Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

am fost in urmaa...pe la odisee...am citit cap 139 si 140...cu incurajarile voastre pentru mine...si felicitarile...mi-au dat lacrimi...mi s-a facut pielea gaina...am simtit ca v-ati bucurat cu adevarat pt noi!

...sunt coplesita de emotie!
Va multumesc!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili cu dosare depuse....pe extrasul de la bank la voi apare si cnp-=ul?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

apoi io nu stiu, ca nu m-am uitat, si l-am dat si nu mai pot sa ma uit.........:((

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor azi adica acum dupa baitza a ras la mine extraordinar de mult,ca niciodata super constient si muuult cu mici sunete(nu in hohote,aproape!!!) ... l-am chemat pe tati si credeam k nu va mai rade,dar tot a ras ...

si ma retrag in patutz la tv..o noapte linistita va doresc

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

ce moment dragutz ati avut , nu-i asa ca-ti vine s-o mananci? si noi radem cu zgomot de se topeste tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

noi raportam zambet dupa vaccin ... saracutzu (m-a apucat o jele de nedescris)...citeam pe DC despre vaccinuri, galme, noduli, diverse si m-a luat o frica si sotul injura de medicina, de medici si de mama lor... of. Sper sa nu facem nicio reactie adversa. Pediatra cica :"si cum vrei sa te faci soldat?" si cine a zis ca vrea sa ajunga soldat? (in niciun caz!!!), dar a fost un barbatush viteaz, fapt pentru care suntem mandri... si 7,100 kg la 2 luni si o saptamana.

Voi ce reactii adverse raportati?

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

si eu care ma gandeam ca a mea la 2 luni a luat prea mult - 6kg, ii dai doar piept?

din fericire am trecut cu bine peste vaccin, l-am facut pe 24.03, si nu am avut probleme pana acum

ca bine cresteti
alex avea azi 5,700 la 2 luni si 3 sapt...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

e foarte bine , ca la carte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

nimeni la sch 3? doar noi?
dar nu ma plang doarme de la 10 pana la 2.30e ceva. fac si eu ca alte mamici tinei Doame naravu

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

iar e 4 dimineata....de data asta e ceva mai roz situatia, in sensu da proiectu meu pt facultate e cat de cat gata, noroc ca mai am o colega, e in echipa asta mic a avut iar program de noapte, e fornait rau de tot. nu are febra, tuseste destul de rar, dar mucozitatile alea ii dau se furca, nu respira bine, ii fac greata...etc...of...i-am luat stodal sirop la recomandarea doctorului pediatru si l-a scuipat/vomitat. asa ca am comis-o...i-am dat niste ceai de musetel in ideea sa i se curete gatul, desi eram hotarata ca macar 6 luni sa nu ii dau absolut nimic altceva decat laptele meu. f f putin, cu biberonul. si mai am si vibrocil picaturi, dar ma enerveaza ca pe prospect spune ca se da la copii de la un an in sus. ce sa fac?...tot pediatra mi-a spus, nu am visat eu peste noapte. e f vesel in schimb....acum doarme pe patul meu, mi-e si frica sa respir. sunt cu laptop-ul pe jos, stau cu fundu pe o perna f tare,nu?...spuneti-mi de vibrocilul asta, va rog, care stiti ceva.voi incerca sa il pun la el in patut...doamne, sa nu se trezeasca acum....ca innebunesc..............puiul mamii, pui...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

am reusit!!!!!!l-am pus in patut la el si nu s-a trezit. la cat de somn ii era, cred si eu. m-am miscat f repede, cu miscari de felina...
acum stau ca boieru intinsa in pat, cu laptopu pe burta (oare e bine?), de ce nu dorm? ca in 24 de ore am dormit 2-3 ore. se vede ca m-am obisnuit, eu eram ff rea de somn, iar acum bantui pe aici in loc sa inchid ochii...ca peste 2-3 ore ma trezesc probabil. gata, ma retrag, somn usor!

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele...hai ca dau eu cafeaua azi...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

iar e 4 dimineata....de data asta e ceva mai roz situatia, in sensu da proiectu meu pt facultate e cat de cat gata, noroc ca mai am o colega, e in echipa asta mic a avut iar program de noapte, e fornait rau de tot. nu are febra, tuseste destul de rar, dar mucozitatile alea ii dau se furca, nu respira bine, ii fac greata...etc...of...i-am luat stodal sirop la recomandarea doctorului pediatru si l-a scuipat/vomitat. asa ca am comis-o...i-am dat niste ceai de musetel in ideea sa i se curete gatul, desi eram hotarata ca macar 6 luni sa nu ii dau absolut nimic altceva decat laptele meu. f f putin, cu biberonul. si mai am si vibrocil picaturi, dar ma enerveaza ca pe prospect spune ca se da la copii de la un an in sus. ce sa fac?...tot pediatra mi-a spus, nu am visat eu peste noapte. e f vesel in schimb....acum doarme pe patul meu, mi-e si frica sa respir. sunt cu laptop-ul pe jos, stau cu fundu pe o perna f tare,nu?...spuneti-mi de vibrocilul asta, va rog, care stiti ceva.voi incerca sa il pun la el in patut...doamne, sa nu se trezeasca acum....ca innebunesc..............puiul mamii, pui...

mama lui STEFAN

nu te sfatuiesc sa-i pui vibrocil in nasuc...pune-i doar ser fiziologic si sa-i aspiri secretiile...
multa sanatate pt pui!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Ma mai primiti? Eu iar am ramas dupa cortina cateva zile... Am avut vreo 3 seri/nopti cu show de show, oboseala (si fizica si psihica) m-a tinut departe de calculator si dupa aia am tot incercat sa recuperez inainte sa postez, dar nu mi-a iesit Asa ca acum am intrat sa va mai spun cate ceva despre mine si mai recuperez dupa... Sunt la capitolul trecut acum...

In continuare suntem chinuiti de colici, cand mai rau cand mai usor, dar nu trece cu nimic (am incercat infacol, espumisan, bonnisan, sab simplex, colief, acum avem colic baby, sa vedem ce stie el sa faca ). Impartim zambete la toata lumea, a inceput sa si gangureasca... Singura problema (daca o fi intr-adevar ceva in neregula) este ca are scaunele apoase (are un singur scaun pe zi, dar este foarte moale-este absorbit de scutec) O sa vad ce zice si dr, o s-o sun maine...

Zicea cineva la un moment dat pe aici ca si-a luat abtronic X2... Face ceva sau este doar reclama de el? Se vad ceva efecte? Ca ma bate si pe mine gandul sa-mi iau si sa stiu daca isi merita banii....

Va las acum, ca pustiu` iar e marait, momentan sta in leagan si vad ca s-a calmat putin, dar nu-l tine prea mult, trebuie sa vad cum il mai pacalesc pana la baie sa nu planga Nu stiu daca mai intru in seara asta, poate doar sa citesc, ca de scris... slabe sanse cu un urlator in brate

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

rabdacol,mamico!...altceva pt colici sa aibe efect bun nu prea stiu...
pupam puiutul sa scape mai repede de uratii aia de colici!

asa creste Alex

Mergi la inceput