Piersicutze de iulie-august 2006 (99 )- LMA!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani sarbatoritilor de iulie!
sanatate piersicutzelor bolnavioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun

in numele meu si al copiilor

va multumesc din suflet!

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun

in numele meu si al copiilor

va multumesc din suflet!

donat

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Un multi ani tuturor piersicutelor din livada

Imi pare tare rau, nu am timp nici rabdare nici nimic sa mai stau pe forum.De aproape un an viata noastra nu e atat de frumoasa dar ii multumesc lui DD ca suntem sanatosi si ne tinem sperantele si puterile.Din toata porcaria care ni se intampla sunt bucuroasa ca am obtinut definitiv custodia copiilor.

Felicitari tuturor mamicilor pentru bebelusi, burtici si actualii copilasi.Ei sunt cea mai mare realizare a noastra si merita tot efortul nostru.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Gabriela, m-am gandit adeseori la tine/voi, chiar ma intrebam de ce nu mai intri. Imi pare rau pt problemele voastre; esti draguta ca ne-ai salutat.

Urezi si eu la multi ani tuturor piersicutelor noastre dulci. Sa fie sanatoase, iubite si sa aiba mult noroc!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La Multi Ani! dragi piersicute!!!

3 Iulie
Rares Andrei, Amabella
Petra, codritu
Daria, doniro
Rares Cristian, veragvm
4 Iulie
Maya Alexandra, pumpkin
David Andrei, Cosmmyr
Maria Ioana, July25
5 Iulie
Aina Mihaela, Pika-Pika
Philip, nicolica
Ioanna, Ralucaspm

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Babee si eu ma gandeam mereu la tine ca n-ai mai intrat si stiu ca tb sa fii la fel de ocupata ca si mine cu 3 copii asa ca ziceam ca nu ai timp, imi pare rau de ce aud mai ales ca te descurcai singura singurica cu bebei pe acolo printre straini.

Eu i-am dat pe primii doi copii la gradii si de acolo mi-au venit cu pneumonie mixta si acum ne-am procopsit si eu si bebita asa ca ea saraca face injectii cu fortum. E tare greu sa vezi un copil asa mic de 2 luni jumate facand injectii.

Ne-au recomandat si nebulizator si zau daca stiu de care sa iau poate aveti un sfat si pentru mine.

merci,

emilia

Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Babee te imbratisez cu mult drag. Tu esti unmare exemplu pentru noi. Esti si vei ramane o invingatoare.

Buli

Emilia of tare greu tre sa iti fie. Eu de aceea am ales sa nu o dau pe Ale la gradi, de teama a ceea ce ar putea aduce acasa. Uneori simt si eu ca o iau razna cu trei copii si cu tot felul de tampiti prin jurul meu (gen bona copiilor) care imi mananca zilele.

Doniro sper sa va treaca amigdalita.

La multi ani piersicutze dragi. Ne-am facut mari de tot, avem 4 anisori.

Mada sper ca sunteti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Uram si noi

La Multi Ani!
cat mai fericiti tuturor piersicutzelor de iulie,
sa cresteti mari si fericiti
si sa aveti o copilarie minunata.

Gabriela imi pare tare rau sa aud ca treceti prin asa pb mari. Pupici multi si tie si la pisoi.
Emilia multa sanatate.
Bulinutza sper ca sunteti mai bine.
Sabina da ms suntem mai bine.
Ieri am serbat-o pe printesa mai mica, are 2 ani nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Maine mergem cu ea la gradi o ora de proba ca de pe 6 sept merge si ea in fiecare zi part time. Si de pe 14 sept merg si eu la scoala, gata am platit prima rata la curs, abia astept.
In rest suntem bine ok, cu treburile pe acasa acusi vine si ziua lui Ari si vine si bunicul in vizita, Ari abia asteapta sa-l vada.
Profitam si noi de vremea frumoasa sa mai stam in curte ca din sept toata lumea o sa fie busy fiecare cu scoala, munca etc.

Pupam livada.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy of 2

Mergi la inceput