O zi din viata lu'....
Raspunsuri - Pagina 9
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Adrianka, ma intreb ce gandesc cei care platesc cu bani reali pt ceva virtual, inexistent |
Exact ceea ce simt dependentii de jocuri de noroc , cei care-si cumpara show-uri private pe sites cu diverse(stiti la ce fel de show ma gandesc si care e platit cu cel putin 1 dolar pe minut desi ar putea iesi la coltul strazii si agata 3 femei ,nu una),cei care consuma droguri sau beau pana uita si cum ii cheama!Dar acestea sunt deja departe de normalitate ! Asa cum consider ca nu e normal nici sa fumezi doua pachete de tigari pe zi,sa consumi bidonul de Cola sau Pepsi si apoi sa te vaiti ca nu ai bani de ajuns .Exagerari sunt peste tot!Depinde de tine unde pui limita !
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui mamicipitici matei incepe cu cereale , continua cu ceva plimbat apoi masa de pranz, somnic si iar plimbare.... cand nu mergem la plimbare ma innebuneste cu cartile lui, ii place foarte mult sa i se citeasca (ceea ce e foarte bine pentru el insa static pentru mine :)) ). la culcare avem un ritual: ne spalam pe fata, maini si dinti apoi alegem o jucarie cu care ne bagamin pat. Altfel nu merge! Matei al meu :D ->> http://mamicipitici.blogspot.com |
Huh?Si care e legatura cu titlul topicului si ce s-a discutat pana acum?
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
ADRIANKA spune:
Laura, titlul topicului este: "O zi din viata lu'" si mamica este noua pe forum, nu a urmarit discutia poate si de aia confuzia...Noi cum eram la inceput? Eu parca eram picata din luna, nu siam unde sa citesc prima data, parca scapasem in New York...
Sa stii ca ti-am hranit gainile
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui ADRIANKA Laura, titlul topicului este: "O zi din viata lu'" si mamica este noua pe forum, nu a urmarit discutia poate si de aia confuzia...Noi cum eram la inceput? Eu parca eram picata din luna, nu siam unde sa citesc prima data, parca scapasem in New York... Sa stii ca ti-am hranit gainile .................................................................. Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea... |
Sarumana !Io cred ca am intrat la prea putine ore diferenta fata de ora la care am intrat aseara ca nu pot nici sa fertilizez,nici nimic !
rall spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Din contra, nu e ghinion. E noroc chior: toti prietenii si colegii tai sunt oameni normali! |
Glumesti?
PS: Nu am cont pe facebook (cu datele mele reale).
ioanadara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!Ce?!?!?!??!?!?!?!?!? ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
Deci, abia acum am avut putin timp sa caut iar articolul in care am citit despre real money insa nu-l mai gasesc bineinteles.
Am gasit insa o alta pagina in care este deschisa o fereastra prin care se cere schimbul banilor virtualui in cei reali prin "payment option"
.
O sa te rog insa sa nu-mi spui ca blogul sau siteul respectiv(nu am citit nici eu nimic in rest) este extremist, prost de dreapta sau de stanga.Am dat pagina asta doar pentru ca este redata fereastra FV.Nu pentru continutul articolului sau al blogului.
Aici:
http://blogs.zdnet.com/igeneration/?p=2737
Repet, nu cred ca e rau asa cum nu cred nici ca e bine .Am subliniat doar un lucru existent.O joaca placuta in continuare .
valentinag spune:
Ce farmville ma,sa vedeti voi la mine la mosie live and real farmville.Care aveti chef de copilit rosii,de udat,de sapat cartofi,de strans gainati la gaini,de adunat ooleva astept la un training.Scapati si de banii pe care ii dati la sala de fitnes!
La pus ceapa si usturoi,scapati si de burta,nu mai faceti abdomene acasa
care va bagati?
Si la subiect,nu am cont pe facebook si nici nu-mi fac.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ADRIANKA spune:
Am citit articolul postat de Ioanadara. Cum spuneam si ieri (vad ca ma cam repet, o fi vreo consecinta a facebook-ului) nu te obliga nimeni sa bagi bani adevarati, spune si in articol ca se poate si fara, numai ca ia ceva mai mult timp..si ce daca ia timp, ca doar nu te zoreste nimeni, nu? Eu nu bag, dom'le nici un cent adevarat si cand ma voi plictisi, renunt. Bineinteles ca cei care nu au rabdare, pot sa bage cati bani vor ei, fiecare e liber sa faca ce vrea, dar important este sa se inteleaga ca se poate juca si atinge nivele "inalte" si fara bani adevarati. Ce e atat de greu de inteles?
Eu joc numai Farmville si sunt zile cand si uit sa intru, e adevarat, imi cam moare recolta, dar o fac la loc Depinde ce te motiveaza sa mergi mai departe. Pentru mine e fain ca pot vedea cam ce mi-as dori eu in realitate (mai spuneam zilele trecute, in loc sa fac schita pe foaie, vad in 3D). Dar deja ma repet...
Edit: Si daca e s-o spun pe-a dreapta, eu sunt mai dependenta de DC decat de Facebook...asta ce-o mai fi...
ioanadara spune:
Pai noi nu am spus ca trebuie neaparat sa bagi bai .Nici nu as fi avut de unde sa stiu asta din moment ce nu joc, ci am spus doar ca exista si un castig imediat al celor care au lansat jocul datorita celor care baga bani.Atat.
Bedrosmart spune:
Am citit articolul lui Exarhu, din care razbate dispretul suveran al intelectualului subtire, cum se considera dumnealui ca e, si am ajuns la concluzia ca dl. mai sus mentionat a avut norocul sa aiba o viata privilegiata, in care isi permite, financiar vorbind, sa-si acorde tot felul de distractii pe care el le considera, probabil, "mai intelectuale" decat un nenorocit de Farmville pe Facebook.
Nici un moment respectivul domn nu se gandeste ca poate pentru unii dintre conationalii lui (aia un milion de activeaza pe numitul Facebook) sunt multi care pur si simplu nu-si permit altceva.
Eu, de exemplu, fac parte din aceasta categorie. Nu imi permit financiar absolut nicio distractie care costa bani (carti, spectacole, concerte, filme, shopping, restaurante, calatorii, concedii etc.). Acasa nu am timp de calculator, prefer sa-mi petrec tot timpul liber jucandu-ma cu copilul (afara sau in casa) si, evident, facand diverse treburi casnice. Gradina proprie in care sa ies si sa plivesc rosii reale inca nu am (dar multumesc celor care mi-au dat ideea sa-mi cumpar o bucata de pamant - chiar acum ma duc sa scot bani de la banca).
Asa ca ma joc Farmville cand am timp liber - adica (da, recunosc), la serviciu, in timp ce-mi beau cafeaua de dimineata, un sfert de ora pe zi. Dupa cum se poate observa, tot de la serviciu ma delectez si cu prima mea iubire on-line, forumurile (la loc de cinste fiind DC). De azi incolo, insa, promit sa ma schimb: renunt la Farmville (ptiu, drace!) si ma apuc sa citesc Kant (evident, tot on-line).
Sfatul meu prietenesc si sincer pentru toata lumea: in viata, inainte de a dispretui sau judeca pe cineva, incearca sa te pui nitelus in papucii lui. Poate asa vei descoperi lucruri noi si interesante, si despre tine, si despre altii.
Bedrosmart