LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Trec si eu sa daubuna ziua sa nu ma dati la disparuti. Nici nu stiu cand a trecut uichendul. Aseara l-am dezmotat pe Vladimir putin. de pe tava a ales: bani, un lant de aur si o surubelnita. Am zis ca o sa se faca un cocalar care insurbeaza jgheaburi.

in rest toate bune si frumoase...dar am de recuoerat mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

doranna, cu somnicul nu stiu ce sa-ti zic, noi adormim doar cu tzitzi. nu stiu cum ne-om dezvata.
refeitor la fundulet, eu nu folosesc nimic, nicio crema. rar o mai dau cand mi se pare usor iritata cu ceva mostre de creme de prin maternitate. eu o bag cu fundutu-n chiuveta. si la kk si la pisu cand ii schimb pampersul. ii place la nebunie asa.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

asa adormea si iulia, cu tzi, dar in ianuarie am inchis robinetu' , asa ca am inlocuit tzi cu biberon + suzeta seara, iar in timpul zilei doar suzeta
de spalat si eu o spal, dat numai la kk (de fiecare data) si vreau sa-ti spun ca daca n-o spal/ schimb repede, cu tot sudocremu' de la fund tot se inroseste
mama mea zice ca o sa se regleze cand o sa invete sa faca la olita

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

am facut placinta monti!!!!
daca vreti sa va intaratati, intrati aici:
http://picasaweb.google.com/ramona.panea/PlacintaCuMereMontignac?feat=directlink

sa stiti ca am facut coca putina, asa ca n-am intins-o in toata tava; va spun asta ca sa nu credeti ca am mancat deja 1/2 de tava

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Fetelor, ma macina o problema importanta: Mara a facut 1 an si trebuie sa facem vaccin.Am sunat pediatra si mi-a spus ca facem 2 deodata: Tetraxim si Prirox. Am tot citit pe net despre Priorix-ul asta, de fat despre vaccinul ROR in general, si foarte multe mamici nu-l fac...au fost multe cazuri de reactii urate dupa, afectiuni neurologice in timp, autism...cica ar fi doar varianta antirujeolic, care ar fi mai sigura...Stiti ceva despre subiectul asta? Nu vreau sa fiu o mama inconstienta, dar nici sa-l supun pe bebe voit vreunui pericol...Doamne fereste!

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Aceeasi problema am pus-o si eu cu cateva capitole in urma. Si atat fetele cat si o amica de-a mea neurolog pediatru m-au lamurit:
- nu se fac vaccinele impreuna, este posibil sa dea reactii adverse cumulate
- autismul este o boala genetica, nu a putut demonstra nimeni legatura dintre ROR si autism
- complicatiile rujeolei la copiii sub 2 ani pe termen lung pot fi grave - de la pneumonie pana la encefalita

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

despre cele 2 vaccinuri noi am facut rro-priorix la 12 luni si pentaxim la 13 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna

am facut placinta monti!!!!
daca vreti sa va intaratati, intrati aici:
http://picasaweb.google.com/ramona.panea/PlacintaCuMereMontignac?feat=directlink
sa stiti ca am facut coca putina, asa ca n-am intins-o in toata tava; va spun asta ca sa nu credeti ca am mancat deja 1/2 de tava

norocul meu ca tocmai am mancat, ca altfel........ma infingeam in ecran

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Trec si eu sa daubuna ziua sa nu ma dati la disparuti. Nici nu stiu cand a trecut uichendul. Aseara l-am dezmotat pe Vladimir putin. de pe tava a ales: bani, un lant de aur si o surubelnita. Am zis ca o sa se faca un cocalar care insurbeaza jgheaburi.

f tare interpretarea ta... sa vedem ilinca ce prezice

Mergi la inceput

IULIA PETRA
SILVIA IOANA
DARIUS
GEORGE ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

salutare fetelor

imediat dupa ziua lui a tras o raceala si o masea(ca asa merg la noi mana in mana) asa ca am inceput cel de-al doilea an de ziata cu febra 40 dar se face el bine,

multa sanatate vitaminei!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna
ati vorbit cap. trecut despre somnul dupa ora 6. vreau sa va spun ca daca iulia adoarme la 6, o las numai jumatate de ora, apoi o trezesc usor, cu "pupi" si "mai-mai";
daca as lasa-o sa doarma cat vrea ea, s-ar trezi pe la 7 -8 si apoi ne-ar prinde ora 1 in picioare, a doua zi s-ar trezi tarziu si uite asa ne-am da tot programul peste cap;
am auzit si pareri pro si pareri contra trezitului, dar treaba asta se intampla atat de rar la noi incat chiar nu conteaza, e mai important sa putem pastra un anumit program de somn (atat pt ea, cat si pt noi, pt ca dupa ora 10 eu una nu mai am energie, iar de tati nu mai vorbesc)

asa procedam si noi, daca doarme pe la 6-6.30 pana pe la 7-7.30 incept sa il trezesc ca apoi ne prinde 12 neadormiti, dimi suntem varza si nu am chef de nik

Mergi la inceput