LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*
Raspunsuri - Pagina 10
mihaelacg spune:
IULIA PETRA
SILVIA IOANA
DARIUS
GEORGE ANDREI
1 AN!!!
buchete de pt mamicile lor si multi sa mai treaca din emotii.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
aris26 spune:
salutare fetelor
a facut si piticul meu un an intreg
va multumesc tare mult celor care s-au gandit la noi, am primit multe mesaje de felicitare si chiar telefoane. m-am bucurat f tare...am promis ca vin cu poze
un an
....tot de la un an
imediat dupa ziua lui a tras o raceala si o masea(ca asa merg la noi mana in mana) asa ca am inceput cel de-al doilea an de ziata cu febra 40 dar se face el bine, deocamdata sper sa scapam de regimul preventiv la care ne-a bagat pediatrul pt ca banuia o enterocolita care cica circula, dar vad ca nu a avut nici un scaun diareic de sambata incoace asa ca poate ne lasa sa revenim la normal, pt ca de 2 zile nu a mai mancat nimic copilul asta.
va pup pe toate si sper sa mai apuc sa intru ca am babysitter(a venit sora lui bebe in tara asa ca eu ma plictisesc pt ca de copil nu mai am de ce sa ma ocup)dar piticul a reusit sa verse o cana de cafea peste laptop asa ca acum ne batem 3 oameni pe un singur laptop
multi multi pupici
25 martie 2009
pisigri spune:
Neatza !
Schimabrae de ora v-am zis ca ne-a timpit pe amindoua...
In plus, Pisilinca a prestat despre una din reactiile adverse rare din prospectul antibioticului, si anume...insomnia. A facut un circ si azi-noapte si acum doua nopti...de am zis ca nu-i mai dau antibiotic. Oricum, nu a mai facut febra.
Maya, eu alaptez si am facut in iarna o pneumonie interstitiala, si am luat augmentin. Eu zic sa iti faci un exsudat faringian daca te doare gitul de nu stiu cind, si sa iei un antibiotic permis in alaptare, ca sint si de-astea.
Doranna, si eu am aflat ieri cu maxim de entuziasm de varianta vaccinarii antirujeolice separat in loc de ROR, pentru care probabil ca voi opta. Tre sa ma lamuresc cum e cu vaccinul si intrarea in colectivitate, dar sint sigura ca exista o portita medicala care sa justifice refuzul ROR.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
doranna spune:
buna!
va scriu si eu in graba pt ca tb sa fug la bucatarie sa preg pranzul pana se trezeste iulia
am vazut multe poze cu bebei superbi, torturi delicioase si cu mamici tinere si frumoase;
si eu ma minunez in fiecare zi ce repede a trecut anul acesta si cat de mare s-a facut iulia; inca nu stiu exact cat o sa mai stau acasa (mi-am propus sa ma bucur de primavara si vara si apoi... mai vedem noi); refuz sa ma gandesc ce o sa facem cand o sa incep eu serv.; ma ingrozeste ideea de a aduce un strain in casa mea, care va sta ore intregi cu iulia si de care se va atasa la fel de tare ca de noi ; din pacate suntem singuri in Buc. si in afara de bona sau cresa/gradinita nu exista alta solutie;
ati vorbit cap. trecut despre somnul dupa ora 6. vreau sa va spun ca daca iulia adoarme la 6, o las numai jumatate de ora, apoi o trezesc usor, cu "pupi" si "mai-mai";
daca as lasa-o sa doarma cat vrea ea, s-ar trezi pe la 7 -8 si apoi ne-ar prinde ora 1 in picioare, a doua zi s-ar trezi tarziu si uite asa ne-am da tot programul peste cap;
am auzit si pareri pro si pareri contra trezitului, dar treaba asta se intampla atat de rar la noi incat chiar nu conteaza, e mai important sa putem pastra un anumit program de somn (atat pt ea, cat si pt noi, pt ca dupa ora 10 eu una nu mai am energie, iar de tati nu mai vorbesc)
pe mine ma framanta alte lucruri acum, ca de ex. faptul ca iulia adoarme cu biberonul, iar daca se termina lapticul, cu suzeta (alatfel plange tare, tare); teama mea cea mai mare este legata de dintisori si cariile de biberon; noi o spalam pe dintisori la baita, dar apoi ii dam lapte
am citit ca la 1 an ar fi bine sa se renunte la biberon si sa se treaca la cana, dar la noi nu cred ca se va intampla asta prea curand; in timpul zilei bea apa din bibe cu cioc (canita de la avent), dar lapticul e musai sa fie din bibe obisnuit (ba chiar seara ii dau tetita mica, 1, doar dimineata ii dau cu nr. 4)
mai e si suzeta... nu stiu cum o sa o dezobisnuiesc de ea i-o scot cand o pun in patut, dar tot e dependenta de ea; uneori se trezeste noaptea si n-am ce face, i-o dau, astept sa adoarma si i-o scot (daca nu adorm eu inaintea ei)
si mai e ceva... adoarme numai pe pieptul meu; asa s-a invatat, asa ii place cel mai tare; cand aud de copii care adorm singuri in patut nu-mi vine sa cred
cred ca ati inteles, patutul ei este in continuare langa patul nostru, desi ar putea avea camera ei, dar nu pot s-o duc acolo
voi cum va adormiti copiii?
