Aspirante optimiste > 20 ani (465)
Raspunsuri - Pagina 19
bebelu86 spune:
eu sunt aici.
ma uitam pe pro tv la Iisus din Nazaret. iar acu e pauza si am mai tras cu ochiu pe aici.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
roxy_s spune:
doula super interesant, am citit acum.
foarte, foarte interesant, crede-ma ca am ramas paf, sunt atatea chestii pe care nu le stiu![]()
Vreau sa fiu 
bb_yasmi spune:
hellooo
va tzuc 
pe toate!!!!!
moamaaaa ce discutii aici.....are rost sa va zic ca si eu le stiam pe toate si ca toate au iesim taman invers o data cu nasterea....
te adaptezi pe parcurs de nici nu iti vine sa crezi cand si cat de repede ti s au schimbat conceptiile. ideile....
am vrut nastere prin cezariana OBLIGATORIU....nah ca am avut o nastere NATURALA minunata, fara dureri prea mari si foarte rapida!!! ceea ce stiu sigur e ca nu as naste niciodata acasa sau in alt loc in care sa nu fie toata aparatura necesara...:)
cat despre spital...hmmm....mi-as fi dorit sa nasc in spital particular, dar acum ca am nascut in spital de stat cu conditii super ok si personal dragut a doua nastere sigur tot acolo v a fi. nu mi se justifica cei 1500 euro cat costa la noi la clinica particulara. doctorii, asistentele sunt aceleasi de la spitalul de stat.
cat si despre educatie, inainte sa am printesa am zis ca eu niciodata nu as fi de acord cu X sau nu as lasa niciodata copilul sa faca asa....apoi ma amuzam cu sotzul pe tema asta si imi spunea :" mai stii ce ideii si conceptii aveam inainte de a avea copilul?"
asa ca bebe sa vina sanatos ca apoi ne adaptam noi dupa el. 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

didi32 spune:
Pot sa te-ntreb unde-ai nascut? Din cate am auzit preturile la clinicile particulare sar de 2000-2500 de euro pt naturala si ajung pe la 3000 pt cezariana.
in devenire
bb_yasmi spune:
e vorba de timisoara. o nastere naturala la o clinica partic e in jur de 1500 e.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

didi32 spune:
A, bun, m-am linistit, am crezut ca fac astia vreo oferta si tb sa ne punem iute pe nascut.
Fetele, am plecat la o plimbare, va urez o dupa-amiaza placuta!
in devenire
madutza_bra spune:
Acum am venit din parc!
E asa frumos in IOR, m-a impresionat aproape pana la lacrimi, peste tot copilasi, gravidute, indragostiti si tineri care alearga. Super atmosfera!!!
Am stat pana a obosit piciul si s-a asezat pe jos
, il dureau piciorusele ![]()
Acum doarme si eu ma bag la spalat de vase si la facut niste Paste cu piept de curcan, intr-o ora vine sotiorul acasa ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
camcris spune:
mai fetelor ce a-ti mai scris
mada si eu am umblat toata ziua am stat la taxe si impozite aproape 3 ore in picioare ptr. o idoata care se misca cu 2 viteze incet si foarte incet 

, cred ca sunt mai obosita decat copilu tau ![]()
am ajuns si eu acasa si tot citesc din urma
deci bebelu i-mi pare rau ca au venit rusii dar recuperezi tu![]()
cosmi felicitari ptr stelute 

am reusit sa termin si eu injectiile azi, uf mai am o luna si gata

camcris spune:
mai fetelor nu dati si voi o reteta de cozonaci pufosi, pasca facute de voi
vreau sa fac si eu joi si poate veniti cu ceva bun