O zi din viata lu'....
Raspunsuri - Pagina 10
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bedrosmart Am citit articolul lui Exarhu, din care razbate dispretul suveran al intelectualului subtire, cum se considera dumnealui ca e, si am ajuns la concluzia ca dl. mai sus mentionat a avut norocul sa aiba o viata privilegiata, in care isi permite, financiar vorbind, sa-si acorde tot felul de distractii pe care el le considera, probabil, "mai intelectuale" decat un nenorocit de Farmville pe Facebook. Nici un moment respectivul domn nu se gandeste ca poate pentru unii dintre conationalii lui (aia un milion de activeaza pe numitul Facebook) sunt multi care pur si simplu nu-si permit altceva. Eu, de exemplu, fac parte din aceasta categorie. Nu imi permit financiar absolut nicio distractie care costa bani (carti, spectacole, concerte, filme, shopping, restaurante, calatorii, concedii etc.). Acasa nu am timp de calculator, prefer sa-mi petrec tot timpul liber jucandu-ma cu copilul (afara sau in casa) si, evident, facand diverse treburi casnice. Gradina proprie in care sa ies si sa plivesc rosii reale inca nu am (dar multumesc celor care mi-au dat ideea sa-mi cumpar o bucata de pamant - chiar acum ma duc sa scot bani de la banca). Asa ca ma joc Farmville cand am timp liber - adica (da, recunosc), la serviciu, in timp ce-mi beau cafeaua de dimineata, un sfert de ora pe zi. Dupa cum se poate observa, tot de la serviciu ma delectez si cu prima mea iubire on-line, forumurile (la loc de cinste fiind DC). De azi incolo, insa, promit sa ma schimb: renunt la Farmville (ptiu, drace!) si ma apuc sa citesc Kant (evident, tot on-line). Sfatul meu prietenesc si sincer pentru toata lumea: in viata, inainte de a dispretui sau judeca pe cineva, incearca sa te pui nitelus in papucii lui. Poate asa vei descoperi lucruri noi si interesante, si despre tine, si despre altii. Bedrosmart Nu va ingrijorati dar de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6,33) |
Desi am spus ca nu mai scriu la subiectul asta,unde exact genul asta de postari,genul asta de autovictimizare,sunt cele care -parerea mea-dau nastere la conflicte!
N-am sa fac "analiza pe text",cuprinde de fapt exact ceea ce am mentzionat eu foarte subtil in primul meu mesaj,insa sa spui ca joci Farmville,ca nu-tzi permitzi...mie mi se pare mult prea mult!
Intzeleg sa spui ca e o forma de deconectare,e o forma de inlaturare a stresului...insa ...explicatzia de sus chiar n-o inghit!
Dana
maraki spune:
M-am intors la 180 de grade! Joc Farmville si imi place!Am ajuns la level 5 si astept sa imi creasca tufele cu capsuni, vinetele, pastaile, etc.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
carolinah spune:
Multumesc dragi prieteni de pe DC (unde btw stau prea mult dupa standardele mele) ca mi-ati largit cultura generala explicand ce-i aia Farmville, ca eu nu auzisem de asta.
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki M-am intors la 180 de grade! Joc Farmville si imi place!Am ajuns la level 5 si astept sa imi creasca tufele cu capsuni, vinetele, pastaile, etc. Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Ei nah?Ce tare !Apuca-te si de Zoo World ca sa-ti trimit animale sa avansezi mai repede ca eu ma plictisesc acum adoptand sa castig trofee sa iau punctele speciale sa-mi iau jivinele de le platesti cu puncte Life ,hihihihi!Cand iti incepi casa sau staulele sa-mi dai de veste sa-ti trimit materiale .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
leandrulalb spune:
Am citit subiectul cap-coada si m-am amuzat teribil.Nu am cont pe facebook si nici nu o sa-mi fac curand.Mi-am amintit ce mi-a spus intr-o zi vara-mea, belind ochii la mine ca la vederea unei stafii:" daca nu ai cont pe facebook, esti un Nimeni!" Huh?Chiar asa?Mi-am aruncat un ochi si nu m-a impresionat, la Farmville nu am inteles care-i duma, dar m-ati luminat voi ( nu ma pasioneaza cresterea animalelor si viata a la campagne).Ideea este ca fiecare are micile lui placeri in viata, indiferent ca se cheama Farmville, DC sau orice alt nume, nimanui nu-i trebuie blamata aceasta destindere de 15 sau 30 minute pe zi, nimeni nu poate fi catalogat in vreun anumit fel deoarece joaca un joc internaut.Placerile sunt de multe feluri, atata timp cat nu-i incomodeaza pe ceilalti cu nimic, nu vad de ce ar trebui sa ne apucam sa catalogam pe unii si pe altii.Fiecaruia ii trebuie respectata particica lui de placere din fiecare zi.Traim si asa intr-o lume nebuna si stresata maxim ca sa ne apucam acum sa ii aratam cu degetu' pe cei care au gasit un mod facil de scurta evadare zilnica din cotidian.