si ma mai streseaza faptul ca are 1 an si este inca dependenta de sudocrem; daca nu-i dau se inroseste rau-rau, saracuta
am facut o pauza, am pus legume si carnita la fiert si ma pregatesc sa inchei mesajul meu kilometric
m-am gandit sa va intreb si pe voi daca stiti un alt site decat picjoke si loonapix unde sunt rame dragute si se pot incarca poze free; as vrea sa le fac o surpriza bunicilor, cu poza iuliei pe o rama cu motiv de paste; m-am tot uitat pe net si n-am gasit; daca stiti voi vreun site, va rog sa-l postati
ma opresc aici poate ma apuc si eu de reteta de placinta monti, desi sunt inca in etapa 1, dar mi-e tare pofta si mi-e f. greu sa tin regimul cum trebuie dupa abaterile facute de ziua mea (7 martie) si ziua iuliei (23 martie)
hehe ; am recitit mesajul de la capat; ziceam ca scriu in graba si a iesit cel mai lung mesaj al meu postat pe DC
va pup
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze
carla28 spune:
Multumim tuturor fetelor pentru urari!
Felicitam si noi pe toti absolventii iar mamicilor o .
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
Olga, felicitari pentu primii pasi ai lui David
Aris admirat pozele lui Alexandros, foarte frumoasa masinuta!
Novus, am vazut si pozele voastre de la petrecere, foarte frumos tortul, iar Alexandra este fetita cu cei mai frumosi ochi albastrii si e atat de delicata.
mihaelacq ai zis bine, noi in NV suntem putin obsedati cand vine vorba de mancare si mai ales cantitate. Mai bine mai mult decat sa nu ajunga.
Inapreda asa cum era de asteptat, moderna si frumoasa, iar de IAn, ce sa mai zic, la fel ca si mama.
mihaelacg spune:
mamaaaaaaaa.....da ce petrecere ati avut voi acolo.
vitamina, e tare frumos. el oricum are un aer de cuceritor, insa cu masina aia bestiala(as face si eu o tura cu ea, asa "adevarata" ce-i)o sa dea pe spate toate fetitzele.or sa vrea si ele o tura cu masina.
cred ca la 10 ani, vitamina o sa vrea permis de conducere.
dar fetitza cea mica si grasunica cine e? dulcica rau rau.
tu, esti o slaba si-o frumoasa cu zambetul mereu pe buze.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg mihaelacq mi-a placut ideea voastra cu tricourile si cum i-ai pus baticutul Mariei. din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI PETRECEREA MARIEI MOTUL MARIEI |
mihaelacg spune:
doranna, cu somnicul nu stiu ce sa-ti zic, noi adormim doar cu tzitzi. nu stiu cum ne-om dezvata.
refeitor la fundulet, eu nu folosesc nimic, nicio crema. rar o mai dau cand mi se pare usor iritata cu ceva mostre de creme de prin maternitate. eu o bag cu fundutu-n chiuveta. si la kk si la pisu cand ii schimb pampersul. ii place la nebunie asa.
carla, cunosc fenomenul cu dulciurile ca al meu tatic e din banat (cu rude in tot vestul, n-v)
odata am fost la o nunta intr-o localitate din timisoara si n-am vazut in viata mea atata mancare si torturi. doua perechi de invitati aveau un tort.aveau tir-ul afara
stiu cum e prin zona, se si ajuta mult intre ei.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
asaarata bubitele mariei.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI