ce se intampla cu parcurile noastre?
Lociuesc intr-unul din cele mai frumoase si, pana mai ieri, cele mai curate sectoare din Bucuresti: sectorul 3.
Stau chiar langa parcul IOR si langa blocul meu sunt 2 parcuri: unul cu leagane si tobogane si unul cu bancutze. Anul trecut ii admiram pe cei de la Rosal care venau in fiecare zi, goleau cosurile de gunoi, maturau si plantau flori (pe care le furau unele doamne mai in varsta sa si le puna pe balcon, dar asta este alta poveste).
De cand a dat caldura si am inceput sa ies cu copiii, m-am ingrozit: nimeni nu mai face curat, parcurile sunt pline de cutii de bere, pungi de snacksuri si alte gunoaie. Stiu, nesimtirea oamenilor este mare, dar nu despre asta este vorba. Este vorba despre faptul ca aceste locuri sunt lasate in paragina si nu se ocupa nimeni de ele. Nu stiu unde sa fac reclamatie si cui sa ma adresez.
Cum este in celelalte sectoare? O fi vreun conflict intre primarie, Rosal si ADP?
Raspunsuri
Diana_b spune:
Mdeh, anul asta nu sunt alegeri de nici un fel (parca). Doar nu vrei sa faca (,) curatenie si intre
Diana si Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004/index.htm" target="_blank">Bebelusi de ian-feb 2004
moniboni spune:
Nu cred ca este vorba de alegeri; la noi in sector, de cand e primar Negoita, a fost intotdeauna curat, indiferent daca era an cu alegeri sau nu...
Lala_D spune:
In partea noua a parcului sunt super ocupati cu inlocuirea asfaltului neted cu piatra cubica ( pentru a descuraja rolleri si biciclisti ) si nu intra masinutele ca e plin de benzi de interzicere.
In partea veche eu i-am vazut zilnic curatand.
Lala_D spune:
A ...da tu nu te referi la parcurile mari ci la astea din fata blocului .
E adevarat ca inca nu au plantat flori dar de golit cosurile o fac. Cel putin la noi o fac.
moniboni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D A ...da tu nu te referi la parcurile mari ci la astea din fata blocului . E adevarat ca inca nu au plantat flori dar de golit cosurile o fac. Cel putin la noi o fac. |
La noi nu! Este inadmisibil.... parcurile au ajuns focare de infectie...
valentinag spune:
La noi in 1,vad ca e curat in parcuri.Trec zilnic prin Kisellef si e curatenie luna,flori plantate,iarba udata.La Sf Maria e la fel,curat,doar ca acolo este foarte aglomerat,locul de joaca,desi marisor nu face fatza afluxului de copii si parintiIn herastrau n-am fost zilele astea,deci nu stiu cum e.
Apropo,voi aveti in zona suport din ala cu pungute pentru kk la catei,le foloseste cineva?
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Lala_D spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moniboni
La noi nu! Este inadmisibil.... parcurile au ajuns focare de infectie... mamica de rockerash si zgatie |
Atunci poate ar trebui sa faci o reclamatie. Stam in aceiasi zona si ma indoiesc sa fie un conflict doar cu cateva blocuri. Poate aveti repartizata o echipa indolenta.
Edit : taman ce m-am uitat pe geam : cosurile sunt goale deci au trecut pe aici azi.
moniboni spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lala_D
Atunci poate ar trebui sa faci o reclamatie. Stam in aceiasi zona si ma indoiesc sa fie un conflict doar cu cateva blocuri. Poate aveti repartizata o echipa indolenta. Edit : taman ce m-am uitat pe geam : cosurile sunt goale deci au trecut pe aici azi. |
Tu unde stai exact? Eu stau in zona strazii Odobesti.
Fac reclamatie, dar nu stiu unde...
Am trimis mailuri celor de la Primarie, dar deocamdata, n-am primit niciun raspuns.
gabitza2005 spune:
din punctul meu de vedere parculetele alea dintre blocuri din sectorul 3 nu sunt decat niste focare de infectie.
Nisipul este plin de rahati de caine. Daca stai seara tarziu sau dimineata in parc ii vezi pe proprietarii de catei cum isi aduc patrupedele sa se rahateasca in nisipul ala in care copii se joaca cu manutele. Vara nici nu poti sa stai intr-un asemenea parculet, copii se joaca alearga si starnesc nori de praf de nu te vezi om cu om.
Eu cred ca ar fi fost mult mai normal sa nu le faca cu nisip ci cu materiale din alea speciale.
Despre curatenie ce sa mai vb ca pot sa vina aia de la curatenie si de 3 ori pe zi ca oricum nu strang chistoacele si cojile de seminte.
Acum cativa ani ne spunea chiar medicul de familie ca de cand cu parcurile astea s-au inmultit tot mai mult cazurile de enterocolita si de infestare cu tot felul de paraziti.