Oare eu care joc zilnic jocuri de noroc online ar trebui sa fiu blamata?Nu e Farmville ci e Blackjack, supar sau incomodez pe cineva, deranjeaza pe cineva anume faptul ca mie imi place la nebunie sa pariez online?
conchita spune:
oh my god. era vorba de excese, nu de cinci secunde de destindere. oameni care isi neglijeaza copiii, aloooo? un copil a murit din cauza parintilor dependenti de farmville. adica, e scris in romaneste, nu in chineza, deci e clar ca nu trebuie sa-si toarne nimeni cenusa in cap, nimeni dintre cei normali. io ma plangeam ca ramasei fara un prieten din cauza de farmvillan asta, adica era un aspect extrem. Exarhu descrie dependentii.
maraki spune:
Buna dimineata,
Cred ca majoritatea care se apuca de farmville devin dependetiSant level-uri in care trebuie sa butonezi de sute de ori ca sa poti trece de ele, cere foarte multa implicare, dai cadouri la alti jucatori, fertilizezi pamantul la ei, primesti cadouri, fara astea nu poti trece mai departe. Eu cu verisoara mea nu am vb de 1 an in schimb de doua zile de cand sant jucatoare, ne interesectam tot timpul pe joc Mai am o prietena care nu mi-a mai scris pe mess de luni bune, tot asa de cand cu jocul, ne intalnim mereu. Ea cred ca altceva nu face pt ca a ajuns foarte departe cu joculMai sant doua mamici care nu au postat de multa vreme pe dc in schimb sant super active la farmville Cam periculos sa intri in hora
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ADRIANKA spune:
Conchita, e de inteles de ce "si-a pus lumea cenusa in cap", pentru ca s-a exagerat si s-au pus Farmvile-ul si Facebook-ul intr-o lumina mai neagra decat sunt... lumea a incercat sa explice ce si de ce joaca, iar parintii copilasului care s-a prapadit jucau altceva, cineva a spus ca era un joc unde ingrijeau un copil virtual, ceea ce nu e cazul in Farmville.
Ma tem ca prietenul de-o viata care te-a sters din lista nu merita sa fie prietenul tau independent de joc sau nu. Adica nu se face asa ceva, oricat de infocat jucator era...
maru spune:
ii iau partea lui Xio si aduc si argumente:
joc Farmville, de cateva ori pe saptamana, cand imi iau pauza de 15 min, la servici, dimineata si dupa pranz. Nu pot pleca de la desk mereu, si atunci casc gura pe facebook.
Asa tin legatura cu cei de la fostul loc de munca, unde as vrea sa ma intorc pe o pozitite diferita. Sa tii contactele vii e un musai, si cum pe viu nu o pot face din cauza programului, lipesei de timp samd.
Pe de alta parte, noi avem in institut cercetatori care exact asta studiaza: avatarurile si viata virtuala. Voi radeti de Second life, dar ei o iau f serios si au creat lab virtual unde medicii pot invata virtual cum sa efectueze diverse operatii, manevre medicale. Cum noi avem deja un lab de simulare dotat cu tot ce e mai nou in domeniu, vor sa improve cu un lab virtual.
Mai mult, sunt numeroase licee in State care au proiecte in second life, sincer nu am chef acum sa dau amanunte, dar se invata lucruri esentiale folosind avataruri si lume virtuala.
ok, revenind la Adam Dubrowski si cercetarea lui, de multe ori, ne folosesc pe noi de cobai, testand ce stim despre virtual, avataruri, ce ne-ar place si tot asa. Si chiar nu li se pare ca suntem niste poerde timp!
mi se pare snobism sa vii sa te uiti de sus la cei ce joaca, ori au o viata sociala virtuala.
Alizee spune:
Eu prefer viata reala vietii virtuale; relatiile dintre oameni sunt mai aproape de adevar.
Dar este salutar ca se infiinteaza scoli sau licee in spatiul virtual.
Viata virtuala creaza o dependenta, care in real nu exista.
Se inventeaza jocuri astfel gandite, incat userii sa isi petreaca mai mult timp in fata computerului, decat in activitatile vietii de zi cu zi. Este nociv sa ai o asemenea viata.
Nu am cont pe face book; nu ii gasesc utilitatea. Prefer sa vorbesc cu prietenele mele la telefon, daca nu avem timp sa ne intalnim, decat sa ma implic in jocuri care nu duc nicaieri.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.