problema asta va fi o feerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Parcul Circului e frumos, ingrijit, dar nepazit. Zeci de stapini de ciini isi lasa ciinii sa se gainateze pe iarba si nimeni nu le da amenda, gasti de golani (de diverse etnii) deja distrug leaganele noi, mame cu o inteligenta de muste maninca seminte si scuipa in nisip si diversi iubitori de frumos culeg narcisele plantate. Prin urmare, degeaba se investesc bani in amenajare daca nu se investesc bani si in paza si nu se dau amenzi usturaroare, tot ca o cocina va arata orasul asta.

Mergi la inceput